Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Buna albinutelor!

Am intrat sa vad ce mai faceti si am citit ca ar fi probleme cu Anca. Anca, sa stii ca ma gandesc la tine si ma rog ca totul sa fie bine pentru tine si pentru Carla. Nu am avut timp sa citesc noutatile de ieri dar voiam sa te incurajez si sa stii ca iti tin pumnii.

Eu sunt foarte bine desi citind problemele Ancai m-am intristat putin si m-a pus pe ganduri. Si eu am o burtica micuta si mi-e frica ca nu e suficient loc pt. bebe. Am luat si putine kg (5 la 29 de saptamani) si ma intreb daca e normal, daca bebe e suficient de mare. Iar mai nou mi-e frica ca nu o sa se intoarca cu capul in jos. La controlul de 5 luni era cu capul in stanga buricului si piciorusele pe vezica, la 6 luni era cu capul in jos iar la controlul de luna asta era din nou cu capul in stanga buricului si picioarele pe vezica, pozitia preferata. Eu simt miscarile in partea de jos, chiar foarte foarte jos si capusorul il simt uneori in partea stanga. Stiu ca mai are timp sa se intoarca pana la 7 luni jumate. La voi s-a intors deja?

In rest ce sa va mai zic, am facut cumparaturi pentru bebe luna asta, voiam sa profit de reduceri dar nu a fost asa, am cumparat totul la pret normal, inafara de cateva pijamalute nu am gasit nimic la pret redus. Trebuie sa mai cumpar perdele (nu am gasit nunanta dorita), chestii pentru bagajul la maternitate, produsele pentru alaptat insa nu sunt sigura ce marca voi cumpara, initial voiam Avent dar am inteles ca biberoanele sunt cam tari si bebe le-ar putea respinge. Ma mai gandesc pana peste 2 saptamani. In rest am cumparat cam tot. Camera si carutul comandate sunt ajunse in magazin, de 2 saptamani incearca sa ni le livreze dar abia pe 18 iulie o vor face (sper).

Peste o saptamana voi merge la o conferinta in Germania si profit sa iau si cateva zile de vacanta (3) iar apoi vom amenaja camera bebelui ca deja mi se pare ca sunt in intarziere.

Merg la cursuri prenatale o data la doua saptamani, din august voi merge in fiecare saptamana.

Inca nu stiu daca voi lua concediu in saptamana 37 sau 38, mai am 2 saptamani sa hotarasc. As vrea sa ma odihnesc o saptamana inainte de nastere dar daca bebe vine mai tarziu risc sa pierd saptamanile luate inainte.

Alte noutati nu mai am, la urmatotul control merg pe 30 iulie iar la ecografie pe 31.

Va pup pe toate si sa aveti grija de bebeii vostri.

28+

Baby inside

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Danucu multumesc. Te rog nu-ti face griji pentru bebe, daca sarcina e urmarita ecografic si copilasul creste cum trebuie, e totul in regula. In plus nu ai contractii si nici probleme asa cum e la mine. Chiar nu am vrut sa ingrijorez pe nimeni cu probleme mele si nici sa va fac sa va puneti intrebari legate de sarcina voastra.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

woaw... Danucu asa mult vrei sa mergi la servici ? Pana in sapt 38 ...Bravo mamico!! Asta inseamna ca te simti tare bine !! Felicitari !

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

daaaaaaaa snitele stau la titan, vreau si eu hehehe

da aveti dreptate sa stau relaxata dar........

ma simt asa ....
parca toate probeleme se abat asupra mea. Inainte sa fiu gravida cand ma gandeam eu la perioada in care o sa fiu gravida mi se parea minunat, fara nici o problema totul sa decurga normal.....

acum ca sunt gravida nu stiu parca se solutioneaza o problema si imi apare alta, de ex ieri la dr dupa ce m-a consultat ea mi-a zis ca am colul scurt si pericol de avort si a zis sa facem eco sa il masoare, iar la eco a zis ca e bine ca e lung.
apoi m-a intrebat daca am bolnavi de diabet in familie.
adica parca nu ma pot bucura si eu pe deplin de o veste buna ca imediat apare altceva,..... care sa-mi strice bucuria.

