Hipospadias(7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc. M-am mai linistit. Si mie mi se parea ca jetul s-a mai subtiat si deja incepeam sa fac diverse scenarii .

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Roxxi, tocmai ce ti-am scris si pe pm. Ma bucur ca ti-ai facut curaj sa scrii si aici. Sa nu te sperii, e posibil ca jetul sa se mai reduca putin, ca grosime, la Calin asa a fost, nu mai e la fel de gros cum a fost in primele zile, saptamani - dupa operatie. Dar este ok, nici subtire nu pot spune ca este. ( doar ca nu mai e ca atunci, e ceva mai subtirel)

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Ma bucur ca ne cunoastem si in viata reala.
Va urez multa sanatate si recuperare rapida si fara dureri.
In cazul in care mai citesti aceasta postare, spune-i lui Marius ca-l pup si ureaza-le multa sanatate din partea mea.
Va pe toti.

Citat:
citat din mesajul lui nawel

ROXXY80,chiar eu sunt mamica cu care te-ai intalnit la pansat si tot eu ti-am luat si locul din salon.Suntem deci in salonul 15,unde e si Marius si Cristina.Ma bucur sa aud ca Matei e bine si are o evolutie buna.Un pupic ptr.el de la noi.
Astazi ne intoarcem in spital,maine dim. o sa fie nebunie in trafic,asa ca nu o sa mai am posibilitatea sa va scriu pana spre vineri.
ToATE CELE BUNE.

nawel

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Roxxy, iti multumim pentru roman si bine ai venit printre noi , sa-ti traiasca Matei si sa fie fericit. Si la Adi a fost jetul subtire...atat de subtire incat mi se pusese pata sa-i fac dilatare de uretra , dar dr. Basca a spus ca-i face, dar dupa parerea dumnealui este un stres inutil pentru copil. Important este sa fie jetul continuu si cu timpul se va mai ingrosa...s-a mai ingrosat, dar nu semnificativ, dar este continuu...

Nawel, sa fie totul bine...Cicatricea se va retrage in timp, la Adi aproape ca nu se mai vede.

Aly...cand mergeti la operatie? Va tinem pumnii.

Pentru toti de la mine si Adi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Buna fetelor!

Vreau sa-l sun pe dr basca dupa 26 sept...asta inseamna ca pe 27-28
Am niste emotii de mi-e rau, asa sunt eu, mai panicoasa...Desi stiu fiecare pas, fiecare etapa postoperatorie...mi-e teama de durerile alea de dupa...
Emi, mai tii minte ce ai dat sa pape puiului dupa ce s-a trezit? Stiu ca maiintai putina apa...dar apoi? Poate sa manance orice? Ma gandesc la ceva mai usor, sa nu vomite...intreb, pt ca Yannis face 4 ani acum in oct...si-l aveai pe Adi cam de acceasi varsta la operatie...
OOff ce rau imi pare acum ca nu m-am dus cu el mai micut, dar in acelasi timp, inca simt ca tot nu as fi putut face-o, si acum simt ca-mi va fi enorm de greu...sper ca tati, de acolo de sus, sa fie alaturi de noi mai ales in momentele astea....uuufff ce greu e...inca...

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Of ...
Nu am avut nici un fel de restrictie la mancare...Adi avea trei ani si 4 luni, inca ii mai dadeam lapte cu biberonul ...mi-a fost de mare ajutor atunci. Sa iei sticle de acelea cu tuturoi, cred ca stii de ce spun, pentru suc si-i pui si apa in ele sa bea, ca sa nu se ude, sunt practice mai ales in prima zi, ca stau mai mult culcati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly30 spune:

Haaa! Sa stii ca si noi cu biberonul pana la 3.5 ani (seara), pana s-a plictisit Yannis sa se ridice din pat si sa-l tot spal pe dinti, dar as dori sa nu fi renuntat ca uite acum era de folos...desi parca la 4 ani cu tuturoiul
Mi-e teama de operatie pt ca acum e mare si nu as vrea sa ramana cu ideea ca era ceva in neregula "acolo"...In fine de acum cam tot aia este, op trebuie facuta...Cine mai vine, cine se mai ofera??? Brrr ce sadica pot fi..incerc sa fac haz de necaz, dar stiti cum e vb aia: rad,dar nu e rasul meu...

Mergi la inceput

Aly, asa de bine te inteleg si cred ca ti-e rau de emotii. Si eu sunt super panicata de felul meu (eu intru in panica si cand ii curge putin nasul). Am plans continuu cat a stat in sala de operatie. Stiu ca nu te ajuta cu nimic sa-ti spun ca totul va fi super bine si ca va avea parte de o echipa minunata de medici. O sa ma rog pt voi. Sper sa aveti o recuperare la fel de usoara ca si la noi.

Citat:
citat din mesajul lui aly30

Buna fetelor!

Vreau sa-l sun pe dr basca dupa 26 sept...asta inseamna ca pe 27-28
Am niste emotii de mi-e rau, asa sunt eu, mai panicoasa...Desi stiu fiecare pas, fiecare etapa postoperatorie...mi-e teama de durerile alea de dupa...
Emi, mai tii minte ce ai dat sa pape puiului dupa ce s-a trezit? Stiu ca maiintai putina apa...dar apoi? Poate sa manance orice? Ma gandesc la ceva mai usor, sa nu vomite...intreb, pt ca Yannis face 4 ani acum in oct...si-l aveai pe Adi cam de acceasi varsta la operatie...
OOff ce rau imi pare acum ca nu m-am dus cu el mai micut, dar in acelasi timp, inca simt ca tot nu as fi putut face-o, si acum simt ca-mi va fi enorm de greu...sper ca tati, de acolo de sus, sa fie alaturi de noi mai ales in momentele astea....uuufff ce greu e...inca...

Sanatate multa!

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ne-am programat la Diagnosis, pe 14 octombrie. Initial mi-a spus ca pot veni sapt viitoare, dar parca era prea ....repede, asa ca am spus ca nu, mai incolo....Mi-a spus ca d-nul dr. nu va mai fi la clinica decat dupa 14 octombrie, asa ca atunci ne vom duce.
Of, mi s-au cam taiat picioarele, ca prima data cand am facut programarea. Mi-e teama tare sa nu zica sa-i mai faca o operatie din cauza ca nu-i pozitionata bine gaurica aceea, v-am mai spus eu, e ceva mai jos. L-am vazut ieri cum face pipi, si dupa aceea l-am comparat cu tac-su. Nu e in varf, e mai jos cu aprox 3-4 mm, imi este teama ca in cazul in care spune sa-l mai opereze iarasi, daca se va intampla tot asa , din cauza sondei, dupa cum a spus, si va fi degeaba? Of...

Aly, scuze ca n-am putut vorbi cu tine pe mess azi, dar eram pe fuga, plecam s-o duc pe Oana la scoala, si trebuia sa trec si pe la un magazin sa-i schimb o geaca si o pereche de pantaloni pe care-i luasem de vineri si-s mici. Maine dupa 3 incerc sa stau pe mess, si miercuri am liber, asa ca sper sa pot, mai putin in jurul pranzului, cand sunt pe drum : o duc pe Oana la scoala si o iau pe Ana. ( aprox dupa ora 13-13.30, dupa ce-l culc pe Calin sunt libera si putem sta de vorba.) Ai cumva telefon pe Cosmote sau pe Vodafone, ca as putea sa te sun eu, pe Cosmo am minute pe abonament iar pe Vodafone cand sunt la servici am telefonul lor-pe care iar am minute Daca ai si vrei, scrie-mi pe mess, chiar daca-i inchis, ma uit diseara de acasa .

Roxxy, ti-am scris si tie pm, tot pe fuga, devreme. Daca mai e ceva scrie-mi si-ti raspund.

Emilia, cum e in clasa a 2-a? Daca vrei, iti spun eu: odihneste-te acum, ca anul viitor e jaleeee.

Corina, voi ce mai faceti, ce mai spuneti, v-ati hotarat ptr un control?

Mergi la inceput

Roxana, esti o scumpa ca-ti faci mereu timp sa raspunzi multitudinii de intrebari pe care le am .
Uite, stateam si ma gandeam acum ce as face eu daca in urma operatiei gaurica ar fi fost mai jos. Sincer, eu nu stiu daca as mai fi de acord cu o operatie. Mie si asa mi se pare prea mult prin cate au trecut puisorii nostri asa de mici. Dar intr-adevar stiu ca este pt binele lor cand vor fi barbatoi si ca s-ar putea sa-mi reproseze candva daca nu i-as face acum operatiile astea.
Apropo, tu cand ai observat ca are gaurica aia putin mai jos decat cea din varf? Imediat dupa ce i-au scos sonda sau dupa o anumita perioada?

Mai este cineva pe aici care si-a operat puiul pt coborare de testicol? Daca da, ma puteti ajuta cu mai multe informatii ref la operatia respectiva?

Un pt toata lumea.

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Ne-am programat la Diagnosis, pe 14 octombrie. Initial mi-a spus ca pot veni sapt viitoare, dar parca era prea ....repede, asa ca am spus ca nu, mai incolo....Mi-a spus ca d-nul dr. nu va mai fi la clinica decat dupa 14 octombrie, asa ca atunci ne vom duce.
Of, mi s-au cam taiat picioarele, ca prima data cand am facut programarea. Mi-e teama tare sa nu zica sa-i mai faca o operatie din cauza ca nu-i pozitionata bine gaurica aceea, v-am mai spus eu, e ceva mai jos. L-am vazut ieri cum face pipi, si dupa aceea l-am comparat cu tac-su. Nu e in varf, e mai jos cu aprox 3-4 mm, imi este teama ca in cazul in care spune sa-l mai opereze iarasi, daca se va intampla tot asa , din cauza sondei, dupa cum a spus, si va fi degeaba? Of...

Aly, scuze ca n-am putut vorbi cu tine pe mess azi, dar eram pe fuga, plecam s-o duc pe Oana la scoala, si trebuia sa trec si pe la un magazin sa-i schimb o geaca si o pereche de pantaloni pe care-i luasem de vineri si-s mici. Maine dupa 3 incerc sa stau pe mess, si miercuri am liber, asa ca sper sa pot, mai putin in jurul pranzului, cand sunt pe drum : o duc pe Oana la scoala si o iau pe Ana. ( aprox dupa ora 13-13.30, dupa ce-l culc pe Calin sunt libera si putem sta de vorba.) Ai cumva telefon pe Cosmote sau pe Vodafone, ca as putea sa te sun eu, pe Cosmo am minute pe abonament iar pe Vodafone cand sunt la servici am telefonul lor-pe care iar am minute Daca ai si vrei, scrie-mi pe mess, chiar daca-i inchis, ma uit diseara de acasa .

Roxxy, ti-am scris si tie pm, tot pe fuga, devreme. Daca mai e ceva scrie-mi si-ti raspund.

Emilia, cum e in clasa a 2-a? Daca vrei, iti spun eu: odihneste-te acum, ca anul viitor e jaleeee.

Corina, voi ce mai faceti, ce mai spuneti, v-ati hotarat ptr un control?

Matei la mare

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Roxana, ce sa spun de clasa a II-a, de data asta chiar se vede ca sunt o clasa super buna...in a doua ora de engleza dau dictare. Suntem deja la a treia lectie la romana...iar altii n-au trecut nici de imn...Adi s-a resemnat. La canto profesorul vrea sa faca serios, numai cu el, sa-l pregateasca pentru concursuri...nu stiu cat va face fata zau.

Hai ca pana pe 14 octombrie ai timp sa-ti aduni curajul. Cred ca este prea curand insa sa-ti spuna daca mai trebuie o operatie.

Si la Adi gaurica aia nu este chiar in varf, este un pis intr-o parte, dar a spus ca nu mai trebuie operatie, cred ca tocmai in ideea ca poate iesi la fel.

CrisAndy va tinem pumnii la operatie...sa fie foarte bine.

Mergi la inceput