Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:

Neata fetelor, si eu la cana cu ness!

PS. Azi sun la spital, sa vedem ce-a iesit

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

TIN PUMNII STANSI-STRANSI SA IASA BINE!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

pt incurajari ca tare bine fac la psihicul meu zdrentze!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Eu sper tare si cred ca asa va fi ... vesti bune!
Ca trebuie neaparat sa poti veni si tu marti cu buburuza ta la intalnire!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

La Mutle Lunitze! clopotzei dragi.
Daria Maria
Maria
David
Mihnea
David Alexandru
Eduard Cristian

LA MULTI ANI! MADALINA. Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii.
Pupici din partea mea si a Antoniei. Bine, bine si pentru bubulina ta frumoasa, desigur.
Petrecere frumoasa la mare.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Mare%202008/
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am sunat dr. si n-au iesit rezultatele; la urocultura, dak e sterila, iese dupa-amiaza, dak e microb, asteptam pana luni, sa vada de care e - desi, asa am asteptat si data trecuta si tot n-au aflat.

Imi e cam teama, ca tot astept si idiotzii astia nu fac nimik, de parca ar trebui sa foreze dupa microb

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Neatsa!

Am lipsit, scuze, am uitat sa anunt, dar a trebuit sa ma mut de la Bucuresti la Ploiesti si aici am net numai pe calculatorul sora-mii, in camera ei, si mi-e aiurea sa "rasfoiesc" forumul de fata cu ea... Acum e plecata la Bucuresti si mi=am conectat si eu laptopul la cablul ei... Trebuie sa facem rost de un router, ne-a-pa-rat!

Asaaaa... Conrad a inceput sa doarma mai bine aici, are un somn de doua ore de pe la 10 - 11:00 pana la pranz si inca doua somnuri de cate o juma' de ora, o ora in cursul zilei... El, care dormea de 2, maxim 3 ori cate 20 de minute! In fine... Cu mancatul stam puuutin mai binisor, dar tot prost... Ieri si-a scazut portia de piureuts in loc sa o creasca... Na... O sa ma apuc sa citesc si eu din urma si sa ma mai "bag in seama" pe aici, iar daca dispar ca magarul in ceata sa stiti ca am probleme cu "recuzita"! Va pup pe toate!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Si noi pe tine!!
Anuntasem eu fetele - cand a venit vorba de o intalnire in moghioros - ca te-ai mutat la ploiesti!

Sper sa te tina "recuzita" si sa ne mai povestesti cate ceva!!!
bebe Conrad!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:

Am sunat dr. si n-au iesit rezultatele; la urocultura, dak e sterila, iese dupa-amiaza, dak e microb, asteptam pana luni, sa vada de care e - desi, asa am asteptat si data trecuta si tot n-au aflat.

Imi e cam teama, ca tot astept si idiotzii astia nu fac nimik, de parca ar trebui sa foreze dupa microb

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

OF, OF !!!!!
Ati facut analizele la laboratorul spitalului sau la un laborator privat...?
La ce ora mai revi cu telefon ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

La mai multe lunite si la multi ani

Davia Alexandru
Maria
David
Mihnea
Daria Maria
Eduard Cristian

La multi ani Madalina28!

Jelimoni, frumos baiat mai ai, si sexoase pozele

Miri sanatate multa lui sahsa sa se faca repede bine

Ellenuta tie mama nu-ti trebuie un shlap iti trebuie o duzina de slapi, rusinica rusinica, cum poti sa spui asa ceva despre frumusica de Eva sa-i manance iei mamica curisorul ala mic cu care doarme in sus. Bravo cu socrela ta frumos raspuns

ginnette sigur va fi bine, stai linistita ca se face ea bine

Fetelor acum nu ca-mi laud sotul ca o ami da el in bara din cand in cand dar cu asta mica dupa care e topit pur si simplu, si oricum zice ca e mai frumoasa ca mine ca o iubeste mai mult nu ma deanjeaza, asa sa revin ma ajuta foarte mult, dimineata el o spala daca a facut kakacea, el ii schimba pampersul, o imbraca (bine eu ii dau haine) eu fac lapticul ma imbrac si apoi mergem amandoi la masina ca tot el o aduce, si chiar unde mergem in vizita sta cu ea il ham o tine si el adica nu ma pot vaita chiar daca e dezordonat si nu stie sa spele o farfurie, dar macar isi incalzeste mancarica singurel, ah ma ajuta si la baita si la uscat par si la aspirator la batistuta, si sincer chiar a mai stat si cu ea singur singurel toata ziua si se descurca

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 4 luni, 3 saptamani +

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
citat din mesajul lui virgo

Eha ... trebuia sa fie si la noi premiera ! Azi dimineata Caz a cazut din pat !!! Eram in camera de alaturi , incercam sa inchid un geam defect care face un curent in casa ... mama , mama . Si catarandu-ma eu sa ajung la el aud copilul plangand . Il lasasem pe pat , pe centrul de activitati . Patul din fericire foarte jos , maxim 25 cm . Cand ma intorc si ma uit ... copilul nema ! Plangea cu crocodile de pe podea , unde pusese maica-mea un pres si ceva rufe pentru spalat . Dar de lovit tot s-a lovit !

Eu sar si-l iau in brate , maica-mea incepe sa planga ca la parastas ! Ma uit la el , putin rosu pe cap dar fara cucui , il fac sa rada - rade . La nici 10 minute de la incident a adormit rupt . Cred ca s-a speriat doar !

Diseara intra in functiune tarcul . Iar saptamana viitoare vine si patul al mare , ca in cos baiatul deja nu mai incape .

Am sunat ieri la medic , ne primeste astazi . Dar a spus sa-i dau ceva supa de legume inainte de altceva , ceea ce-am si facut . A fiert 40 minute ! Si ce bunatate a iesiiiiiiiiiit ! La oala cea jmechera , morcovelul e beeeeeton . A baut supa cu pofta , dupa care a facut kk . Si a mai ras un Milumil 2 , vai ce mult ii place ! Astazi pasam morcovelul si dam baiatului sa prinda gustul .

Am gasit ieri un scaunel inalt , nemtesc , de la Pinolino . Am dat 100 RON . E superb . Mai tarziu se transforma in masuta cu scaun , cand creste copilul .

Asta :

http://www.babyvita.de/products/en/Babys-Meal/Wooden-Highchairs/Pinolino-Combi-Highchair-Nele-solid-pinewood.html

Mami de Matei Cazimir

Frumos scaunelul, sa-l folositi sanatosi. Sa stii ca-i f util. Aproape la fel i-am cumparat finutzului meu acum vreo 3 ani , pe cand avea el cam 5 luni si vreau sa zic ca-l mai foloseste si acum in varianta 2 la colorat, desenat, etc...ca pe un biroas asa. Deci minim 3 ani ii va fi de folos lui Matei.

Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici super. de data asta vin si eu .. chit ca o trezesc pe bitzi dn somnic. ieri a dormit pana la 19.30 ..

ema multumim pentru aprecieri. si ai ghicit, eva e mereu pusa pe sotii .. agata tot, darama tot, e vioaie si activa. sa ma vezi cand va merge in picioare ce-o sa slabesc eu imediat.

miutza uite aici www.freewebs.com/spiderutza/dietamontignac.htm" target="_blank">MONTIGNAC

si aici FORUMUL MONTIGNAC-ILOR

virgo uff .. si tu .. noi suntem patite pe aici. acum sunt cu ochii in 4 si nu o mai las singurica in pat sau canapea. bine ca nu a patit nimic rau caz!

roxana auchhhhhhhhh .. doare virtual!!!! tin pumnii sa iasa bine analiza!!

mitsulee hai ca acum o sa fii mai des pe aici!

louiza ca sa nu mai fii asa supi pe mine ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

DARIA

MARIA

DAVID ALEXANDRU

DAVID

MIHNEA

EDUARD

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, PAPACIOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

MADALINA

LA MULTI MULTI ANI! SANATATE MULTA SI NUMAI DE IUBIRE, FERICIRE SI BUNATATE SA AI PARTE!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput