Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)
Raspunsuri - Pagina 17

ingeras70 spune:
Bine ca mi-ai amintit de parintele Pantelimon,ucenic al parintelui Arsenie Boca.Chiar,sa merg la dinsul,daca o mai fi acolo.De slujit nu mai slujeste,oricum.Doar la chilie la dinsul,daca mai este in minastire.Azi,miine,aflu.Este intr-adevar icoana facatoare de minuni a Maicii Domnuluiacolo.te tin la curent daca il mai gasim pe dinsul.

caciantoni spune:
Buan, fetelor!
Astazi este praznuirea Sf. Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul. Pt. cele care puteti si aveti timp cred ca v-ar fi de folos sa cititi acatistul sfantului.
Pentru cele care vreti sa il cititi si nu il aveti il gasesti la adresa:
http://www.jerusalem.ro/iordan_iih.htm#acatistul
tot acolo gasiti si viata Sfantului.
Va pup pe toate si Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ajute si sa ne daruiasca zamislire si nastere de prunci sanatosi, iar Sf Ioan Iacob de la Neamt sa ne ajute cu mijlocirea si rugaciunile sale sa ne ne tinem pruncii in brate...

magdita spune:
Gigelica, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !
Ai facut FIV ?
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

gigelica20 spune:
Da, insa v-am povestit cum a fost...ca nu am apucat sa mai fac si stimulare. Acum nu ma simt prea bine, ma doare burtica si mi se lasa durerea si pe picior si sunt putin speriata. Nu vreau sa pierd floricica. Incerc sa fiu pozitiva, dar nu reusesc.
Aveti grija de voi!

myrryssa spune:
Buna,
Am vazut initiativa cu rugaciunea colectiva pentru a avea un copil si doream sa va rog sa va rog sa ma treceti si pe mine in lista voastra. Numele meu de botez e Irina Maria. Din 2006 incerc sa-mi realizez visul si din pacate fara succes. Am facut 5 IA fara succes....sunt cam deprimata. La mine problema e la sot eu sunt in regula...

caciantoni spune:
UFFFFFFFFFFFFF..... nu stiu de ce se vede asa.....
mai bine va scri link-ul
http://www.credo.ro/carte/2/viata-sfintei-Iuliana-Lazarevo
gasiti si acatistul tot aici

roxanaz spune:
quote:
citat din mesajul lui caciantoni
UFFFFFFFFFFFFF..... nu stiu de ce se vede asa.....
mai bine va scri link-ul
http://www.credo.ro/carte/2/viata-sfintei-Iuliana-Lazarevo
gasiti si acatistul tot aici
caciantoni am sters eu mesajul tau anterior pentru ca nu se putea citi - bine ca ai pus link-ul. daca mai vrei sa il postezi incearca sa nu folosesti diacritice. multumesc,
Roxana

gabrielarusu spune:
Buna fetelor!
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voasta numele de botez este Nicoleta Gabriela,incerc sa raman insarcinata din 2005 si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea si mie un copilas.
Doamne ajuta sa ne vedem cu visul cel mare implinit.
http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png

magdita spune:
Myryssa, bine ai venit pe si printre noi. Incepand de azi esti pe listuta noastra, iar pe prima pagina te va trece Anadomnica imediat ce va putea.
Gabi, erai deja pe listuta.
Gigelica, roaga-te mult la Dumnezeu si Maicuta Sfanta, mai ales ca acum este postul Sf.Marii. Sper sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

mmc_nd spune:
Fetele mele dragi, as vrea sa va cer un sfat. Noi am vrea saptamana viitoare sa mergem in pelerinaj, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Am pe lista pana acum asa (inspirata de voi in mare parte): manastirea Ghighiu, manastirea Caraiman, schitul Sadinca si apoi mergem spre socri cu dorinta de a vizita manastirea Diaconesti si manastirea Petru Voda.
Va rog pe voi sa-mi mai dati idei - ce manastiri sa mai includem in pelerinaj in drumul de la Sadinca (Sibiu) la Diaconesti (Bacau).
Doamne, ajuta si post cu folos! Sa ne ajute Maica Domnului sa ne tinem pruncii in brate!