Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Ana, concediu placut, odihnitor si asa cum a spus cineva mai sus, O SURPRIZA MINUNATA!

Sorinake, bine ai venit! Sigur ca te vom trece pe listutele noastre de rugaciune, iar aici pe forum probabil te va trece Anadomnica, atunci cand va putea sa ne viziteze sau cand se va intoarce din concediu. Eu te trec chiar acum pe lista mea "de acasa" Pupici si te asteptam sa ne mai scrii!

Magdita, ce vesti frumoaaase!!! Pai multumim! Ar fi minunat sa treaca fetele si pe la noi sa ne povesteasca! E o mare minune, mai ales pentru Carmencar, despre care spui ca a ramas dupa 10 ani.... Sarcini usoare si bune sa le dea Dumnezeu!

Va imbratisez pe toate si astept cu drag sa reveniti de prin concedii, sa ne mai scrieti TUTUROR!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Fetelor va anunt ca dupa 10 ani de incercari i rugaciuni am reuit i ca de ieri unt o proapatape cale naturala, cred ca rugaciunea la f Parachiva din Grecia i apa arata au dat roade. Fetelor nici prin cap nu mi trecea ca voi ramane, deja ma reemnaem, am facut i 4 ineminari 3 la giuleti i una in mai la 2 luni de la laparo cu tutu unde mi a gait cateva puncte de endo i iata ca la 4 luni dupa operatie am rama pe cale naturala, deci e poate, arcina vine atunci cand nu te atepti. Va multumec tuturor pe pentru rugaciunile voatre i atept a veniti cat mai multe dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!
Ma scuzati ca nu am mai intrat de mult dar ...
Intr-adevar primul meu fiv a fost reusit,abia joi am primit rez de la B-hcg si este pozitiv.Stiu ca si voi ati avut un mare aport la rez meu datorita listutei care a fost dusa in multe locuri sfinte,fapt pt care va multumesc din suflet.
uite ca una cate una plecam pe rand la odisee,si curand nu va mai fi nici o aspiranta,doar gravidute.
carmencar felicitari din suflet pt sarcina este o adevarata minune ce ti s-a intamplat.Bebe sanatos si mancacios iti doresc!
Magdita nu m-am suparat din contra iti multumesc ca ai atentionat fetele sa ma schimbe din listuta de aspirante.
Sa va dau cateva detalii:
este primul fiv facut la Giuli cu dr.Dracea + dr.Cocei
10 z de stim cu GonalF
12 ovocite,9 mature,6 fiv simplu,3 icsi
s-au fertilizat doar cei cu icsi
dupa 72 ore mi-au fost transferati toti 3
B-hcg in z12 = 118,72
Va pup si Maicuta Domnului sa va ajute in drumul vostru catre bebe.

Te astept, copilasul meu frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Smoly, ce veste buna ne dai, DD sa te aiba in paza si sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos iti doresc.
Un buchet mare de

Am venit de la biserica si sunt putin trista...of nu vreau sa fac pacate, dar asta simt, cand vad atatea mamici tinere si frumoase cu copilasii lor venind la biserica sa-i impartaseasca ma paleste plansul, parca nu mai apuc ziua sa ma vad si eu mama...sunt asa de dezamagita, dupa un FIV in mai nereusit, nu cred ca mai putem strange bani pt. al doilea anul asta...poate anul viitor, si uite asa la anul fac si 36 ani.
Of, nu ma luati in seama, sunt tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Syris spune:

Fetele mele dragi, ce mai faceti? Nu am mai intrat de mult timp, ma scuzati pentru asta. Nu am incetat sa ma gandesc la voi si am vazut ca nici voi nu m-ati uitat. Va multumesc din suflet ca v-ati rugat pentru noi inainte de operatie si pentru urarile de bine pe care ni le-ati transmis! Mi-au dat lacrimile de emotie! Ma gandeam ca voi, o familie virtuala si dezinteresata ati facut pentru noi mai multe decat familiile noastre de-acasa! Sunteti niste fete deoasebite, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot! Maicuta Domnului stiu ca va vegheaza si va avea grija sa va rasplateasca bunatatea!
Deci, am lucrat pana in saptamana de dinaintea operatiei. Propriu-zis am avut vreo 4 zile lucratoare libere si apoi pe 15 iulie ne-am internat. Pe 16 s-a produs marele eveniment. Cum placenta a ramas tot previa, doar ca nu mai acoperea si colul ci era la vreo 2mm de el, pana la urma a ramas cezariana ca singura modalitate safe de nastere pentru bb si mai ales mine. Nu am avut probleme mari in timpul operatiei, 2 episoare de voma si sangerarea mare, 3700ml sange + lichid amniotic. Dr zicea ca lichid amniotic ar fi vreo 800ml max 1 litru la 37w. Anemia a fost singura problema, deci, m-a tintuit la pat vreo 3 zile dar au avut ei grija de mine si mi-au dat medicatie corespunzatoare prin perfuzii si mi-am revenit. Desi am fost in spital necunoscut, caci noi mersesem pana la 29w la o clinica privata, cand am constatat ca e placenta previa, ne-am transferat la un spital mare si aveam emotii ca nu cunosteam pe nimeni.Ba, unde pui ca, erau si 2 asistente transferate de la spitalul unde o nascusem pe Andreea cu 5ani si 7 luni ianinte! Totul a fost foarte bine, asistentele dragute si atente cu noi, la orice problema ni se dadea explicatie, la fiecare medicament primeam fisa cu "detalii tehnice" sa le zic asa. Cum eu aveam deja o experienta in alaptat nu am avut probleme si ele simteau ca nu am intrebat cine stie ce si nu le cerusem ajutor sau sfaturi si veneau la mine sa se asigure ca ma descurc si ca nu am nelamuriri. Pe bebe l-am luat cu mine in camera din a 3a zi de la opertatie, de cand am putut sa ma tin pe picioarele mele. Programul lor zicea ca pentru cele cu cezariana din a 5-a zi dupa operatie sa se incepe rooming-in-ul. A, ca am uitat, bebe era pus transversl, cu capul pe dreapta si piciorusele in stanga. Am si vazut ce se intampla cu mine caci campul operator se oglindea in refletoarele de deasupra si am vazut cand bb a scos un piciorus prin taietura si cand l-a tras afara, doctorul. A tipat de prima oara, cum l-au scos, n-a avut probleme cu respiratia, a supt la 2h dupa. Imi faceam tot felul de probleme ca se naste la 37w2d si e cam devreme dar Maicuta Domnului si rugaciunile voastre si ale mele ne-a ajutat si totul a decurs bine. Aveam deja colostru si a doua zi dupa operatie mi-a venit si lapticul. Am stat 9 zile dupa operatie, in spital, 10 cu totul, vineri pe 25 iulie am ajuns acasa, ne-am reintregit familia ca tare greu mi-a fost fara fetita cea mare langa mine. Nu mai plecasem asa mult de-acasa si ne-a fost greu la toti pe perioada spitalizarii. Ajunsi acasa am inceput sa ne descurcam de unii singuri, cum putem si noi. E greu, nimeni nu spune ca e usor, prima luna de viata e grea, apoi primele luni de cresa vor fi grele...dar am supravietuit noi doi cu fiica cea mare, bb2 nu ne poate pune probleme mai mari. Bb Iulia Suge regulat zi si noapte din 2 in 2 ore si suge intre 30min-1h. Daca adoarme, are somn bun caci pot sa spal vasele si cateodata sa si incropesc ceva japonez, rapid, de papica cu ea langa mine, adormita in cosuletul ei.
VOiam sa va mai spun un lucru pe care l-am constatat pentru a nu stiu cata oara, ca nimic nu este intamplatort! Mi-am facut atat de multe complexe ca trebuie sa fac cezariana, nascusem natural o data si voiam sa nasc si pe bb2 tot natural. Insa, la operatie, doctorii, ca au fost 2, ginecoloaga mea de la clinica particulara si sotul ei, de la spitalul acesta unde ne-am transferat, au gasit zone foarte extinse de endometrioza pe spatele uterului!! Habar nu aveam de asta, poate si d-aia placenta s-a prins asa de jos, acolo o fi gasit zona buna, poate de aceea o fi si durat pana l-am conceput pe bb2 si esecurile de pe traseu sau durerile mari de la menstruatie de le aveam curent...Nu pot sti nimic sigur, important e ca acum e totul curat inauntru si asta datorita faptului ca s-a ajuns la cezariana.
Si cam asta a fost cu noi. Cand mai doarme mult bb, o sa imi fac un cont online sa pun cateva poze cu ea sa o vedeti si voi.
Va pupic pe toate, felicit si eu noile gravidute si ma rog pentru toate sa aveti de asteptat cat mai putin pana la primirea iubit!
Sy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

magdita,zici ca daca ajung miercuri pe la 12.15 gasesc deschis in biserica madona Dudu? sau joi...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna tuturor,
Va anunt cu emotie ca...sunt insarcinata. Nu am mai scris de mult caci am avut asa mari emotii si am fost cam ametzita. Ideea e ca floricica mea de 5 celule s-a prins si acum creste. Am emotii in continuare, medicii sunt rezervati, imi doresc sa o put tine in burtica 9 luni si sa fie sanatoasa. Acum inteleg ca fiecare etapa e cu problemele ei, la fel de mari. Cand nu ramai insarcinata te necajesti si cauti solutii, daca ramai este tematoare si pentru un stranut. Va imbratisez pe toate si ma rog la Maica Domnului (Sfanta sufletului meu) sa va ajute si sa va dea rod pantecului. Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bubu73 - te inteleg perfect. Stiu ca ei n-au nici o vina insa nu ma pot abtine sa nu ma intristez cand vad atatea mamici fericite cu copii in brate. In momentele alea ma simt cel mai departe de implinirea visului nostru. Speranta imi revine doar cand va citesc pe voi.
Am convingerea ca ne vom implini toate visul insa tare greu mai este pana atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ingeras, asta este programul luat de la preotul Bisericii. Sper sa nu ai ghinion si sa nu il gasesti intr-una dintre zile. Iti tin pumnii sa reusesti sa il intalnesti. Biserica oricum cred ca ramane deschisa in timpul zilei si poti sa te rogi la Sfanta Icoana. Am vazut ca esti din Ploiesti. Mi-a spus cineva ca langa Ploiesti este Manastirea Ghighiu, unde se afla o Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului si unde este un parinte batran cu har. Poate reusesti sa ajungi acolo. Eu asa as vrea, insa sa vad cum reusesc.
Syris, sa iti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa, iar tie iti urez refacere usoara. Intr-adevar, cred ca din cauza endometriozei ai ramas mai greu insarcinata cu bebe2. Bine ca acum totul e bine, ai doi copii minunati. Dumnezeu sa va binecuvanteze familia.
Smoly, Carmencar, felicitari din tot sufletul, sarcini usoare si la termen si copilasi sanatosi .

Pup toate fetele si sper sa veniti toate cu vesti cat de curand .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Buna, Fetelor!

Sa stiti ca nu v-am uitat... am avut un program mai agitat si de aceea nu am mai scris...

felicitari noilor gravidute... Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute sa nasteti prunci frumosi si sanatosi...

Bun venit noilor aspirante....

lauraa - iti multumesc din suflet ca ai dat acatistul si listuta la Manastirea Caraiman... nici nu iti inchipui cat de mult bine mi-ai facut... datorita faptului ca ai dat acatistul si listuta si rugaciunilor Parintelui Gherontie am scapat de un mare necaz... vizita ta la Manastirea Caraiman nu a fost intamplatoare...pt. mine a fost o adevarata binecuvantare... iti multumesc din suflet... nici nu iti pot descrie in cuvinte ce am simtit cand am vazut ca tu ai fost acolo si ca ai dat listuta ... am realizat imediat de unde imi venise rezolvarea si ajutorul... Sa te binecuvanteze Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si sa iti rasplateasca insutit pt. ceea ce ai facut...

am vazut ca cineva vorbea de manastirea Ghighiu si de Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului aflata in aceasta manastire...

intr-adevar are o putere f, mare... pt. cele care puteti sa mergeti e f. bine... sunt sigura ca va va ajuta mult...

Pupici tuturor... si rugati-va ca mare este puterea lui Dumnezeu si a Maicii Domnului

Mergi la inceput