Hipospadias(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Crisandy,ma bucur mult sa aud ca sunteti bine.Bafta multa in continuare si sanatate celui mic.

Roxxy80,multumesc ptr.gandul frumos.Pupici.Matei ce mai face?Cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Matei se simte foarte bine. Nu am avut nici o problema in urma operatiei si sper sa nici nu avem de acum inainte.

Crisandy, si noi tot in salonul 15 am stat. Sper sa ne fi purtat noroc.

Citat:
citat din mesajul lui nawel

Crisandy,ma bucur mult sa aud ca sunteti bine.Bafta multa in continuare si sanatate celui mic.

Roxxy80,multumesc ptr.gandul frumos.Pupici.Matei ce mai face?Cum se mai simte?

nawel

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nawel, foarte pacatoase stenozele astea. Trebuie sa-l urmaresti mereu, caci poate sa mai apara. Nu vreau sa te sperii, dar este mai bine sa fii pregatita. Va pupam si va dorim sa nu mai aveti probleme.

Roxxxy imi pare bine ca la voi lucrurile evolueaza corespunzator.

CrisAndy sa fiti sanatosi .

Aly...eventual vorbeste cu doctorul sa stati 10 zile in stpital/casuta ca sa evitati cat mai mult astfel de probleme. Desi la voi parca este vorba de o cosmetizare, nu va mai umbla la uretra, daci nu vor aparea astfel de probleme.

si restul mamicilor/taticilor si piticilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Eheeee, asa spuneam acum un an...de cosmetizare...pana am inceput sa urmaresc cum face pisul si am observat fistula unde a fost vechea gaurica, deci o luam de la capat...da 10 zile o sa stau in spital...asta e!

Mergi la inceput

Am fost la control de dimineata.Totul e bine,sonda e la locul ei,mai stam cu ea pana joi.
Emilia,asta e si teama mea cea mai mare,sa n-o patim din nou,cand ii va scoate sonda.Vorba d-lui profesor 'orice e posibil in hipospadias'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Aly, scrisesem nr tau de telefon pe o hartie sa-l trec in telefon si am pierdut hartia. Te rog, mai scrie-l iar pe mess, chiar daca sunt offline, il gasesc cand ma loghez. Si tu erai cea care spusesesi ca nu-i cususe pielicica aceea dupa prima operatie?

Crisandy, parca acum a fost operatia de coborare a celuilalt testicol, ce a zis dr., il avea sau nu? Si urmeaza op de hs? Ti-a zis cam cand? S-a trezit mai usor dupa anestezie?( parca tu ai spus ca la prima op si-a revenit greu)

Ma chinuie intrebarea: pana cand pot apare complicatii dupa operatie? ( 1,2,3....cate luni....ani?)

Calin a calcat ieri pe o jucarie, s-a dezechilibrat si a cazut, iar in cadere a dat cu fruntea de biroul Oanei. Are ditamai cucuiul in frunte. Nu stiu ce sa-i fac sa nu mai alerge, el e intr-o continua fuga, parca l-ar alerga cineva, copilul asta al meu nu prea stie ce-i mersul.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Roxana. nici eu nu am intrebat cam cat timp dupa operatie pot aparea complicatii. Dr Niculescu imi spusese ca primele 3 sapt sunt f f importante. Mie dr Basca mi-a spus sa nu-i mai urmaresc pipi-ul cand am fost la ultimul control (asta dupa 3 sapt de la operatie). Oricum e bine sa fim atente macar vreo 2-3 luni dupa. Mai tarziu de atat nu prea cred ca pot aparea stenozari, ci doar fistule.

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Aly, scrisesem nr tau de telefon pe o hartie sa-l trec in telefon si am pierdut hartia. Te rog, mai scrie-l iar pe mess, chiar daca sunt offline, il gasesc cand ma loghez. Si tu erai cea care spusesesi ca nu-i cususe pielicica aceea dupa prima operatie?

Crisandy, parca acum a fost operatia de coborare a celuilalt testicol, ce a zis dr., il avea sau nu? Si urmeaza op de hs? Ti-a zis cam cand? S-a trezit mai usor dupa anestezie?( parca tu ai spus ca la prima op si-a revenit greu)

Ma chinuie intrebarea: pana cand pot apare complicatii dupa operatie? ( 1,2,3....cate luni....ani?)

Calin a calcat ieri pe o jucarie, s-a dezechilibrat si a cazut, iar in cadere a dat cu fruntea de biroul Oanei. Are ditamai cucuiul in frunte. Nu stiu ce sa-i fac sa nu mai alerge, el e intr-o continua fuga, parca l-ar alerga cineva, copilul asta al meu nu prea stie ce-i mersul.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.
Crisandy, parca acum a fost operatia de coborare a celuilalt testicol, ce a zis dr., il avea sau nu? Si urmeaza op de hs? Ti-a zis cam cand? S-a trezit mai usor dupa anestezie?( parca tu ai spus ca la prima op si-a revenit greu)Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Buna.
Il are dar nu se stie sigur daca "este bun", i-a recoltat probe pentru biopsie si asteptam rezultatele. Marti il vom suna pe dl. dr. Datu sa intrebam de rezultat. Pentru ca testicolele lui Andy se dezvolta foarte greu dl. dr. a spus ca momentan "nu va mai umbla la ele" si ca urmatoarea interventie va fi cea de hipospadias. Noi vom reveni la control peste o luna si ne va spune atunci cand va revenim pentru operatie.
Dupa anestezie si-a revenit foarte usor, nu au mai fost nici un fel de probleme.
Pe curand.

Mergi la inceput

Am fost la spital.Ne-a scos sondita si continuam sa-l urmarim.Nu e exclus sa se mai repete inca o data episodul cu stenozarea,asa ca sunt f.stresata,cel putin urmatoarele 2 saptamani.Mi s-a recomandat sa-l sterg cu rivanol si sa-l dau cu hidrocortizon unguent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nawel, sa speram ca va fi bine. Ai intrebat, daca trec cele 2 sapt va fi totul ok sau si dupa trebuie stat cu ochii pe el?

Aly, Cristina, v-ati programat ptr operatie?

Noi mergem marti la clinica. Prefer sa nu ma gandesc

Mergi la inceput