Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor, si eu la cana cu ness!

Acum:

Helene, uite aici CEVA pt tine: la gol cu nuia de alun, dak mai zici de Bitzulina ca-i urata si ca nu-ti mai place; da-mi-o mie, o saptamana sa vezi cum ti-ar fi fara ea!

Da' ti-ai mai spalat din pacate cu ce i-ai zis socrellei

Acum, chestiune serioasa (da' si mai sus, tot serioase sunt): dak poti, du-te si fa-i un sumar de urina (nu cred ca trebuie si urocultura); dak Doamne fereste, ar fi ceva, apare si la sumar.
Ca sa stai linistita.
Si, e o dulcinee cum doarme pe burta (eu am aparatori de la IKEA - sunt exact de la saltea pana sus, acum, ca n-am coborat salteaua).

Miri, off, tare trebuie ca-l mai doare urechea; pt bucalat sa treaca repede.

Tina, merci mult pt info; acum, o sa sun azi, sa vedem ce a iesit l aanalize; astept sa-i faca antibiograma. O sa-i sugerez si eu sa-i dea ceva pe gura, ca e sita facuta, la vene.

Silvia(creata) - idem! (a propos de cunoscut bubulina live).

Vazut poze cu Roberto si Octi - niste bombonele!

Mai am de votat si revin.

PS. Azi sun la spital, sa vedem ce-a iesit

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Daria Maria
Maria
David
Mihnea
David Alexandru
Eduard Cristian

Si, bineinteles, Madalina

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

TIN PUMNII STANSI-STRANSI SA IASA BINE!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eha ... trebuia sa fie si la noi premiera ! Azi dimineata Caz a cazut din pat !!! Eram in camera de alaturi , incercam sa inchid un geam defect care face un curent in casa ... mama , mama . Si catarandu-ma eu sa ajung la el aud copilul plangand . Il lasasem pe pat , pe centrul de activitati . Patul din fericire foarte jos , maxim 25 cm . Cand ma intorc si ma uit ... copilul nema ! Plangea cu crocodile de pe podea , unde pusese maica-mea un pres si ceva rufe pentru spalat . Dar de lovit tot s-a lovit !

Eu sar si-l iau in brate , maica-mea incepe sa planga ca la parastas ! Ma uit la el , putin rosu pe cap dar fara cucui , il fac sa rada - rade . La nici 10 minute de la incident a adormit rupt . Cred ca s-a speriat doar !

Diseara intra in functiune tarcul . Iar saptamana viitoare vine si patul al mare , ca in cos baiatul deja nu mai incape .

Am sunat ieri la medic , ne primeste astazi . Dar a spus sa-i dau ceva supa de legume inainte de altceva , ceea ce-am si facut . A fiert 40 minute ! Si ce bunatate a iesiiiiiiiiiit ! La oala cea jmechera , morcovelul e beeeeeton . A baut supa cu pofta , dupa care a facut kk . Si a mai ras un Milumil 2 , vai ce mult ii place ! Astazi pasam morcovelul si dam baiatului sa prinda gustul .

Am gasit ieri un scaunel inalt , nemtesc , de la Pinolino . Am dat 100 RON . E superb . Mai tarziu se transforma in masuta cu scaun , cand creste copilul .

Asta :

http://www.babyvita.de/products/en/Babys-Meal/Wooden-Highchairs/Pinolino-Combi-Highchair-Nele-solid-pinewood.html

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI MADALINA! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE TOTI CEI DRAGI TIE!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

TIN PUMNII STANSI-STRANSI SA IASA BINE!!!!!

si Eleni - 05.02.2008

pt incurajari ca tare bine fac la psihicul meu zdrentze!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

MADALINA

LA MULTI ANI CU SANATATE,
FERICIRE SI NOROC!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SI ANI CU SANATATE,
SA VA FACETI PARINTII FERICITI,
SA FITI CUMINTI SI PAPACIOSI:

DAVIDOSU-PUFOSU' DE ANA ANDREI
DAVID DE CARMEN_E
MARIA DE DANIBV
DARIA DE GABRITTZA
MIHNEA DE CHRISTINA
EDUARD DE INUTA

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neatsa!

Am lipsit, scuze, am uitat sa anunt, dar a trebuit sa ma mut de la Bucuresti la Ploiesti si aici am net numai pe calculatorul sora-mii, in camera ei, si mi-e aiurea sa "rasfoiesc" forumul de fata cu ea... Acum e plecata la Bucuresti si mi=am conectat si eu laptopul la cablul ei... Trebuie sa facem rost de un router, ne-a-pa-rat!

Asaaaa... Conrad a inceput sa doarma mai bine aici, are un somn de doua ore de pe la 10 - 11:00 pana la pranz si inca doua somnuri de cate o juma' de ora, o ora in cursul zilei... El, care dormea de 2, maxim 3 ori cate 20 de minute! In fine... Cu mancatul stam puuutin mai binisor, dar tot prost... Ieri si-a scazut portia de piureuts in loc sa o creasca... Na... O sa ma apuc sa citesc si eu din urma si sa ma mai "bag in seama" pe aici, iar daca dispar ca magarul in ceata sa stiti ca am probleme cu "recuzita"! Va pup pe toate!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui virgo

Eha ... trebuia sa fie si la noi premiera ! Azi dimineata Caz a cazut din pat !!! Eram in camera de alaturi , incercam sa inchid un geam defect care face un curent in casa ... mama , mama . Si catarandu-ma eu sa ajung la el aud copilul plangand . Il lasasem pe pat , pe centrul de activitati . Patul din fericire foarte jos , maxim 25 cm . Cand ma intorc si ma uit ... copilul nema ! Plangea cu crocodile de pe podea , unde pusese maica-mea un pres si ceva rufe pentru spalat . Dar de lovit tot s-a lovit !

Eu sar si-l iau in brate , maica-mea incepe sa planga ca la parastas ! Ma uit la el , putin rosu pe cap dar fara cucui , il fac sa rada - rade . La nici 10 minute de la incident a adormit rupt . Cred ca s-a speriat doar !

Diseara intra in functiune tarcul . Iar saptamana viitoare vine si patul al mare , ca in cos baiatul deja nu mai incape .

Am sunat ieri la medic , ne primeste astazi . Dar a spus sa-i dau ceva supa de legume inainte de altceva , ceea ce-am si facut . A fiert 40 minute ! Si ce bunatate a iesiiiiiiiiiit ! La oala cea jmechera , morcovelul e beeeeeton . A baut supa cu pofta , dupa care a facut kk . Si a mai ras un Milumil 2 , vai ce mult ii place ! Astazi pasam morcovelul si dam baiatului sa prinda gustul .

Am gasit ieri un scaunel inalt , nemtesc , de la Pinolino . Am dat 100 RON . E superb . Mai tarziu se transforma in masuta cu scaun , cand creste copilul .

Asta :

http://www.babyvita.de/products/en/Babys-Meal/Wooden-Highchairs/Pinolino-Combi-Highchair-Nele-solid-pinewood.html

Mami de Matei Cazimir

Of, imi pare tare-tare rau de cazatura lui cazimiru' scump!!!!
Bine ca nu aveti patul inalt...!

Super scaunel de masa ti-ai ales!
Si bun la pret!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput