Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 3
oanasm spune:
aa...iooi ce tuta sunt!
kitzysor
tare tare fetele! da..trece timpul...acusi vine si la noi putzosu'! vazut pozici cu Diana..e superba! sa va traiasca (si o mai am pe Oana sursa de informare depsre cum mai sunteti
)
dara
merci frumos! nu ma doar tare..dar o simt, eh asta sa fie cel mai mare bai! tu maine cam la ce ora mergi la rendez-vous!?![]()
mada trece si saptamana si freedom! pupici..zici ca ebuna avent manuala..da inca o intrebare...eu am deja 2 bibe de 125ml..sa iua pompa cu inca 2 bibe la fel (n-or fi prea multe 4x125ml?) sau sa iau pompa cu recipiente de alea de stocare?
boti cred ca v-au termibat neamurile..eh...asa e..legat de baie, fetele ziceau de apa de la robinet, si Sun zicea ca dupa o limpezeste cu ceai de musetel parca!
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Sa avem un capitol plin de vesti bune cu multi pepenasi copti!!!
pt Tiberica!!!
Mada, cum ai tu timp de toate!!!
Ma bucur sa aud ca e mai bine Amira..
Dma, uneori si astia de la televiziune ca sa aibarating mai mare deformeaza realitatea...nu e chiar asa rau peste tot...
Oana, nu ai scapat de " antititanic" ( cum ii zice Ruxi)???!!! Doctora mea de fam nu m-a amenitat cu asa ceva pana acum..sa vedem ca mai trebuie sa ajung la ea sapt viitoare![]()
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 39 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
estrella80 spune:
Boti din pacate nu te pot ajuta ca nu stiu. Ce am citit aici la fetele care au mai scris despre asta. Dar difera... depinde vorba lui Sun de cati pitici ai pe creier.... oricum de ceaiul de musetel am tot auzit.... dar si de apaa fiarta... precum si de apa de la robinet!!Fa cum iti spune tie feelngul sa faci!!!IHmmm!!Ce zici de mine??
36+
AnnaBaby spune:
Boti eu cred ca apa obisnuita e suficient, mi se pare o complicatie inutila apa fiarta si racita. Eventual ceaiul de musetel pus in apa, dar atat. Bine, nu sunt experta (inca
) dar eu asa o sa fac. N-as vrea sa exagerez, sa tin copilul sub un bol de cristal...
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
Caprioara spune:
quote:
citat din mesajul lui boticelina
Caprioara strange bine picioarele

Boti, esti totala!
Cu baia, nici io nu m-am hotarat cum o sa fac de data asta. Ca data trecuta, trebe sa recunosc ca fierbeam apa, ii puneam in ea si hipermanganat de potasiu parca si il limpezeam in ceai de musetel
. Deh, mama nebuna! Da asa ma invatasera si pe mine altii si cum de net nu auzisem pe atunci...Acum ma gandeam, ce-ar fi sa o spal in apa nefiarta si sa o limpezesc doar in prima saptamana cu musetel? Voua cum vi se pare solutia asta?
Si, ma mai gandeam io sa o bag chiar in cada mare, sa inoate pe la fund, inca din primele saptamani, pana nu-si pierde reflexele cu respiratul. Dar trebuie sa ma mai documentez un pic pe tema asta. Oi fi prea indrazneata sa incerc singura acasa asa ceva? Ca am vazut ca asemenea cursuri de inot pentru bb costa o poala de bani... Si tare mi-ar place sa facem, da nu ma tine punga
.pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dma2007 spune:
cristina sunt constienta ca exagereaza
era un caz cu un bebe la tratament in belgia si nu ii deconteaza casa, si tot asa
oricum sist sanitar in ro e cam varza, sincer
de la salariile medicilor, pana la conditii
M.A.
33s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Caprioara spune:
Fetele, hai sa va povestesc si eu din ciclul eagle
.
Episodul 1:
Aseara pe la orele 21:00 maicamea ne suna la interfon sa urcam sus la ei. Io nedumerita, intreb, da de ce, si la ora asta? Ea de colo, ca a pregatit o masa. O intreb inca o data, mai da nu e maine ziua ta, nu ai zis ca te serbezi pe 10? Ba da, da a facut de azi. O intreb de ce nu ne-a spus si noua din timp. Raspuns: ca nu a vrut sa ne pregatim cu ceva
. Bai nene, da la ora aia daca nu ne-a anuntat nimic mancasem deja si evident nu am mai putut manca mare lucru!
