Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica multi si pentru tine si micuta din burtica.

Fac niste exercitii pentru intoarcerea bebe-ului in pozitie craniana, daca m-ati vedea cum stau in 4 labe cu fundul in sus

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anca, nu pui si poze?

Andy.p, cu ce sa fi mai ciudata?Cu pozitia lui bebe?Pai suntem cel putin doua

27+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Piolica ,cred ca am sa-mi fac totusi o analiza sa vad cum stau cu Ca si Fe si apoi daca trebuie voi lua.
Banu eu ti-am spus relax,si chiar as vrea sa nu-ti mai faci atatea griji ca le simte si bb si nu e bine.
Anca esti totala

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iata-ma din nou de data asta cu o intrebare. Stiti cumva vreun magazin on-line cu produse pentru bebelusi la care pot sa platesc direct de pe net si sa faca livrarea la o adresa din Romania? Am vreo doua prietene care au nascut in tara si as vrea sa le trimit cate ceva dar majoritatea magazinelor on-line vor plata la livrare dar ala nu mai e cadou daca-l trimit la usa cu tot cu factura. Intelegeti intrebarea mea? Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Vai Anca mi te si inchipui cu posteriorul in sus asteptand sa se pozitioneze Carla! Oare sa ma apuc si eu, ca si David e in transversala mai bine nu ca risc sa-mi sara Dragos in spate crezand ca ne jucam.
Fetelor am 55,5 kg aproape 27 s, deci am pus 7,5 kg !Dupa masa ma duc pana la medicul de famile si mi-e o leneeee!

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Piolica aici sunt, tocmai citeam din urma ca am luat o pauza mai mare. Cu ocazia asta iti spun si LA MULTI ANI !!!! Sa fii fericita alaturi de bebelina ta si sa fie sanatoasa si frumoasa si norocoasa !! Ce-ai facut cu mobila pana la urma ?
Eu una ma tot gandesc ca Herghelegiu mi-a spus ca se poate sa imi faca cezariana intre 20-23 aug daca totul e ok cu bebe... Cred ca ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea care e pe 26
In alta ordine de idei si pe mine au inceput sa ma cam chinuie contractiile. Am luat no-spa si vad ca e mai bine acum. Cu greutatea si eu m-am oprit de vreo 2 saptamani. Am luat fix 10 kg. Sper sa nu mai iau foarte multe
Anca iti tinem pumnii sa fie bine si incearca sa gandesti cat poti tu de pozitiv si sa ai incredere ca va fi bine.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
citat din mesajul lui tzitziri

Anca, nu pui si poze?

Andy.p, cu ce sa fi mai ciudata?Cu pozitia lui bebe?Pai suntem cel putin doua

27+
bebe David

Da' n-are cine sa-mi faca, ca sunt singura. Chestia nasoala e ca ma doare spatele. Cica se recomanda sa se faca de 2-3 ori pe zi cate 10 minute.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia eu pe un singur site mi s-a cerut sa platesc prin cont bancar, sa le trimit prin fax dovada si apoi au livrat coletul, dar taxa de transport s-a platit la adresa data.(sper sa-mi amintesc numele situl, un carucior sport am comandat)

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

mamaaaaa...deja 4 pagini ???? doar cat am pregatit si eu carnita ??? se pare ca azi aveti spor la scris nu gluma....

banu ti-e pofta de snitele ? unde stai sa-ti arunc cateva ?

anca esti mortala...stai cu in sus ??? tare asta daca functioneaza si sunt sanse ca micuta Carla sa se intoarca...mi te inchipui....

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Claudia eu am comandat de la Mothercare din Anglia si am platit cu cardul pe net. Comanda a venit in max 2 saptamani. Si am luat de mai multe ori si a fost ok. Singura chestie daca vrei sa le faci cadou e ca in pachet iti pun si factura chiar daca ai platit deja. Probabil ca sa controlezi daca e totul in pachet. Dar daca nu e o problema asta, poti lua de la ei.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput