Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (16)
Raspunsuri - Pagina 11

magdita spune:
Ingeras, multumim pentru detalii. Eu maine voi ajunge la Biserica Madona Dudu de care intrebai tu pentru a lasa listutele noastre si imi voi nota programul bisericii. Ti-l voi posta imediat cum il aflu.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

anadomnica spune:
ingeras70- multumim pentru detalii
acum este mai limpede. Voi incerca sa spun si eu aceasta rugaciune simpla zilnic pentru indeplinirea dorintei arzatoare si sper sa ma invrednicesc sa ajung si la parintele Gherontie Puiu. Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE

cami_antonia spune:
mara imi pare sincer rau pt pierderea suferita.....imi imaginez ce e in sufletul tau caci eu il am grav bolnav pe tata si era sa moara de 2 ori pana acum.....stiu ca socul unui accident e mai mare decat o boala.....dar efectul este acelasi....pierderea cuiva drag....ai mare incredere in Dumnezeu....si sa mergi mai departe caci de acolo de unde este tatal tau te va ajuta.....eu cand am facut operatia de laparoscopie.....sotul era plecat de langa mine sa il inmormanteze pe nasul nostru de cununie....si ce crezi.....anul viitor voi naste cu ajutorul lui Dumnezeu chiar in apropierea acelei date....cred ca nasul ne-a ajutat putin....asa ca multa incredere si speranta....
anadomnica sa ai un concediu super placut si sa-mi povestesti cum a fost....
pupici+10
Camelia

MaraAnisia spune:
Va multumesc tuturor - Magdita, Mada23, Anadomnica, Sandaa si Cami_antonia, precum si celor care s-au gandit la mine.
Cami_antonia, intr-adevar efectul e acelasi dar recunosc ca nu ne-am gandit niciodata la acest lucru, intrucat traiesc aproape toti bunicii mei si ai sotului, deci cel mult ne-am putut gandi la disparitia bunicilor care ar fi durut enorm dar sa zicem ca e altceva.
Rugaciunile si gandurile noastre la Dumnezeu ne ajuta sa trecem putin altfel peste durere.
Va pup,
Mara
quote:
citat din mesajul lui cami_antonia
mara imi pare sincer rau pt pierderea suferita.....imi imaginez ce e in sufletul tau caci eu il am grav bolnav pe tata si era sa moara de 2 ori pana acum.....stiu ca socul unui accident e mai mare decat o boala.....dar efectul este acelasi....pierderea cuiva drag....ai mare incredere in Dumnezeu....si sa mergi mai departe caci de acolo de unde este tatal tau te va ajuta.....eu cand am facut operatia de laparoscopie.....sotul era plecat de langa mine sa il inmormanteze pe nasul nostru de cununie....si ce crezi.....anul viitor voi naste cu ajutorul lui Dumnezeu chiar in apropierea acelei date....cred ca nasul ne-a ajutat putin....asa ca multa incredere si speranta....
anadomnica sa ai un concediu super placut si sa-mi povestesti cum a fost....
pupici+10
Camelia
http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

sandaa spune:
Ingeras multumim pt detalii. Bunul Dumnezeu sa-ti daruiasca copilasul mult dorit.
Astazi este in calendar " Adormirea Sfintei Ana". Ar fi bine sa citim azi acatistul Sfintilor parinti Ioachim si Ana sa se roage la Dumnezeu pt noi.
Va pup pe toate si va multumesc ca existati.
Doamne ajuta!

gigelica20 spune:
Buna AnaDomnica, Numele meu de botez este Lucica-Florentina,iar al sotului Gabriel-Teodor.Scuze ca nu am mai intrat dar am fost tulburata de o tragedie a unei prietene: fetita de doar 10 luni a incetat din viata si acum este ingeras.
Povestea mea e lunga.Uneori ma gandesc sa scriu o carte cu toate trairile pe care le am avut pana acum.Ideea e ca de aproape 3 ani ne chinuim sa devenim parinti.Aceeasi poveste ca a tuturor,nu sunt probleme majore de sanatate sau daca au fost s-au rezolvat.Si totusi avem 4 inseminari nereusite si acum...o tentativa de FIV.Spun tentativa pentru ca:nu am inceput protocolul scurt din ziua 2 de menstruatie cu inhibare cu diphereline.In ziua 11 am mers la monitorizare si...surpriza.In fiecare ovar aveam cate 1 folicul:unul de 20 si unul de 24 de mm.Am incercat marea cu degetul si...au gasit 2 ovocite pe care le-au fertilizat.Dar, unul dintre puiutzi nu a vrut sa creasca, nu s-a divizat deloc, iar unul s-a divizat doar in 5 celule.Acum floricica(caci asa o alint) e in burtica mea.Marti ar trebui sa imi fac BHCG,dar nu mai am putere.Simt ca imi pierd speranta.Incerc sa ma mentin optimista, dar dupa ziua de ieri(am fost la inmormantare)nu mai stiu ce sa mai zic.As vrea sa cred cu tarie,as vrea sa devin mamica,dar nu mai am putere.Pana la urma,ce-o vrea DD.Oricum nu renunt.O voi lua de la capat.Va imbratisez pe toate.Va apreciez pentru cat de dragute sunteti si de saritoare.Multa vreme am stat doar in umbra si v-am citit mesajele.As putea sa spun ca va iubesc pe toate si ma rog cu tarie la DD sa va dea COPII SANATOSI.

marryan spune:
gigelica20 bine ai venit in grupuletul nostru, sa te ajute Dumnezeu sa fie bine cu bebita din burtika ta, roaga-te la Sf Stelian si la Maicuta Domnului si ai sa vezi ca bebe va creste bine in burtika ta.
Imi pare rau de ce a patit prietena ta....cuvintele nu isi au rostul la asa tragedie....pu mine e o tragedie mare sa iit pierzi copilul deja nascut...off asa e viata e cu bune si cu rele..insa noi trebuie sa fim tari si sa speram ca va fi si soare pe strada noastra!
Eu am fost deja la 2 rugaciuni, moliftiile Sf Vasile cel Mare si va spun ca ma simt alt om....cind imi vine CM sunt fr calma...inainte plingeam doua zile si ma ascundeam de toata lumea..acum privesc cu optimism innainte si incercam cu sotul sa ne orientam mai mult spre fapte bune, ajutor si rugaciune si sunt fr sigura ca intro zi va straluci fr tare soarele pe cer atunci cind minunea va fi in burtika mea. Incercati sa mergeti la acesta rugaciune, ruga-ti pe dihovnicul care il aveti sa va citeasca aceasta rugaciune, sa va faca rugaciunea de dezlegare si prin post si rugaciune vom fi si noi mamici! Doamne Ajuta la fiecare.
va iubesc pe toate fara exceptie, si tare mii dor de fetele mai vechi care deja au bebici sa mai intre pe la noi sa ne povesteasca despre ingerasii lor, si cele care sunt in asteptare, va asteptam cu drag sa ne povestiti ce faceti, unde v-ati odihnit!
Doamne ajuta dragele mele!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

claudiaandor spune:
buna fetelor,
Va rog adaugati-ma si pe mine pe list numele meu este claudia severina si al sotului alexandru relu.
Povestea mea este"
Am 29 de ani si sunt diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral.Am avut anul trecut o interventie laparoscopica dupa care ambele trompe au fost permeabile.La mai putin de un an la histerosalpingografie, am avut din nou acelasi diagnostic.Din pacate in perioada de un an de zile in care am tot avut incercari de a ramane insacinata nu s-a intamplat nimic...adica nu am ramas insarcinata. Acum e a treia luna in care urmez un tratament pe baza de ceaiuri( de baut, spalaturi vaginale), si inca astept...sa se intample "minunea".
Am citit tot ce am prins la mana despre "minunea" de a ramane insarcinata cu acest diagnostic fara a apela la FIV...
As vrea sa cunosc cat mai multe persoane care au acelasi diagnostic si sa stiu ce proceduri au efectuat..sau chiar sa am norocul sa cunosc persoane care au ramas insacinate cu acest diagnostic.
Sunt convinsa ca cei care cunosc sau au acest diagnostic inteleg foarte bine prin ce trece o femeie din punct de vedere emotional..si cam care este starea ei psihica ...de aceea aplez la voi...pentru ca simt ca sunt atat de epuizata in lupta asta...dar nu ma dau baututa.
stiu ca Dumnezeu nu ma va lasa.

ingeras70 spune:
as vrea sa va atrag atentia asupra puterii rugaciunii parintilor pentru copii ,din cartea Hristos intru Sfintii sai,de Patrick Reardon.
Dintre toate felurile de mijlociri ale sfintilor, nici una nu este atit de draga Atotputernicului ca rugaciunile parintilor pentru copii lor.Pentru aceasta par sa fie mai multe pricini.1.cind ne rugam pentru odraslele noastre, dacem apel,int+un fel, la acele sentimente care stau cel mai adinc in Dumnezeire.Nascute din credinta,zamislite din profundele instincte ale inimii,cererile tatilor si ale mamelor pentru copiii lor se ivesc intr+un mod special pentru a bucura acel impuls parintesc inradacinat in insasi fiinta lui Dumnezeu.Si se intimpla, si nu de putine ori ca rugaciunile parintilor sa fie pline de neliniste,ingreuiate de tulburare si incarcate de grija si Parintele nostru Ceresc recunoaste in ele o rasfringere a grijii pe care El o simte pentru toti copiii Lui, care pribegesc si neincetat se afla in primejdie.
2.aceste staruinte pentru copii sunt placute,rugaciunile tind sa fie pline de umilinta si de desconsiderare de sine.Atunci cind se implora mila dumnezeiasca ptr.copii, mintea nu ofera nici un fel de adapost ptr. ginduri semete si temperament trufas.
3.revendicarea pe care o astfel de rugaciune o face asupra puterilor credintei parintilor.Ex.Cred,Doamne!Ajuta necredintei mele!
4.precum dragostea ce o inspira,aceasta rugaciune dobindeste calitatea de jertfa de sine.Chiar cind nu o spun, parintii sufera de buna voie in locul celor dragi.In asa moment, sentimentele parintilor sunt ca cele ale lui David, care ar fi vrut sa moara in locul lui Abesalom.
Toate aceste calitati ale rugaciunii parintilor ptr. fii lor pot fi deslusite in mijlocirea pe care femeia siro+feniciana sau cananeeanca a facut+o pt. suferinta fiicei ei,in Noul Testament.
Acum, concluZia personala, pentru noi, care avem nevoie de ajutorul lui DumneZeu ,e foarte importanta rugaciunea PARINTILOR pentru copiii lor .Si noi daca vom dobindi darul nasterii de prunci sa stim ce ne asteapta si s+o facem.
Ma iertati daca am gresit cu ceva si a fost prea lung mesajul.

ingeras70 spune:
Apropos, exact acum un an s-a redeschis forumul.Dumnezeu sa ne ajute ca peste un an sa fim intr-o stare mai buna, cu impliniri si sa ne reamintim cu placere momentele de acum.Sa ne rezolvam in sfirsit problemele,Doamne.