Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
Tecky spune:
Buna fetelor!
Ma bucur ca v-au placut pozele cu Raluca!
Tiberica iti tinem pumnii:

Mada multumesc mult pt informatiile despre icter.Eu tin fetita in cat mai multa lumina.
Diarux eu am RH-negativ si sotul RH-pozitiv si Raluca a luat RH-pozitiv si a tb sa fac a 2-a zi vaccinul.Mi l-a cumparat sotul de la farmacia 2NA (CICA AR FI SINGURA UNDE SE GASESTE)si a costat 390 Ron.
Eu sunt cam obosita ca noaptea Raluca e mult mai activa decat ziua.
Va pup pe toate!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
anca81 spune:
girls! Imi cer scuze ca dau buzna aici, sunt o viitoare mamica de la odiseea de sept-oct. In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici si sa le doresc nastere usoara celor care inca nu si-au cunoscut puiutii.
Am o problema descoperita de curand la eco, prezentatie pelviana si lichid amniotic diminuat, retard de crestere (2 saptamani dupa diametrele craniene, toracice si abdominale) si 1 saptamana per total - asta din cauza femurului care are o dimensiune normala. Capsorul fetitei mele este putin alungit, mi s-a spus ca din cauza pozitiei pelviene. Sarcina mea a fost cu probleme de la inceput, contractii & dureri insa pana relativ recent fetita a crescut corespunzator si a avut dimensiuni normale pentru varsta sarcinii - cu exceptia capsorului care a fost putin mai mic incepand de la 23 saptamani.
S-a confruntat cineva cu o problema asemanatoare? Astept raspunsul vostru.
Cu drag,
O mamica ingrijorata
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Caprioara spune:
Diana, sa-ti fie de bine, mai
! Parca te si vad cu "ranjetu tamp" pe fata
.
Bujo, vezi sa stai cuminte! Vrei sa sari randul
?
Vicky, da de ce nu ai mai avut curaj cu baia in cada mare? Ai citi ceva care te-a facut sa te razgandesti?
AMR 9 ore de rezistat cu picioarele stranse
.
(Sunt zuzi-zuzi, nuuu
?)
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
vin de la somnic...cred ca dorm de la 11:00...citesc si revin
Cami 39s, cu
????????????
AMR maxim 5 zile

pustai
tuchi123 spune:
Fetele, sa va spun ceva ce ma nelinisteste
cand am facut eco la 11s si 2z la Dr.POP, mi-a iesit la masuratoare pliul nucal de 1mm, nu credeti ca este cam mre pt. acea perioada? iar ieri la eco la "no name" am fcut-o de rutina sa vad cum mai este bb. si dr. respectiva mi-a spus ca bb. are 6,2cm la maniera la care la 11s si 2z avea 6,17cm nu mai inteleg nimic, abia stept eco peste 2 sapt. la POP caci in el am incredere...poate la eco. de aseara dr. a gresit masuratorile, nu
13+
Doamne ajuta
bujo spune:
Tuchi cum sa fie mare 1mm? Si da, este posibil ca una din masuratori sa fie eronata, mai ales ca nu sunt facute de acelasi doctor. Apar diferente si la acelasi medic, d-apai la mai multi. Te rog io nu te stresa.
Fetele monitortizez contractii. Sunt relativ dese dar neregulate (la 7-12min). Asta de vreo ora. Dar nu mai am durerea aia sacaietoare ca la CM. Mai stau pe felie sa vad.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Caprioara spune:
Pentru cine e curios, gasiti www.reclama/Aclimatizarea_bebelusilor_cu_apa-articol-280.html" target="_blank">aici cate ceva despre aclimatizarea bblusilor cu apa.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dma2007
cristina sunt constienta ca exagereaza
era un caz cu un bebe la tratament in belgia si nu ii deconteaza casa, si tot asa
oricum sist sanitar in ro e cam varza, sincer
de la salariile medicilor, pana la conditii
M.A.33s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
![]()
MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Dma, stiu...din pacate nu cred ca se va face nimic nici in urmatorii 50 de ani in sistemul sanitar...

Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 39 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
narcisa.s spune:
Neatza si de la noi
Tiberica puiule, succes azi si refacere rapidaaaaaaaaaaaa
Sun-ule ce tare-i fiara ta...Iti dai seama ca daca vine acasa o sa-i cereti voie sa va apropiati de Galu...Hehehe
Mada, am trimis un PM cu subiectul mielutz...Da un ochi cand te lasa printzesele.E un pitic de al meu pe creier...
Anca81, stiu ca Boti avea lichid amniotic putziiiiiiiinnn - si uite acum ce dulceatza de fata are acasa!!!Despre restul nu stiu ce sa spun
Bujo...ceva se pregateste azi...O fii Filip??
Capri, sa-ti traiasca Eagelu'...Las ca rezolvi cu socru...Mai dar si mama-ta ce stil are
Nah Boti, ma gandeam cand citeam ca mai matusa-ta de la Craiova iti lipsea din peisaj acum si era tacamul complet...Eu sunt convinsa ca va descurcati amandoua.Garga o ajuta pe mami, mami pe Garga si uite asa...
Diana Mirela, ce tare esti...Super retzeta de rezolvat crize de depresie...hehehe
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (36+)si Vil asteptand o 
AMR 4

surpriza