Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 2
dara_d spune:
Am vazut pozele cu pepenasi iar foarte frumoase.
Tecky amvazut pozele foarte frumoasa fetita.
Abia astept sa o vad si eu pe fetita mea, mai am un pic.
ANNA ma bucur ca ai reusit sa te faci singura eu ieri am mers la cosmetica ca nu mai am rabdare sa ma fac singura si mie imi place sa ma fac cu ceara, ca se ia mai bine si a fost ok, nu m-a durut.
40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
oanasm spune:
na...am revenit si io de la vagabondeala
am intrat pe la dr de fam..sa vad cum fac cu prenatalu..ca deocamdata sunt in concediu de odihna..si mi-a facut vaccinu' ala belit antitetanos oricat am zis io ca nu vreau! si acu' ma doare o leac manutza..io nu inteleg de ce se face vaccinu asta medicului din ungaria ii pare assa aiurea treaba asta
tiberica la ora asta cred ca esti deja in operatie...ce emotii!!
mada pan' la urma cand expediati eaglu'?
tzuc toate fetele!
Oana
33+ cu
o noua viata
filmuletz bb
dara_d spune:
Oana ce putin mai ai si tu , deja in saptamna 33. Cred ca ca abia astepti.
Un pupic sa nu te mai doara mana.
40+AMR 1 ZILE
MissJJ spune:
Cristina ms ne chinuie numai nasucul bine ca nu face febra ca ar fi fost mai nasol.
Ari deja e mai bine nasucul o mai sacaie dar nu mai face febra si nu mai vomita.
Dara cu placere.
Caprioara de asta am zis ca si eu las luminitile si muzica si leganatul doar asa din cand in cand sa nu devenim dependenta de leganat.
Legat de eagle si datele de nastere si eu tot asa am vrut sa aiba fata ziua ei nu a altora mai ales a eagle-ului. Asa ca te inteleg nu esti sg cu pitici din astia. Cum te mai simti? Nasti si tu vineri ca si mine?
Anca nu iti fa pb cu durerea de la controlul intern si pe mine m-a durut cand ma controla intern si doare in genere cand colul e lung. Da nu tre sa cazi in depresie din chestia asta nasterea e una controlul e alta.
Bujo s-ar putea la mine cand eram la spital asa era dopul numai ca era si ceva sange din cauza sweep-ului da altfel era exact cum zici tu.
Laremi nu cred ca are ce sa iti faca rau si eu mi-am tot schimbat preferintele pe perioada sarcinii. Nu mai stiu ne-ai dat datele pt listutza? Daca nu uita-te pe priam pagina si zi-ne datele sa te trecem la listutza.
Boti felicitari pt caderea buricului si noua ne-a cazut ieri la baitza.
Carmenela da v-am tradat. Vine si randul vostru acusica.
Mariana ms mult. Am vazut si eu pozele cu puiul mic e o scumpa si jumate.
Diana da ms stii cum e pe ultima suta de metri simti ca nu mai poti si asa m-a intrebat cu ce sa ma ajute i-am zis ca ar putea spala baile s-a fatzait s-a sucit si s-a facut ca ploua nu am mai zis nimic da cand ma vede ca spal biberoane sau vreo farfurie lasa ca fac eu. Fa frate muncile mai grele care eu nu le pot face ca asta ar inseamna sa ma ajuti nu ce pot eu sa fac, sau ma dispera suntrem in camera la somn seara cu totii si ea vine daca ma aude ca ies pe hol te ajut cu ceva?? Mai disper am barbat ma descurc si singura el doarme ce vrei sa te aduc pe tine in dormitor la noi sa schinbi copilul sau ce? Deci zice ca ma ajuta da se face ca ploua cand e chiar vb de ajutat.
Gallyb felicitari pt printesa Xenia sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa multi pupici de la noi si tie refacere rapida.
Nati ma bucur tare mult sa aud vestile bune. Pupici la micul luptator. Legat de exercitii si slabit te cred ca abia astepti da lasa ca este timp eu pana la 6 sapt nici nu ma complic sa ma gandesc la slabit si etc dupa ce am controlul de 6 sapt si ma simt mai bine abia apoi ma pot apuca de slabit si exercitii pana atunci ma relaxex cat apuc.
Mada noi avem niste prieteni in dublin suntem nasii fetitei lor si ea imi zicea ca la voi se plateste si la medicul de familie si la vaccinuri si ambulanta si mai multe mie mi se pare mai fain aici cu sistemul de sanatate. Poate cand mergem la taiat motul la fata in noiembrie cred, ne vedem.
Mishuc ma bucur sa aud ca reusesti sa mai recuperezi din somnul pierdut. Acusi vine si la tine D-Day.
Dana stai linsitita ca si eu am bagat destula ciocolata.
Turturica super surpriza cand ai timp poate ne arati si noua poze.
Gabi cum a zis si Laura sa ii pui un prosopel sau ceva pe manutze ca nu se mai sperie asa, de aia ei plang ca se simt asa goi si in aer si nu le place.
Anka felicitari pt prima iesire cu nasucul la aer. Si noi tot vrem da la noi ploua de numa de vreo cateva zile si nu am chef sa ies pe ploaie sa ma fac ca o muratura.
Oana mai e inca o sapt si deja nu mai am rabdare.
Tecky ms mult. Multi pupici de la noi. Super experienta nasterii asa sa tot faci bebeii.
Narcisa depinde de cum evolueaza travaliul la mine la nasterea lui Ari au rupt-o mai devreme ca sa devina contractiile mai puternice si mai eficiente si a tot picurat acuma la nasterea lui Ami le-a rupt tarziu la dilatatie 8 si a curs garla totul si am si nascut in 40 de minute rapid. Si eu tot avent manuala si sunt f multumita de ea.
Adriana depinde eu de ex sarcina trecuta m-am intors cu 83 din maternitate si in doua sapt aveam 10 mai putin si apoi s-au dus usor inca vreo 9 si au ramas restul cu care m-am luptat cu diete si etc.
Acuma m-am cantarit si aveam 81-82 inainte sa nasc si duminica dupa ce am venit din spital aveam 75 de kg aproape. Oricum nu ma mai cantaresc pana la controlul de 6 sapt ca de atunci ma pot apuca de facut ceva sa slabesc eefctiv asa ca prefer sa nu ma mai cantaresc sa nu ma stresez.
Sibylle uff nasol cu mastita speram sa treaca cat de rapid, da asa e solicitant cu doi bebeii, da acusi iesim si noi la liman si ne intram intr-un ritm.
Flo f frumoasa povestea.
Didi nu ii da la copil lamaie, e tare prost sfatul lamaia e f acida pt stomacelul lor, sughitul trece cu doua guri de laptic sau de la sine daca nu e prea violent, nu chinuiti printesa aiurea ca nu ii face bine.
Yael noi speram sa scrii si mai des ne face placere. Tinem pumnii pt marti. Mama mia da cate v-au dat si noua ne da da chestii promotionale cum ar veni detergent, balsam creme pt nappy, smapon sau gel de dush pt bebeii dar toate din alea micutze de promo.
Biri asa si la noi de vreo doua ori a vrut sa o pocneasca pe asta mica si o data i-a cam scapat o palma.
Prima zi a fost ok happy toata apoi doua zile a ingnorat-o total si acuma a trecut in a se tine de fusta mea si mereu no no no f alintata face lucrurile intentionat gagalie langa bebe tranteste se face ca se impiedica etc. Da na e normal pp si asteptam sa treaca primeste atentie ca de obicei programul ei e acelasi speram sa isi revina cat de rapid.
Dia da a fost bine la mine uterul se retrage f frumos a zis moasa, sanii sunt ok printesa a dat sange pt testul ala si asteptam scrisoarea de la spital peste vreo 5 sapt si la cantarit a iesit super bine a pierdut numai 60 de grame deci f putin aproape deloc a zis moasa mai vine luni cand are bebe 10 zile sa vedem cat a luat in greutate. Sper ca a luat ca la cat de tare tipa cand ii e foame si la cat papa ca sparta...
Marina ma bucur ca se vindeca frumos umarul.
Vicky nu tre sa te compari cu nimeni fiecare e diferita. Si tu esti o mamica extraodrinara sa stii.
Tecky prima luna e mai grea pe urma va obisnuiti si va fi mai usor, e greu pana bebe intra intr-o rutina cat de cat.
Ari a avut icter si aici se recomanda sa o tii la lumina naturala cat mai mult, eu o mai scoteam in curte bine nu in soare ca e sensibila pielea lor da la lumina naturala si trece.
Tiberica
Gata capitolul trecut tre sa plec mergem la somnul de dupa amiaza cu toate ca Ami abia se trezeste. Sper dupa ce o schimb si dupa ce papa sa vrea sa faca nani cu mine, macar sa mai atipesc putin.
------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya
boticelina spune:
Buna ziua si de la noi!
Madina, felicitari pentru minunea mica, refacere usoara, BB Lucian, bine ai venit!
Gallyb, refacere usoara, printesa Xenia, sa fii sanatoasa si fericita!
Si un rand de agitate pentru Tiberica, sper sa nasti usor, sa te refaci rapid si sa vii cat mai curand printre noi!
Noi ieri am avut o zi foarte buna pina pe la 5 dupa amiaza cand a venit juma de familion in vizita, plus mamaie pentru prima baitza. Fetelor, m-au agitat si stresat si pe mine si pe Garga rau de tot, nu-mi mai trebuie neam... Am vazut procesul, etapele, sunt foarte increzatoare ca ma voi descurca foarte bine si singura, Nancy sta foarte comod si safe in "geografia" caditzei, gata, de maine trece mami la aparat ca nu se mai poate, nu mai sacrific io linistea puiului...
