Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)
Raspunsuri - Pagina 3
Banu2268 spune:
anca de unde ai gasit chestia cu omar khayyam>
doar asa pe net sau stii si mai multe?
Banu 23+ Salih
piolica spune:
felicic, claudinna, laureta, cuscra hai ca m-am mai linistit cind am auzit ca nici voi nu ati mai luat in greutate in ultimul timp.
andy.p, eu iau Magne B6, fier si un complex de viatmine, se numeste Tovita
Musette, am cumparat peg perego cu 3 roti. uite un site romanesc care spune ce si cum despre el: http://www.voinicel.ro/magazin/product_info.php?products_id=917
anca multi pupici pentru tine
toate fetele
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
moni sunt zile si zile,si eu am asa,uneori multe ...uneori deloc.
Eva distractie placuta la mare
laureta sper sa fie bune analizele,la fel si voua :distractie placuta la mare
banu relax
tzitziri nu cred ca e o regula,poate sunt eu mai ciudata.
claudiaH 'neata.
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
quote:
citat din mesajul lui Banu2268
anca de unde ai gasit chestia cu omar khayyam>
doar asa pe net sau stii si mai multe?
Banu 23+ Salih
Nu e de pe net, cand eram in liceu citeam catrene de Omar Khayyam si mi-a ramas chestia asta ca un fel de motto.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani
piolica spune:
Boo, tu pe unde umbli? nu te-am mai 'vazut' de multisor.
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Banu2268 spune:
cineva imi spune relax?
daca as putea,......
acum ma informez cat pot despre diabetul gestational .........
tare mi-e frica...... cine stie ce-o sa mai apara.
abia astept sa nasc odata sa se faca noiembrie.....
nu pot sa ma linistesc si eu putin ca imediat apare alta problema,.,.,.,
Banu 23+ Salih
gargaritza85 spune:
Eva eu sunt mai bine multumesc de intrebare....Mr. tot cam razna este...dar in curand o sa ii dau o lectie...
anca multumesc
alinutza unde esti la mare, in ce statiune?
deci...pls help me sa i-au o decizie buna
al meu mandru ca bradu pleaca cu baietii domle' la mare...si eu nu pot sa merg pt ca nu vine nici o fata ( evident ca nu vine niciuna pt ca niciunul dintre ei nu e in stare sa aiba o relatie serioasa), evident sunt cam suparata din cauza asta....dar ma gandesc foarte serios, decat sa stau intre 4 pereti astia sa mor de cald si plictiseala aici, sa-mi i-au bilet la tren si sa ma duc si eu sa ma simt bine la mare cateva zile sau poate mai mult(merg acasa la ai mei, deci pot sta cat vreau)...sau mie nu mi-ar sta bine pe plaja ce?deci...fac bine...sau nu
24+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
babytza spune:
Piolica stiu ca e cu intarziere dar eu in ziua aia nu nu am intrat sa scriu nimik. Sa fi fericita si iubita si sa ai un bebe sanatos !!!!!
La multi ani si pentru Rcristina
Valentina 27 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
piolica spune:
am vazut ca vorbeati de botez si m-ati facut curioasa. de ce vreti sa va botezati copilasul asa devreme? e musai?
noi o sa ne botezam fetita la vara, poate cind va face un an, inca nu ne-am gindit serios la asta, insa vad ca voi vorbiti deja de botez pt noiembrie-decembrie.
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui babytza
Piolica stiu ca e cu intarziere dar eu in ziua aia nu nu am intrat sa scriu nimik. Sa fi fericita si iubita si sa ai un bebe sanatos !!!!!
Valentina 27 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
babytza, merci foarte mult! esti o dragutza
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------