Si apoi fac eu legatura cu ieri la pranz cand a venit sa-l duca pe Matei la bazin si era cu un boooot. Si o intrebasem ce are si ea "Nimic". Da ce avea ea era mai mult ca sigur ca nu-i spusesem La multi ani! Asta in conditiile in care cu o zi in urma o intrebasem din nou cand e ziua ei "pi bune" si de sarbatorit, pe 9 sau pe 10, si spusese hotarat ca pe 10.
Da asa ii place ei, sa faca mereu pe victima si pe chinuita, ca sa aiba motive de pus bot.
Noroc ca aveam cadoul pregatit, dar nici nu s-a uitat la el
. Insa m-am decis sa nu ma consum, ii place nu-i place, e treaba ei. Io i-am luat un cadou, cum m-am priceput si eu si gata.
Episodul 2:
La masa suntem anuntati ca ei vor sa plece la tara la Rucar weekendul asta
. Ei, ce ziceti de asta? Io zic, ok, dar cu Matei ce facem daca nasc? Se uita unul la altul ai mei parinti si zic ca l-or lua cu ei, ce sa faca... Numai ca acolo nu fusesera de 9 luni de zile si s-au dus acum 2 saptamani, au gasit soareci si insecte la greu, au dat cu otravuri si insecticide si apoi au "sigilat" casa (usi, obloane inchise), aerisire nema. Deci va dati seama cam cum o fi aerul in casa aia cand or intra acolo, plus toate mortaciunile (soareci si insecte) cazute la datorie. Cum naiba sa las un copil mic (care mai e si slaaaab de 15-16 kg) acolo?
Concluzia: o sa fie fun weeekendul asta! Sa vedem ce fac cu junioru, ca mai am varianta socrela
sau socrelu (ca sunt despartiti si el mai are un cupil mai mare ca Matei cu 2 ani). Tind sa aleg varianta socru, ca ma inteleg muuuult mai bine cu a doua lui sotie decat cu real-socrela
.
Ce sa mai zici????? Trebuie sa iei lucrurile asa cum vin si sa te descurci cumva.
Si Boti, chiar tin picioarele stranse bine (mai am 10 ore), vezi de ce
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
bujo spune:
Am sosit si io de la control, am stat vreo 4 ore pe acolo
Era plin de gravide la TNS si cum fiecare teat dureaza 20 min+ control+ alte consultatii intre timp va inchipuiti. Deci a mai coborat un pic, s-a dilatat colu da sa nu ma intrebati cat ca am uitat sa intreb. Mucu ala de ieri era intr-adevar dopul, care s-a mai sparcait si azi. Si numa bine ca am prins si cateva contractii care s-au vazut la test. Iar dupa ce am plecat de acolo m-au apucat niste dureri mai maricele, acu oi vedea daca persista si se indesesc. Ma duc sa ma intind ca nu mai pot.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
mcoca spune:
Mada, merci
, esti o dulci ca de obicei.
Boti, eu o spal cu apa de la robit si atat. La inceput ma gandeam sa o spal cu ceai de musetel, dar asa de moft, dar pana la urma nu am mai facut. Si nu pun in cada nimic, nici un scutec; fac cum ne-au invatat la meternitate: o sapunesc pe uscat si o limpezesc in cada, super simplu. Eu sunt sigura ca o sa fie super bine asta-seara cand va imbaiati voi amandoua :).
Capri, aveam aceleasi idei ca si tine, cu baia in cada mare, dar pana la urma mi-e frica :(.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Dianami spune:
Buna, dragelor!
Ieri am avut o zi proasta, mi se dusesera toate corabiile la fund...am scris eu pe undeva dar mai bine ca n-ati vazut
.
Bebe a avut puseu de crestere de 2 sapt si jumatate
, toata ziua a supt la 2 ore iar noaptea s-a sculat doar o data, degeaba l-am zgandarit eu. O fi crezut ca e bine sa ma lase sa dorm, dar eram cu urechile la el
. Azi suntem ok.
Sa va spun cum mi-a trecut depresia, e un leac ce merge garantat. Pe la 5 dimineata m-a gasit sotul prin pat si...m-a dezvirginat a treia oara
. Nu credeam ca merge asa repede, la Iulia am reusit dupa vreo 5 saptamani. Voi sa nu faceti ca mine decat daca e totul ok cu cicatricile
.
Asa ca azi sunt f. happy si cu un ranjet tamp pe fatza. 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)