oricum sunt sigura ca exista oameni sau gravide cu mult mai multe probleme si mai grave decat ale mele....

incerc sa ma linistesc.
multumesc de incurajari.
Ma duc sa-mi fac o salata si astept si eu un snitel!!!!! va rog :)

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

boo tu ai comandat la mothercare si ti-au livrat in ro? ca eu citisem pe aici ca nu livreaza in ro

claudiah poti comanda pe la redoute . fr ca astia sigur livreaza , trebuie doar sa bifezi la urma ca vrei sa faci comanda cadou si sa treci adresa de livrare...platesti cu cardul dar asa cum ti-a zis si boo factura va apare in colet, deci...

danucu bine ai revenit!!! 5 kg mamaa ce bine stai pana acum, nu-ti fa griji pt bebe daca la eco era ok

si eu am stagnat cu greutatea si sper sa raman asa pana la capat dar ce optimista sunt, nu-i asa?

eva distractie placuta la mare!!! te invidiez!!! sa faci mai multe bai in mare, si pt noi cele care nu putem merge!!!

anca hai ca m-ai facut sa rad!!! cum va simtiti azi?>carla a facut gimnastica?

25+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, vrem poze!!!!!

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, am sa pun poze noi cu burtica zilele astea da' cu nu ca mi-e rusine

Nushulica, Carla face non-stop gimnastica dar nu vrea in nici un chip sa se intoarca - e tare incapatanata.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

andy.p in general vitaminele pentru ssarcina contin si un usor laxative, se pare ca fierul continut ar cauza oarecare constipatie. Cel putin eu asa am citit intr-un articol de profil pe DC.

La cursul de ieri se spunea ca un supliment de vitamine este bine venit la sfarsitul sarcinii, dar calciul e bine sa il luam din alimente, pentru ca mendicamentos poate da contraftii. E bine sa vorbiti despre medicamnente de orice fel cu medical vostru. Sunt din cei care dau vitamine, si din cei care nu dau, pana la urma si doctorii sunt oameni si au parerile lor.

Bine, eu am luat Magne b6 dupa ureche, pentru ca incepusem sa am crampe musculare. Si am descoperit ca bine am facut, cum faceam pauza o zi, cum reveneau crampele. Sa considerm totusi asta o situatie mai… speciala .

Vorbeati de botezuri, eu cred ca o sa imi tin fata nebotezata pana gasesc o data convenabila. Si asta un ma deranjeaza deloc. Am o prietena care si-a botezzat copilul chiar tarziu, la 8 luni! Si n-a patit nimic. Altceva, de ce ziceti voi ca e mult sa asteti 3 luni pana la botez, eu traiam cu impresia ca 3-4 luni e OK.

Fetele cu al doilea copil, apelez la experienta voastra. Am o prietena care vrea sa isi intarce fata, si se pare ca un reactioneaza bine la lapte praf, vomita. Are cam 6 luni micuta. Stiu ca si Raluca, sora mea, a patit sa vomite la lapte praf pana s-a obisnuit, dar intr-un final si-a ales o marca si am mers pe aia vreun an si ceva pana a avut niste probleme cu stomacelul cateva zile si i-a dat lapte dietética, apoi a baut alta marca de laptic (inicial humana, apoi un mai stiu ce). Niste sfaturi ceva? E posibil ca bebelusa sa nu suporte proteinele din laptele de vaca?

Banu mie la inceputul sarcinii mi-au yesito nitriti, dar au disparut. Nu am avut nici un feld e recomandari.

musette, maria2004, felicitari pentru semnaturi. Iertare daca am omis pe cineva! AM dormit stramb si am neuronul foarte afectat, ma doare umarul drept, gatul si capul de nu ma vad, si parca am si ceva ce da spre amigdalita... urat...

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

300

mersi de raspuns.

cine facea snitelul??????? maryb>? tu unde stai? poate vin eu si mi-l iau singura dupa ce ca faci ..... chiar asa pt mine nura-n gura

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

300 eu am incercat 3 tipuri de lapte praf pana l-a acceptat...Sa nu dispere, asa e la inceput cand ii treci pe altceva. NU toti reactioneaza la fel. Unii il accepta pe primul in vreme ce la altii incerci mai multe tipuri pana il gasesti pe cel potrivit.

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput