Hipospadias(7)
Raspunsuri - Pagina 11
roxana c. spune:
Roxxy, Calin are o singura gaura prin care face pipi, Slava Domnului, doar ca nu e pozitionata chiar in varful putei, e ceva mai jos. Din partea mea...n-ar fi nicio problema, doar ca stau cu frica sa nu-mi spuna d-nul dr ca mai trebuie alta operatie de corectare, dupa cum a spus la primul( si ultimul) control de dupa operatie, ( atunci mi-a spus ca nu-si poate da seama bine,din cauza ca inca mai era umflat locul- era la 2 sapt dupa ce-i scosese sonda- dar ca i se pare ca e ceva mai jos din cauza sondei si ca e posibil sa mai fie nevoie de alta op de corectie)
Emi, dictare la engleza sau n-am priceput eu bine?
Si cam cat de intr-o parte este gaurica aia? (asa, aprox, in mm) Sa inteleg ca e in varf, doar ca un pic stanga sau dreapta? scuze, dar ma chinuie tare.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
aly30 spune:
Buna fetelor!
Si la noi gaurica e spre interior cu 2-3 mm dar chiar ma uitam cand a fortat dr putin orificiul sa se uite, ca nu avea unde s-o aduca mai spre varf, si pare deviata, dar de fapt nu este...este incovoiat putin penisul dar nu asa de tare cat era cand s-a nascut...
Eu voi suna vineri la dr sa intreb cand sa venim la operatie...si daca ne cheama luni, atunci luni sa fie!
Roxana, te inteleg cu 3 copiasi...mamaaaa cum oare m-as descurca? Eu sunt on line zi-lumina si ocupata asa si asa deci poti intra oricand vrei tu.
As dori sa va intreb de metoda aia magica cu pampersul ca tare ne-a fost greu sa ne plimbam cu punga dupa noi acum 2 ani....
Roxxy80 spune:
Salutare!
Pai ii vei pune 2 pampersi unul peste celalalt si din primul vei scoate printr-o parte sondita (furtunasul) si o vei plasa in al doilea. Ceea ce e super e ca vei schimba doar pampersul al doilea cand se umple de pipi. pe primul il schimbi doar cand face kk.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
filofteia spune:
Citat: |
Emi, dictare la engleza sau n-am priceput eu bine? |
Ai priceput bine Roxana, iar copilul este deja panicat.
Nu am masurat atent unde este gaurica, dar o sa masor . Insa jetul este un pica lateral clar, dar Adi se descurca cu el (chiar poate tinti unele chestii ) si asta este cel mai important.
Alina acum va fi mai usor cu punga...nu stiu daca va accepta pampersi, pentru ca este mare si in plus sunt incomozi...gandeste-te ca sunt doua perechi de pampers.
Roxxy80 spune:
Multumesc din suflet pt informatii .
Am notat si link-ul.
De ce l-au taiat pe abdomen? Acolo se afla testicolul necoborat? La noi se afla in zona inghinala de cand l-am nascut, la un pas sa intre in saculet. Am crezut ca Pregnylul il va ajuta sa intre acolo, dar nu s-a intamplat asta din pacate.
Dna dr Niculescu imi spunea ca se poate sa ne dea drumu acasa a doua zi de la operatie. Ce bine ar fi! iar voi avea super emotii in privinta anesteziei!
Citat: | ||
citat din mesajul lui CrisAndy
Buna. Roxxy, baietelul meu a fost operat pt. cob. test. (orhiopexie) la sfarsitul lui mai, anul acesta, dl. dr. Basca i-a coborat testicolul stang. Este o operatie usoara in comparatie cu cea de hipospadias, cel mai mult m-a speriat anestezia generala pentru ca si-a revenit foarte greu. A fost "taiat" in doua locuri: pe abdomen si pe scrot, ambele pe stanga. I-a scos firele doar la operatia de pe abdomen. Am stat internati doar 5 zile. Taieturile s-au vindecat foarte repede. Am revenit la control dupa 3 zile de la externare ca sa-i scoata firele si dupa o luna pentru un control obisnuit. Andy, baietelul meu, este programat la operatie pe data de 30 septembrie, ii va examina pertea dreapta a abdomenului, din cate am inteles de la dl. dr. va umbla si la testicolul stang pentru ca nu s-a fixat bine. Va pupic. |
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Aly, cand l-am operat pe Matei am stat in salon cu doi baietei de 4 ani care aveau punga atasata la sonda. Se descurcau f bine. Chiar ma uitam la ei ca imediat isi luau punga cu ei cum se ridicau din pat, nu trebuia sa le spuna nimic mamicile lor.
Matei la mare
CrisAndy spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 De ce l-au taiat pe abdomen? Acolo se afla testicolul necoborat? La noi se afla in zona inghinala de cand l-am nascut, la un pas sa intre in saculet. Am crezut ca Pregnylul il va ajuta sa intre acolo, dar nu s-a intamplat asta din pacate. |
Buna seara.
Inainte de orhiopexie stg. testicolul era palpabil in canalul inghinal. La ultimul control medical dl. dr. a spus ca pe 30 sept. va "umbla" iar la testicolul stg. pentru ca nu este fixat bine.
Nu prea am inteles ca inseamna asta. Adica il va taia iar pe partea stanga a scrotului? Adica va avea cate taieturi?
Va pupic.
CrisAndy spune:
Buna.
Roxxy am mai gasit un subiect unde am trimis mesaje despre testicole necoborate, cauta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=109636&REPLY_ID=3812671
Pupici.
Roxxy80 spune:
Multumesc . Esti o draguta . M-au ajutat toate informatiile postate de tine.
citat din mesajul lui CrisAndy Buna. Roxxy am mai gasit un subiect unde am trimis mesaje despre testicole necoborate, cauta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=109636&REPLY_ID=3812671 Pupici. Cristina si Andy (11.02.2007) |
Matei la mare
yonacr spune:
Buna fetelor, am reusit sa intru si eu dupa mult timp cu toate ca citesc tot timpul ce scrieti doar ca stau cam rau cu timpul.Ce sa va spun asteptam si noi programarea pentru operatie, a inceput sa se apropie si deja am emotii. Am vorbit cu dr Nicolescu si mi-a zis sa sun in saptamana 29 -4 sept, pt ca dl dr.lipseste, iar op. va fi undeva dupa 14 oct., sa vedem o sa sun saptaman aviitoare sa ne programeze. Sper ca asta va fi ultima. Roxana m-am utat la Alex si el are gaura putin mai jos, adica nu este chiar in virf, dar la control d-na dr.nu ne-a spus ca ar fi vreo problema, macar de s-ar rezolva restul iar operatia initiala sa fie buna.bafta fetelor in continoare. O sa intru sa va spun cind ne-a programat poate o sa mai fie cineva in aceea perioada.