Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 14
yonacr spune:
Am vorbit luni cu d-na dr Niculescu pentru programare la operatie si ne-a zis sa sunam joi dimineata. O sa vedem cind ne programeaza, sau ce ne zice.A racit si Alex, sper sa- treaca.
roxana c. spune:
Aly, cu dr. Basca opereaza rezidentii lui: dr. Niculescu, dr. Andriescu si dr. Datu. La noi a fost dr. Niculescu, care mi-a placut foarte mult.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
yonacr spune:
Aly cind la oparatia lui Alex a fost dr.basca si rezidentii Dr.niculescu si cu Dr.Datu. Am aflat in ziua cind l-a operat, dar la internare poti sao intrebin pe n-na dr. niculescu si iti spune, este o doctorita foarte de treaba.
aly30 spune:
Te rog mult, Yonacr, cand suni la dr sa-mi spui si mie cand v-a programat sa va duceti la operatie.Tot trag speranta sa ma nimeresc si eu cu o mamica cu aceeasi problema ca noi....
Roxxy80 spune:
Aly, inainte de operatie vei stii cine participa. Noua ne-a facut fisa de internare dr Niculescu si am intrebat-o daca va participa si mi-a confirmat. La noi la operatie a participat si dr Datu. Amandoi sunt niste super oameni. Intrau in saloane si de 2-3 ori pe zi ca sa intrebe cum se simteau copilasii operati. Eu chiar m-am atasat de ei mult de tot.
Citat: |
citat din mesajul lui aly30 Si cum pot afla eu cine opereaza cu profesorul? Ca sa stiu si eu....cum fac.... |
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Nawel, noi nu am avut problema asta si chiar nu stiu ce sa-ti spun. Eu nu cred ca este ceva grav. Astept sa ne spui ce ati m-ai facut .
citat din mesajul lui nawel Multumesc tuturor de urari.Sa ne traiasca copilasii,sa-i vedem mari si sanatosi,ca ei sunt mandria noastra. Am facut 1 anisor,ce repede a mai trecut si anul acesta! O sa pun cateva poze de la petrecerea de ieri. Am fost la control luni cu Alexutu',ne-am dus dupa-amiaza in policlinica,la ora 2 eram acolo.I-A pus din nou un pansament cu betadina,are un punctisor care nu s-a cicatrizat si care supureaza putin,e pe cusatura din exterior.A mai patit cineva asa?Ne-a chemat joi din nou.Nu pot sa-mi mai iau gandul de la asta,daca are aspectul asta verde-galbui,inseamna ca s-a infectat?E posibil sa fi facut de la fire?Poate sa degenereze intr-o fistula? nawel |
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Anditati, esti tare dragut . Ai dreptate ca avem cei mai frumosi copilasi.
Eu cred ca atunci cand ne spun sa urmarim daca fac pipi intrerupt, se refera sa urmarim daca fac cate o picatura, pe urma iar alta. Matei face o data un jet puternic, dupa care urmeaza o pauza de o sec-doua si face alt jet puternic. Eu cred ca asta este o intrerupere normala. Asa fac si eu .
citat din mesajul lui anditati Vroiam sa va spun apropo de intreruperile la pipi! Poate este o chestie postoperatorie dar e stiut ca se intampla si la baietei fara hs treaba asta, tatici care fluiera sau suiera in spatele lor ca sa faca pipi continuu. Oricum ei se blocheaza repede la reactii sau zgomote. Spunea cineva de un baiat de 14 ani cu hs reparat, la spital. Ptr. ce problema venise din nou ? Salutari tuturor, si numai bine puiutilor, sa fie sanatosi. P.S. Am o intrebare - toti baietei cu hs sunt frumusei? Ne-am uitat si pe pozele voastre si pe site-uri americane si toti sunt frumusei. Fara exagerari. |
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Azi am fost si noi la control, si totul este perfect dupa spusele dlui dr Basca. Vroia sa ne programeze in noiembrie pt operatie de coborare a testicolului, dar eu l-am rugat sa o amanam pana dupa sarbatori. Mi-a spus ca s-a vindecat super bine locul unde a fost oper de hp si ca am putea sa-l operam luna viitoare, dar chiar nu vroiam sa fiu prin spital cand face puiul un anisor.
Asa ca mai merg la un control peste 3 saptamani si pe urma vom reveni in feb-martie pt cealalata operati).
Mi-a spus ca nu mai este necesar sa urmaresc zilnic cum face pipi. Eu oricum voi urmari o data la 2-3 zile. El spunea ca nu mai e cazul deloc. dar asta e...eu sunt o mamica nebuna .
Matei la mare