Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 17
aly30 spune:
Buna!
A intervenit ceva in familie la mine (nu grav) si va mai trebui sa man o saptamana sau doua...dar nu renuntam nicidecum.
Roxxy80 spune:
Roxana, gandeste pozitiv. Eu cred ca nu va mai fi nevoie de o alta operatie. Va tinem pumnii
.
Aly, iti doresc sa rezolve cat mai rapid problemele de la tine din familie si sa fie totul bine
.
Nawel, la fel si tit iti doresc sa nu mai apara complicatii si sa fie totul super bine de acum inainte.
Matei e in continuare bine in urma operatiei. A trecut deja o luna de la operatie si nu au aparut complicatii. Oricum eu tot timpul ii urmaresc aspectul puticii si cate un pipi la 2-3 zile. Cand ma gandesc ce stare aveam acum o luna, acum parca sunt alt om. Sper ca la urmatoarea operatie sa nu mai fac asa urat ca el are nevoie de o mama normala la cap.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Corina75 spune:
Fetelelor, chiar daca nu am timp sa scriu, sa stiti ca va citesc din cand in cand si sunt alaturi de voi.....
Aly, Cristina, bafta la operatie, iar celor care abia au fost, recuperare grabnica si fara evenimente neplacute..(of Nawel, ce m-am intristat cand am citit ce ati patit..)
Un gand bun tuturor! 
varsta Andu
Monituta1 spune:
Bai fetelor, nici nu stiti ce ma bucur sa vad ca discutia s-a lungit pana acuma! Am inceput cu primul capitol din discutia asta (din 2006) si am crezut ca s-a incheiat discutia pe tema asta, dar uite ca m-am inselat (din pacate). Si baietelul meu de 1 an si 2 sapt. are hipospadias balano-preputial si as vrea sa il operez. Sunt din Iasi si as vrea sa vin in Bucuresti ca aici ne-a vazut o doctorita la sf. Maria (Spitalul de Pediatrie din Iasi) si a zis ca nu il opereaza pana la 3 ani. Era cineva din Iasi care zicea ca are programare la Aprodu, Alina o cheama pe mamica, stie cineva dak a mai fost? Ca eu am sarit de pe la cap. 4 al discutiei pana aici. Ca trebuie sa se trezeasca de-acuma armata. Nu v-am spus ca am gemeni. Un baietel, Tudor, de care v-am spus deja, si o fetita, Oana. As vrea sa ma ajutati si pe mine si sa ma scoateti din dilema: cat costa operatia asta? CAm cat ati cheltuit in total in spital? Cat se da la doctor ma intereseaza mai mult. VA pup pe toate.
radusca spune:
Mamicilor (cele care ati fost de curand internate) lamuriti-ma si pe mine intr-o problema, ce acte ati prezentat la internare?
Iata ce am gasit eu scris pe site-ul spitalului:
- La internare sunt necesare urmatoarele acte: biletul de trimitere eliberat de medicul de familie, certificatul de nastere (fotocopie) al copilului, acte doveditoare ale platii la zi catre CNAS (pentru parinti), alte acte care privesc starea de sanatate a copilului (certificat de dizabilitate-handicap, bilete de externare anterioare, etc - acolo unde e cazul).
Eu stiam de copia certificatului de nastere al copilului si de fisa de consultatie completata de d-l. dr. atunci cand am fost la clinica.
Despre aceste acte doveditoare ale platii la zi catre CNAS (pentru parinti) stie cineva ceva? ati prezentat asa ceva la internare?
radusca spune:
Puilor operati recent le doresc sanatate multa.
Am citit prin ce au trecut si.....m-am speriat destul de tare. Sper sa nu avem ghinionul sa trecem prin asa ceva, ar fi groaznic pentru mine, caci suferinta puiului meu imi macina psihicul.
Si vorba cuiva, copilul are nevoie de o mama intreaga la minte (Roxxy - mare adevar ai spus).
Imi e teama pentru ca....noi suntem cei ce vor urma.
Roxana C. te duci la Bucuresti pentru control?
Bafta multa.Sa ne dai vesti bune.
radusca spune:
E cineva pe forum al carui copil este operat de alt dr. decat dr. Basca?
Sau...aici sunt doar "Bascenii"?![]()
roxana c. spune:
Monituta, vad ca esti noua pe forum, primele 10 mesaje iti vor fi moderate, asa ca nu le vom vedea imediat ce le scrii, sa nu te superi daca vei vedea ca nu ti se raspunde imediat. Sa-ti traiasca copiii, ce frumos, gemeni fata si baiat.
Intra sus, in stanga. unde scrie "meniu" si vezi ca gasesti " mesaje private" . Intra acolo si activeaza optiunea asta.
Stiu ca era cineva din Iasi, dar n-a mai intrat sa ne spuna ce-a facut, sau nu mai stiu eu. In urma cu aprox o luna am vorbit cu cineva pe mess care era din Iasi si tocmai ce era cu baietelul in spital, ptr operatie, tot la d-nul dr. Basca. Daca era sau nu aceeasi persoana...habar n-am,am vorbit cu sotul, care mi-a spus ca sotia are id-ul meu, nu stia de unde, iar de atunci n-am mai vorbit cu ei, habar n-am ce mai fac. Stiu doar ca baietelul are 3,4 luni si ca erau din Iasi.
Radusca, nu te lua dupa ce scrie acolo, nu-ti va cere decat copie dupa certif. de nastere si foaia aia de la Diagnosis. Eventual sa spuna si fetele care au fost recent, dar nu cred sa se fi schimbat ceva in astea 7 luni.
Am intrat sa editez ca am uitat sa mai scriu ceva: in afara de Flory al carei baietel a fost operat de dr. Ionescu Sebastian de la Budimex si Corina, al carei baietel este la dr. Voinescu, ceilalti sunt la dr. Basca.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
yonacr spune:
Buna fetelor, am amanat operatia pentru saptamana viitoare sau cind ne-o programa, am avut un deces in familie, as vrea sa merg saptamana cealalta, adica pe 20, dar nu stiu daca dl dr.este acolo.
Roxxy80 spune:
Salutare!
Eu la internare am dus doar o copie dupa certificatul de natere a lui Matei, altceva nu mi-au cerut.
Monituta, eu nu inteleg de ce nu vrea sa ti-l opereze pana la 3 ani. Imi spunea dr Basca ca in SUA hipospadias se opereaza incepand cu varsta de 4 luni.
Eu cred ca aici este fun club-ul domnului profesor Basca
.
Ar trebui sa dam o petrecere si sa-l invitam pe dl doctor
.
Yonacr, multa sanatate si recuperare usora dupa operatie (fara cmplicatii).
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)