Am facut si o usoara iritatie la fundan dar suntem pe cale s-o anihilam cu spalat des cu apa si gel, apoi uns bucutzele cu Cutaden. A, si trecem prin puseu de crestere de la 6 zile, azi a ros din 2 in 2 ore
Intrebare pt mamici: In ce le faceti baitza? Ceai de musetel, apa fiarta si racita, apa normala de la robinet? Please, vreau sa ma apuc eu de treaba asta, sa nu mai vina rubedeniile...
Anka, ce nasol cu doctorul... . Eu am sunat acum o ora la doctorita de familie si vine luni sa na cantareasca, sa ne vada, sa ne ia in evidenta, era tare happy ca am nascut. Ea e si pediatru, plus 2 fete cucuiete proprii si personale, una de 2,5 ani si una de vreo 10 luni, cred ca are noroc Garga mic.
Fetele care ati nascut, voi ati facut molifta aia de la 8 zile? Vine oare popa acasa sau trebuie sa merg io la biserica?
Caprioara strange bine picioarele
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Anka, io sper sa vina maine Ilinca si sa nu fie prea grasunica, ca io nasc naturel si fara epidurala, intelegi ce vreau sa zic ?
Bai ce doctori! Si acum ce o sa faci cu Erika?
Mada, se facura bine toti ai casei cu raceala aia? Sper sa reusesti sa te odihnesti la pranz macar. Si chiar, eagle-ul cand il puneti pe avion pana la urma?
Mai fetele, deocamdata am depasit cu 1-2 zile acolo, nu e cine stie ce . Sper sa nu ne intrecem cu gluma cu depasitul...
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri...
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dma2007 spune:
boti imi permit si eu sa-ti raspund:
moasa la curs ne-a zis ca pana la 3 sapt apa fiarta si racita obligatoriu
eu azi si maine ma duc si la cursurile first bebe si va scriu
M.A. 33s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dara_d spune:
Boti nu stiu ce sa spun de spalat , o prietena imi spunea ca la inceput ea o splala in apa fiarta mai inainte si apoi punea si ceai de musetel.Eu sincer nu stiu cum voi proceda dar mi se pare cam exagerat.
Eu stiu de la un preot ca in prima zi cand naste mamica cineva se duce la preot si citeste ceva si ii da o sticla cu apa sfintita , apoi lam opt zile se face o dezlegare ,mie mi-a spus preotul d ela noi de la biserica de aici din cartiei ca ar veni acasa , cred ca asa ar fi cel mai comod.
Caprioara vad ca esti tare , clar nasti maine.
Astept si eu dupaamiaza sa se duca mama la medicul de fam si sa imi ia prenatalul, de azi sunt si eu in prenatal oficial, ca pana acum nu mi-am luat si nici concediun de odihna nu am luat , am mai facut de acasa pentru birou, ca sa pastrez tot dupa.
40+AMR 1 ZILE
estrella80 spune:
Buna fetelor!
Tiberica bafta azi si te asteptam cu vesti bune!!
Annababy maine urmezi tu, nu?!!
Bafta fetelor!!!
MADA eu zic ca te vei descurca mult mai bine singura decat cu eagle-ll la tine. Nu reprezinta decat un motiv de stres in plus pt tine.
Sun azi e ziua ta de scos fire!!!Sa ne tii la curent despre cum te simti dupa!
Ankalaura doctorii astia de familie sau pediatri au impresia ca tu poti astepta la infinit sa ii faci vaccin Erikai?!!Ce tembeli!!DAr oare de ce nu ma mir!!
Caprioara astazi sigur tre sa rezisti!!De maine totusi eu zic sa incepi sa ai o discutie serioasa cu Ilinca!!
Diarux daca ar fi dupa mine nu as discuta deloc despre diabet.. dar paranoia nu ma lasa!!Cu toate ca am spus sunt optimista!!Dar daca mai citesc multe articole pe net despre asta... ma apuca batul!!
Azi astept si eu rezultatul analizelor si va spun ce si cum... oricum pana luni cand merg la doctor stau cu ele in brate!!Oricum din ce am citit eu, cam in proportie de 50-60% se recomanda cezariana!Oricum indiferent de rezultat eu nu mai pun dulce in gura.. dupa tot ce am citit!Doar fructe!!
Dma2007 nu prea te pot ajuta cu instalatiile sanitare sau electrocasnicele... depinde de gusturile fiecaruia si de suma de bani pe care doriti sa o investiti!!Oricum eu iti doresc bafta la cumparaturi si sa dai de reduceri!
36+
mishuc spune:
Boti, cumnata mea a fost ea la biserica pt molifta de 8 zile. A asteptat la usa bisericii (nu ai voie sa intri) si a venit preotul afara si i-a citit (din pacate nu stiu ce anume trebuie citit la lehuze - btw mi se pare asa urat cuvantul asta lehuza).
mami, de exmeplu, mi-a spus ca se va duce ea la preot sa imi dea niste apa sfintita cu care ma pot da pe sani...pe fatza. Asta se obisnuieste la noi la Campina...la Bucuresti nu stiu cum fac preotii - "cate bordeie, atatea obicee" cum s-ar spune.
Mishuc 40+ AMR ???