Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)
Raspunsuri - Pagina 15

bubu73 spune:
toate fetele.
Va rog sa-mi spuneti ce acatist ar trebui sa incep de maine sa citesc, in postul Sfintei Marii...eu multumesc DD ca de trei ani, de cand m-am lasat si de fumat am tinut toate posturile de peste an, tare bine m-am simtit, mai ales ca nu ma mai impartasise-m de cand eram copil...acum am 35.
Am plans de bucurie atunci cand m-am impartasit dupa ani si ani.
Recunosc ca nu citesc in fiecare zi, doar atunci cand este sarbatoare. Si n-am mai citit cursiv de cand am fost la Braul Maicii Domnului cand a fost adus la C-ta, eram in a 5-a de zi de la ET, din pacate nereusit
DD ne va ajuta sa ne tinem si noi bebeii in brate...noi toate

ingeras70 spune:
Pentru ca este postul Adormirii Maicii Domnului,in primul rind Acatistul Adormirii Maicii Domnului.In plus,in acest post Paraclisele Maicii Domnului si Psaltirea,daca poti.Cel mai cunoscut ramine insa Acatistul Buneivestiri.

cipicah spune:
Pr. Calistrat de la Sf.Man.Barnova din Iasi(ucenic al pr. Iustin Parvu ) le recomanda sotilor ce isi doresc prunci sa citeasca : luni,miercuri si vineri Ac.Sf.Ioan Botezatorul; marti,joi si sambata Ac.Sf. Pantelimon, iar zilnic,timp de 40 de zile,Ac.Sf.Ioachim si Ana. Mergand des cu sotia la sfintia sa, am vazut multe familii cu probleme care s-au bucurat de rugaciunile parintelui pentru zamislire de copii!

angelyna spune:
multumesc pt vorbele bune.maine am programare la medic. va pup dulce si sa va fie ingerasii cat se poate de norocosi,sanatosi si frumosi

danangie spune:
LIVSY multumesc de asemenea si eu iti doresc sa reusesti sa-ti tii in brate pruncul. Si asa este: vei avea un pruncut cand D-zeu va decide. Sa iti calauzeasca pasii!
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Livsy spune:
Cat de mult fac cateva cuvinte frumoase! Danangie, mi-ai schimbat cu totul starea de spirit (cam melancolica) pe care o aveam! Sa iti rasplateasca Dumnezeu!
Cami, FELICITARI! Deja ati parcus aproape de jumatate din drum! Sa va dea Dumnezeu o sarcina buna si usoar in continuare, sa fii la fel de vesela, BB sanatos si frumos la termen si sa ne tii in continuare la curent!
Cipicah, multumim! Nu te pup ca stiu ca poate fi interpretabil , oricum, multumim frumos si sa iti rasplateasca Dumnezeu!
Bubu73 si toate fetele mai noi sau mai vechi care au scris de curand, va mai asteptam!
Doresc tuturor post linistit si cu folos!
Eu personal vreau zilele astea sa imi depasesc recordul sau mai bine spus sa stabilesc recordul (pentru mine!) de 200 de mesaje in acest forum!!!! Am si eu un plan, nu?
Va imbratisez cu multa dragoste si astept sa mai scrieeeeti!!! (am luat-o pe urmele lui Cami) TUTUROR!

anadomnica spune:
Fetele mele dragele,
astazi este la mine ultima zi de lucru inainte de concediu. Asta nu inseamna ca nu voi mai fura putin timp in concediu sa intru sa va citesc si sa mai scriu cate ceva, dar nu la fel de des. Abia astept sa ma relaxez. Va doresc tuturor o vara minunata si astept sa mai "aud" de vesti bune pe aici pana revin in forta la munca.
multi, multi, multi pupici la toate fetele
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE

magdita spune:
Buna fetele mele,
Eu tot citind forumul, pe la diverse capitole, aflu vesti bune si vreau sa vi le impartasesc si voua : Carmencar si Smoly
sunt insarcinate ! Carmencar a reusit natural dupa 10 ani de asteptare, iar Smoly prin fertilizare in vitro. Sper sa nu se supere pe mine ca ati aflat de la mine aceste vesti minunate si nu de la ele, dar eu cred ca trebuie sa fie pe listutele corecte pentru rugaciune!
Sarcini usoare si la termen si bebelusi sanatosi si mancaciosi !
Ingeras70, programul Bisericii Madona Dudu din Craiova este urmatorul :in cursul saptamanii 8-13, iar denia de la 16-18.
Ana, concediu placut si relaxant si sa ai parte de o surpriza minunata
.
Post usor fetele mele si sa ne ajute Maicutza Domnului sa ni se implineasca visul de a fi mamici la vremea cuvenita .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

sorinake spune:
va rog frumos sa ma treceti si pe mine in lista celor care se roaga la D-zeu pt un copil!
numelor noastre sunt Sorina-Daniela si Marian si incercam din 2005!
sunt sigura ca Dzeu nu a uitat de noi si in curand ne va binecuvanta cu o minune!
va multumesc din suflet!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png