Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui Banu2268
am si eu o intrebare ce ati comandat? e de la mothercare?
costa mai mult daca faci comanda pe net ?
cum e?
eu n-am comandat niciodata nimic de pe net
Banu23+
Salih
banu in general produsele comandate pe net nu sunt mai scumpe doar ca platesti in plus taxa de transport care difera de la site la site
acum ma chinui sa comand pe mothercare.com da nu livreaza in ro, cel putin nu cosuletul pe care am vrut eu sa-l comand...ca boo a comandat si i-a venit comanda....abia astept sa intre sa0mi zica ce a comandat ea sa vad ce gresesc eu de imi zice ca nu-mi livreaza
iaca ca mi-am facut si eu salata de vinete ca mi-ati facut pofta
noroc ca aveam vinete coapte de sapt trecuta si am mai congelat din ele ca erau cam multe
25+
DAVID
Boo spune:
Nushu intr-adevar nu livreaza chiar toate produsele pe care le vezi pe net. Si eu am avut surprize la unele chestii dupa ce le-am pus in cos. Si sunt si aiurea. Ma gandeam ca doar chestii mari, dar nu e neaparat asa. De ex pompa de san nu o livreaza, dar livreaza sterilizatorul, nu livreaza o anumita saltea de infasat, dar livreaza alta, nu au vrut sa-mi trimita nici un pachet de 10 lavete, dar pe ala de 5 mi l-au trimis .. si tot asa. Nu am o explicatie sincer. Dar altfel sunt foarte multumita de ei. Livrarea se face cam in 2 sapt din momentul comenzii. Primesti un mail in care iti zice ca a plecat marfa si in vreo 3 zile vine acasa.
Legat de costuri aici nu stiu ce sa spun ca depinde de cat comanzi. E in general o taxa de vreo 23-25 de lire fixa la care se adauga cate 2 lire / kg. Eu am comandat mereu cu cineva impreuna si am impartit transportul. Dar oricum iesi mai ieftin decat daca le iei de aici din magazin. Eu chiar mi-am luat multe chestii de la ei. Acum ultima oara am comandat un set de 2 cearceafuri de pat din alea cu elastic, 2 saltele de infasat, camasi de noapte pt mine, sutiene de alaptat (probate in magazin evident
) si alte diverse.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Banu2268 spune:
nu stiu de ce dar mie intotdeauna mi s-a parut o smecherie cu comanda de pe net.
2 lire pe kg? dar nu stiu cate kg sa aiba hainele pe care le iei?
si ce-ti trebuie card si atat?
cum platiti? zau eu nu stiu nimic despre comenzi pe net
sau nu exista riscul sa te pacaleasca?
Banu
23+
Salih
gargaritza85 spune:
nushulica si eu mi-am facut vinete..am si papat...acum ne relaxam cu putina muzica...mai uitam de suparari![]()
24+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Boo spune:
Banu aici cand comanzi inainte de a trimite ok-ul final pt comanda iti spune exact cat te costa produsele si cat e taxa de livrare cu totul. Deci stii de la inceput cat ai de platit. Ai nevoie doar de card cu care sa poti plati de net, iti treci datele acolo si asta e tot. Cand dai ok-ul final banii se trag din cont direct. Nu astepti pana la livrare ca sa platesti. Cand vine coletul nu mai dai nimic.
Mie astia chiar mi s-au parut seriosi si am avut incredere. Parca mai multa decat cu site-urile de la noi. Apropos de asta am comandat in we de la Baby Comfort ceva. Am fost la showroom si le-am vazut, le-am platit si au zis ca ieri fac livrarea. M-au sunat ieri la 10 dim ca vin in cursul zilei. Si am stat in casa toata ziua ca la 5 sa imi spuna (dupa ce am sunat eu de 4 ori la ei) ca nu mai fac livrarea ieri ca nu au in magazin ca cumparasem eu si ca vin azi dupa 12 .. nici pana acum n-au venit si eu stau ca proasta in casa si ii astept. Evindent ca i-am sunat cu scandal si cica vin intre 4 si 5 . Sa vedem
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
anca81 spune:
Angelynna, am facut si Doppler, e pentru inima si arterele uterine/ombilicale. Au iesit OK. Multumesc mult 
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa 
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani 
Banu2268 spune:
si deci cei de la mother care sunt seriosi?
adica pe net trebuie sa iti lasi parola si numarul de cont si banca................
asta chiar n-am incredere adica sa imi las parola pe aici. decat poate inainte sa scot banii din cont si sa las o suma mica...
nu stiu, ma uit acum pe mothercare... au lucruri foarte dragute si ieftine fata de pe la noi.... dar nu stiu daca m-as incumeta sa fac vreo comanda pe net, desi tre sa recunosc ca mi-ar placea
Banu
23+
Salih
Boo spune:
Eu am comandat de vreo 5 sau 6 ori pana acum de la ei si n-am avut nici o problema. Asta cu comandatul pe net prin card se practica mult in strainatate. La noi e inca la inceput. Tu treci acolo doar nr de pe card si atat. Nu iti cer pin sau alte chestii. Iar eu primesc in max 2 ore sms de la banca sau ma sune sa le confirm ca am comandat si daca e ok tranzactia.
Ma rog, nu vreau sa te conving, Doamne fereste, faci cum crezi tu. Eu va povesteam doar cum am facut eu.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Banu2268 spune:
lucrurile mi-au placut ... nu neaprat sa ma convingi
dar...... asa am eu retinere
eu sunt la ing tu la ce banca esti?
Banu
23+
Salih