Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxxy80 spune:
Eu stiu ca o posibila complicatie este stenozarea. Din acest motiv trebuie sa urmarim o perioada dupa operatie cum este jetul: sa nu se subtieze f rau, sa nu inceapa sa faca cu intreruperi. pe mine chestia asta ma obsedeaza deja. In ceea ce priveste fistulele, cred ca daca apar asta inseamna o noua operatie de hipospadias.
Sa ne ajute Dzeu sa nu apara deloc complicatii la nici unul dintre puisorii nostri.
Citat: |
citat din mesajul lui radusca Nawel bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine. Ce stiti de acele fistule? cum se rezolva aceasta pb? Va intreb pentru ca imi e groaza de posibila lor aparitie. Noi mai avem nitel timp pana vom merge la "cutit",insa orice posibila problema ce ar influenta bunul mers al recuperarii ma nelinisteste. NU VREAU COMPLICATII. Ce alte complicatii, inafara acestor fistule, pot sa mai apara? In noiembrie nu vrea nimeni sa se opereze??/ |
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
roxana c. spune:
Aly, stiam de rivanol de la voi, am intrebat si mi-a spus ca nu e nevoie( nu puteam spune ca stiu de pe forum de comprese cu rivanol). Nu mai tin minte exact, pare-mi-se ca tot ceva de dusuri usoare a zis, chiar nu mai stiu, stiu clar ca a zis ca fara baie generala pana la control. Dar mi-a fost teama , asa ca am preferat sa-l spal pe corp cu o carpa si la puta cu comprese sterile cu ceai de pelin. Stiti ca fetele din Usa spuneau ceva de baie cu sare, dar n-am avut curaj. Stiu ca si sarea vindeca ranile, dar totusi.... Sa nu radeti de mine, dar si cand e racit prefer leacurile babesti decat medicamentele( intr-o anumita limita, bine-nteles)
Am putina treaba si revin.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
nawel spune:
Buna fetelor.
Ieri am vazut ptr.prima oara un pipi live de-al lui Alexutu'.I-am dat si eu sa bea mai multa apa inainte de a dormi si cand s-a trezit ,a facut repede pipi de cum a inceput sa mearga.Practic am tinut mana palnie ca sa nu faca pe jos si i-am vazut jetul f.bine,e la fel ca inainte,curge prin si numai prin varf,e un jet puternic si gros,dar nu face tot,de la un capat la altul,mai are si intreruperi,e de bine?
Luni mergem la control si nu stiu cum sa procedez.Ne-a chemat dupa-amiaza,in policlinica,dar luni Alex face un an si i-am organizat o mini-petrecere,plus ca am si o sedinta cu parintii la gradi.Credeti ca s-ar supara dl.dr.daca m-as duce de dimineata in spital sa-l vada pe asta mic,cand face dansul vizita in saloane si mai are copii la pansat?
roxana c. spune:
LA MULTI ANI ptr Alex
Am intrat de-abia acum si am vazut ca azi Alex face anul. Nawel, sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Si Calin face cu intreruperi, initial facea cam in 3 reprize, apoi in 2....acum pare-mi-se ca face tot , fara intreruperi.
Cu consultatia...iti raspund degeaba ca este tarziu. Ce a zis dr. Basca?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
anditati spune:
La multi ani pentru bebele tau, Nawel! Sa creasca mare si sanatos! Sa le dea Dumnezeu in dar, sanatate si liniste in viata!
Anditati, Bebitza si Mami.
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI, ALEX!!!!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS IN VIATA!!!!
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
anditati spune:
Vroiam sa va spun apropo de intreruperile la pipi! Poate este o chestie postoperatorie dar e stiut ca se intampla si la baietei fara hs treaba asta, tatici care fluiera sau suiera in spatele lor ca sa faca pipi continuu. Oricum ei se blocheaza repede la reactii sau zgomote.
Spunea cineva de un baiat de 14 ani cu hs reparat, la spital. Ptr. ce problema venise din nou ?
Salutari tuturor, si numai bine puiutilor, sa fie sanatosi.
P.S. Am o intrebare - toti baietei cu hs sunt frumusei?
Ne-am uitat si pe pozele voastre si pe site-uri americane si toti sunt frumusei. Fara exagerari.
aly30 spune:
Yonacr, ati sunat la dr Basca pt programare la operatie? Yannis al meu are o viroza si astept sai treaca, sa pot suna
nawel spune:
Multumesc tuturor de urari.Sa ne traiasca copilasii,sa-i vedem mari si sanatosi,ca ei sunt mandria noastra.
Am facut 1 anisor,ce repede a mai trecut si anul acesta!
O sa pun cateva poze de la petrecerea de ieri.
Am fost la control luni cu Alexutu',ne-am dus dupa-amiaza in policlinica,la ora 2 eram acolo.I-A pus din nou un pansament cu betadina,are un punctisor care nu s-a cicatrizat si care supureaza putin,e pe cusatura din exterior.A mai patit cineva asa?Ne-a chemat joi din nou.Nu pot sa-mi mai iau gandul de la asta,daca are aspectul asta verde-galbui,inseamna ca s-a infectat?E posibil sa fi facut de la fire?Poate sa degenereze intr-o fistula?