Mamici norocoase de sept-oct 2008(92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sunt de acord cu tine, eu de asta am si ales varianta asta cu comanda de pe net. Eu ma duc in magazin la Mothercare, vad ce imi place, pun mana pe ele, le probez si plec senina si le comand pe net la jumate de pret Ma si buseste rasul cand vad ce preturi au la noi. Mi se pare o aberatie sa mai iau ceva din magazinul ala cand stiu cat costa de fapt. Oricum si asa au adaos comercial ca nici astia n-or fi tampiti.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

cd27 hehehe
ai dreptate
pai n-au dat la Tv cand avea bani pe card si ii furase nu stiu cine vreo 60 de milioane si normal ca banca intarzia sa ii dea acesti bani inapoi.

eu am cardul asta de 1 an si nu am cumparat niciodata nimic cu el nici macar de la mega!! ca ma fac de ras pe la casa ca nu stiu nici ce sa-i fac pe unde sa il trec....... daca ma pacalesc?

eu decat mi-am scos salariul de acolo si atat am achitat cash

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si cel mai bine ar fi sa gasesti pe cineva sa te cuplezi cand faci o comanda ca sa impartiti transportul. Eu mereu comand cu o prietena si iesim mai ieftin.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

da eu zic ca asa e jecmaneala asa suntem noi obisnuiti
cumperi un lucru un 1 leu da vrei sa-l vinzi cu 1 milion ca sa te imbogatesti tu sa ai tu o gramada de bani

ce mai conteaza ca in afara poate il gasesti cu 3 lei>? il vinzi tu cu 1 milion aici

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

da da cu cine sa ma cuplez?
hehehe

prietena mea care pleca in anglia e plecata in vacanta si ea e tot gravida....

altcineva nu stiu

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

apropos de cumparaturi de la noi, este o fabrica de hainute care fac lucrusoare pentru anglia, debenhams, marks and spencers (saa cum le zice )si sunt ieftine , totul e sa mergi constant, sa prinzi cand baga marfa, mi-am luat o rochita (mie imi vine doar ca bluza) de la marks and spencers, cinci sute de mii si am vazut in magazin la noi 2 mil am mai luat un fel de hainuta din asta de primavara-toamna, scurta ca un sacout, dar un pic mai groasa, tot 50 ron
fabrica e pe calea Grivitei, pe dreapta dupa ce treceti de pod, daca intereseaza pe cineva va explic
Ne-au invitat si pe noi niste prieteni la constanta in we, dar sotzu nu prea vrea sa ma duca, ca edrumul lung si aglomerat...la soare nu prea am eu voie , tot Bucuresti ma paste si we asta

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

da nu stiu ce fac

acu e si o prietena la mine, ea n-are pe card nici un leut cred ca daca ma decid sa comand o sa pun niste bani pe cardul ei si las nr contului ei sa-si ia de acolo decat sa scot eu de la mine si sa las 2, 3 milioane......

oricum mersi de sfaturi

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

da da zi-ne cd27 unde-i fabricuta??????

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

CD macar tu nu o sa fii singurica in we...il ai pe sotzi langa tine..

24+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

heheh ma uit pe site la debenhams la gentute frumoase......

unde una buna si frumoasa e 1 milion si iar eu mi-am calcat pe inima si mi-am luat una din obor din magazin din piele cu 3 humate
hotiiiiiiiii

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput