Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Bun venit celor noi
Nu am cind si cum sa mai intru, sint terminata , obosita atit psihic cit si fizic, dar casuta incepe sa prinda contur, nu mai avem asa mult, abia astept sa terminam.

Claudia, eu am avut hidrosalpinx , dar doar pe partea stinga, eliminat prin laparo, am ramas insarcinata prin fiv, am si sotul cu probleme si la noi merge doar asa, dar am pierdut sarcina la 26 sapt , asta din alte probleme, am ramas insarcinata la 5 luni de la laparo, fiv facut la Giulesti, Marinescu si embriolog Cocei.
Va pupacesc cu drag pe toate , mai intru cind mai pot
Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua tuturor,

nu am mai intrat de mult aici.....pe baietelul meu il chiama ALESSIO MICHELE. Pe mine m-a ajutat mult Sf.Stelian.....ma rog in fiecare seara la el.Bineinteles la toti sfintii si lui D-zeu....sa va ajute D-zeu si pe voi celalalte care inca asteptati minunea. Gasiti la semnatura povestea mea...o zi buna.

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor gigelica20,claudiaandor - fiti binevenite . Va regasiti de azi pe listuta. Sa fie cu binecuvantare si sa ne anuntati in curand starea de .
Eu sunt f. obosita... si am patit ceva ce nu pot inca explica si pun intrebarea aici pe forum poate cineva a mai patit ca mine si poate sa-mi dea o explicatie. Esta a 2-a menstra acum in care am eliminat o "formatiune" de marimea unui varf de deget aratator - lungimea pana la prima falanga de unde se indoaie degetul. Era lunguiata si avea o terminatie ca un fel de trompa la un capat. M-am temut sa nu fie avort spontan si "formatiunea" asta sa fie tocmai bb. Excact aceeasi forma si dimensiune am eliminat si la ciclu trecut care a fost si mult mai abundent. Acum se intampla a doua oara. Totusi toate testele de sarcina au fost negative... asa ca ma gandesc... sa fie un fel de fibrom sau ceva care se formeaza??? Stiti ceva de asa ceva??? Va rog... sunt intr-o mare dilema... Multumesc.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Efectele miraculoase ale semnului crucii si rugaciunii 4 / 705

Oamenii de stiinta rusi au dovedit experimental proprietatile miraculoase ale semnului crucii si al rugaciunii, a informat saptamana trecuta agentia Interfax. "Am stabilit ca vechiul obicei a-l facerii semnului crucii deasupra mancarii si bauturii, inainte de masa, are un profund sens mistic. In spatele lui este un folos practic: mancarea este purificata efectiv instantaneu. Este un mare miracol, ce se intampla fizic in fiecare zi", a declarat fizicianul Angelina Malakhovskaya, citata de publicatia Zhizn.
Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A facut numeroase experimente, ce au demonstrat in mod verificat rezultatele facute apoi publice. Ea a descoperit in special proprietatile bacteriale unice ale apei dupa ce este binecuvantata cu o rugaciune ortodoxa si cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou si necunoscut efect al Cuvantului lui Dumnezeu, scrie Interfax, de transformare a structurii apei, in special densitatea ei optica in spatiul spectral ultra-violet. Oamenii de stiinta au studiat impactul rugaciunii Tatal nostru si al semnului crucii asupra bacteriilor patogenice. Mostre de apa din diferite surse - fantani, rauri, lacuri - au fost folosite in cercetare. Toate mostrele contineau anumite bacterii. S-a observat ca daca se rosteste rugaciunea domneasca si se face semnul crucii asupra apei, numarul de bacterii daunatoare scade de sapte, zece, sute chiar mii de ori. Experimentele au fost facute astfel incat sa se excluda posibilul impact al sugestiei mentale. Rugaciunea a fost spusa atat de credinciosi cat si de necredinciosi, iar numarul bacteriilor, indiferent de mediu, a scazut fata de mostrele de referinta. Oamenii de stiinta au mai dovedit efectul benefic al rugaciunii si al semnului crucii asupra oamenilor. La toti participantii la teste presiunea sangelui s-a stabilizat iar parametrii s-au imbunatatit. In mod uimitor, parametrii s-au modificat in directia necesara vindecarii: la oamenii hipotensivi presiunea sangelui a crescut, iar la hipertensivi a scazut. S-a mai observat ca daca semnul crucii este facut neingrijit, si fara sa atinga punctele corespunzatoare - centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii - rezultatele pozitive ale testelor sunt mai slabe, sau chiar absente.
http://www.forum.santamia.ro/showthread.php/efectele-miraculoase-ale-semnului-crucii-ai-rugaciunii-701.html?s=e069854706b9eb80b32d94608ed7e02e&p=10480#post10480

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

anadomnicaceea ce povestesti tu, este endometru prea gros, in cazul in care ai facut stimulare, a crescut fr tare endometrul si la menstra se elimina ca in forma de tesut(pielicioara)care a capatat o forma oarecare. Trebuie sa vezi daca endo se ingroasa prea tare in timpul ovulatie, sanse sa se prinda bb sutn mici...ca nu permite trecerea gigeilor dincolo spre trompa unde ar putea avea loc intilnirea cu ovulul....
eu cind am facut tratament pu ovare la mine a crescut fr tare endo si tot asa lam eliminat cum povestesti tu...in forma unui degetel...sper ca te am lamurit cit de cit...poate sunt fete care au alte pareri!
Danagie sa ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi si fericiti incontinuare, Doamne Ajuta!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

marryan - sarumana de explicatie. Intr-adevar poate e de la endo prea mare ca am facut stimulare luna asta si poate de la utrogestan care il iau deja de un an si mai bine s-a obisnuit organismul sa "creasca" prea mult endometrul. Am sa mai reduc doza. Multumesc inca o data

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

iubita daca iei deja de un an trebuie sa faci o pauza, parerea mea este ca sa incerci ceva din naturiste pu reglarea organismului, mai inti sa se curete si apoi sa se regleze functia ovarelor dupa care sunt sigura ca vine bb, sper ca Dumnezeu sa te binecuvinteze cu un bb mik in burtika cit de curind.
eu acum sunt pe niste natusite, degraba plec in concediu si daca Dumnezeu ne va ajuta sa venim 3 deja, visezi la acest moment de fr mult timp.
cineva spunea aici despre psaltirea Maicii Domnului, am inceput sa citesc cite 2 catisme in fiecare seara si sa ma simt fr bine si psihic si fizic, cred ca e miracolul rugaciunii a catismelor! Sper ca sa ma ajute Maicuta Domnului sa devin mamica!

Maria

Mergi la inceput

marryan , iubita, iti doresc din toata inima sa te intorci cu ochisori in burtica din concediu. Maicuta Domnului sa-ti ajute. Hai ca te asteptam in curand cu veste buuuuuunaaaaa ... am scos galeria deja pt. tine. Pup dulce, dulce

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

anadomnica si eu cred ca marryan are dreptate si trebuie sa te opresti din acel tratament.....eu zic chiar si fara naturiste....o juma de an......eu mereu am luat tratament 6 luni si apoi un an pauza....ca mi-a fost frica de efecte secundare....asa ca ai rabdare si incredere......si i-a o pauza.....pana vei merge asa cum ziceai la un mkedic in bucuresti......lasa-ti organismul sa se refaca.....

bun venit fetelor noi.....

si multe salutari si imbratisari tuturor fetelor vechi.....

jasmine30 tu ce mai faci????? sukisuki......ai disparut total.....virginia....pupici.....

noi suntem bine.....mananc cam mult si dorm de nu mai pot dar asta e....pe 5 august mai merg la doctorita de aici caci domnul profesor e in vacanta in august.....

va pup si aveti grija de voi
DOAMNE AJUTA!
SI NU UITATI CA VINERI INCEPE POSTUL SFINTEI MARII .....eu abia astept sa il tin si sa ma impartasesc iar.....

11+

Camelia

Mergi la inceput

multumesc tare mult draga mea, sper sa te auda Dumnezeu si intradevar sa venim 3 din concediu. Acum tinem post cu sotul pina simbata, vom merge la duhovnic sa ne impartasim inainte de mare si sa ne binecuvinteze inainte de plecare si poate Doamne Doamne ne va bucura si pe noi cu minunea vietii!
Acelasi lucru ti-l doresc si tie iubita mea, sper ca Dumnezeu sa ne auda rugaciunile si sa primi in dar ceea ce asteptam de mult timp!
De Cleo mai stiti ceva, nu a scris de fr mult timp, ce face oare?
nici Livsy nu mai scrie, ea era fr activa aici acum nu mai scrie de lok, so fi intimplat ceva oare? Dumnezeu sa o ajute si sa o calauzeasca in toate!
Restul fetelor mai treceti pe la noi si ne mai povestiti ce mai faceti!

Maria

Mergi la inceput