Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Banu, sunt siteuri ff cunoscute la care nu sunt probleme in afara. Eu am facut comanda laredoute. Al meu a fost ff in dubii dar cand a verificat siteul si cum fac securizarea si alte chestii tehnice si-a dat acordul ..ceea ce e destul pentru mine. Nu le dai pin..parola e doar a contului tau la ei(nici macar a mailului!!!) si ca atare daca sunt siteuri deja probate poti sa mergi cu incredere

EDIT: nu conteaza in ce moneda e contul.Fac ei conversia.

27+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Banu eu am cardul in lei, nu are nici o legatura asta. Tie iti apare acolo ca ai de platit 100 de lire de exemplu si tie iti trage din cont echivanetul in lei ca cursul .. BNR probabil, sincer habar nu am, ca nu mi-am pus problema. Dar acum totusi Mothercare mi se pare un magazin ok, nu o bomba care sa dea tepe.
Cardul meu e de la Garantibank, dar nici asta n-are vreo legatura

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

eu acum ma uit pe mothercare

lucrurile sunt dragute si frumoase
si la ce banca esti? si banca ia si ea niste bani pt asta?

zau eu am fost obligata la servici sa-mi fac card ca daca era dupa mine nici acum nu aveam. poate par mai inapoiata da nu stiu..........

de unde sa stiu eu daca site-ul e sigur sau nu?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Banu, pentru verificarea sigurantei siteului ori poti merge pe referintele pe care le dau fetele (ai vazut ca au mai comandat si nu au fost deloc probleme), ori rogi pe cineva IT-ist cu cunostiinte de securitate de siteuri sa arunce o privire....dpdv tehnic.

Ca sa nu ai deloc probleme pune pe cardul respectiv doar suma de bani necesara cumparaturilor sau doar f putin peste. Vezi oricum sa fie Visa sau Mastercard sau ceva cu care se poate plati extern (nu m-am uitat pe mothercare dar stiu ca laredoute trebuie un astfel de card)

27+
bebe David

Mergi la inceput

mersi de raspunsuri

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Banca nu ia nici un comision. Platesti fix cat apare acolo pe net cand dai ok-ul final pt comanda.
Uite am intrat special pt tine sa verific in contul meu. La ultima comanda am avut asa: produse de £186.91, transport + ambalaj de £42.34, deci total de plata £229.25. Iar din card mi-a luat 1.065,51 lei, deci au calculat lira la 4,647.

mai mult de atat nu prea stiu ce sa-ti zic. e decizia ta daca vrei sa comanzi sau nu. eu nu le fac reclama !!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

mersi mult de raspunsuri asta cu suma doar pentru cumparaturile necesare e o idee foarte buna.
doar ca tocmai mi-a intrat salariu pe toata vara si pe concediu de odihna si tre sa scot o gramada de bani inainte sa fac comanda......

la cat ma pricep eu la carduri............
am unul la ing si atat ...
ufff scrie visa pe el electron

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

nu-i vorba de reclama pe aici
cu toii stim care treaba aici in romania
jecmaneala pe fata
am o colega care merge vara in anglia si o pun sa-mi aduca mereu cate ceva de acolo foarte ieftine si de calitate si ce dai 2 sau 3 sute de mii si asta-i tot
in schimb daca te duci pe la noi la mall la debenhams te apuca groaza cand vezi ce preturi au aia pe aoclo
eu mi-am luat ceva de la ei si am dezlipit eticheta si am vazut pretul si in lire care era mult mai mic decat in leii nostri
asa ca eu cred ca merita sa cumperi ceva mult mai ieftin din alta parte, cu , comanda pe internet doar daca-i sigur

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Mai bine suni la banca si intrebi daca poti face plati pe net cu el. Ca poate merge, cine stie ..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello burtici, n-am scris ieri dar v-am citit, Anca ma bucur ca esti un pic mai bine, cat se poate in conditiile astea
Eu am fost ieri la birou dupa aprope 2 luni, se uitau la mine ca la masini straine, ba am mai auzit si exclamatii de genul...nu te-am mai recunoscut..ce te-ai schimbat, adica..ingrasat credca vroiau sa zica
Vreau sa zic ca oamenii astia sunt cam nebuni, acum am din ce in ce in ce mai mult de lucru si ma imping asa sa ma implic si mai mult si eu sincer..nu ma mai pot concentra , off....cred ca termin proiectul asta si imi iau prenatal, dar sa vedeti aza...n-au gasit pe nimeni sa ma inlocuiasca , cred ca o sa caute pana in septembrie. Sefa mea a scos o perla...de era sa-i dau peste ochi, m-a lasat fara replica : ' cat ai tu acum? 7 luni! pai poi sa nasti linistita e ok!'

Cam atat despre munca, vadca vorbiti despre Mothercare, ma enerveaza ca nu vor sa trimita pompa de san, incalzitor de bibe pentru auto...exact ce vroiam si eu sa iau
banu, tu esti la fel ca mama cu platile pe net si cardurile, nu are incredere nici sa o pici cu ceara

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput