Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 4
kikineata spune:
Pfui, am muncit ca un erou, curat, spalat, sters geamuri, prafuri...am mai slabit un kil:))
Mai Ruxandro, tu nu stii io-s cu frappe-urile. Ia de aici...unul buunnn, cel mai bun!
Are tati un merit mare mare si nu e singurul. Garga stie, mana dreapta si stanga, piciorul drept, stang si evident :) urechea dreapta,stanga.
Alta chestie frumoasa face pipi la olita de vreo 3 ori pe zi dupa ce face se ridica asa repede si bucuroasa ca mi-e frica sa nu rastoarne pipi, si bate din palme. Bai imi sta respiratia cand aud tas-tas in olita....Doamne ce sentiment...KK nex la oala nu vrea pur si simplu se ridica si vrea din picioare....lucram.
Ultima achizitie raspunde DA hotarata si nu mai da doar din cap. E dulceeee!
Mai viu dar e pustiu rau...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Aka, Iulia, sa va zic ca ieri in drum spre parc mi-a venit iar gandul cu gradi...in fractiune de secunda aveam un gol imens in inima si curgeau lacrimi siroaie pe fata mea...ioi
iulia-stefy spune:
danita, drum bun si distractie placuta.
dianocica, ce mai face David?
Kiki, la Garga. Cum face ea la olita... are mami fata mare. Si stie si stanga-dreapta.....
Dar de ce plangi Kiki? Timpul trece si fulguletii cresc... Si eu am plins in prima saptamana de cresa si inainte, cand am luat decizia de a o "inrola", ca sa-l citez pe tati. Stiu cum e. Si sa ma vezi acum ce plang, ca urmeaza sa incep serviciul si s-o vad numai seara..... De luni de cand am fost la firma sa discut cu seful meu ...nu mai dorm, nu mai mananc.... Acum sunt mai bine, dar cu o seara in urma, pina nu mi-a pus perfuzie cu algocalmin si nu mai stiu ce.... ca eram... varza, nu am reusit sa-mi revin. Si eram singura cu Stefy acasa si plangeam amandoua. Eu ca ma durea de mor si nu stiam ce sa fac cu ea si ea ca ma vedea pe mine asa. Noroc de nasii ei de botez ca au venit si mi-a pus ea perfuzia si m-a pus pe picioare, ca nu stiu ce m-as fi facut. Sotul a venit abia aseara.... dupa ce au terminat de afisat rezultatele la bac dupa contestatii ...
Ma uit si la Stefy si compar cu ea anul trecut si e o diferenta asa mareeeeeeee. Nu-mi vine sa cred. Acusica o sa mearga la scoala... Nici nu-mi imaginam eu anul trecut cum o sa manance ea singura sau sa stea la olita....
Cand o vad cum "roade" ca un soricel dintr-un mar din ala mare... sau dintr-o piersica....Si se aude crant-crant... si nu se lasa pina nu termina. Ma bucur ca mananca fructe si nu trebuie sa-i dau dulciuri.
Azi am trecut pe langa un Plafar si avea in geam rondele de grau expandat. De alea vrea... i-am luat. Pina acasa a crantanit una. Voi ce fel de cereale le dati?
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Cum ma Iulia de ce plang? Ma pocneste si pe mine,na. Stii cum incerc sa ma stapanesc dar mi se pune-un nod in gat si basta. Stiu ce zici tu acolo, teoria e OK dar sa vad cum fac io cu realitatea.
Un lucru ma bucura deci zici ca n-o sa mai manac??? e bine ...dar de dormit tare as vrea sa dorm ca io nici acu nu prea am somn.
kikineata spune:
Iulia noi inca pe cereale de bb suntem. Tati felurili di la Humana. Si inca pe Humana 3.
Ruxandra, Dia...cand treceti la alt fel de lapte? Ruxandra parca erai inca pe nr. 2?
a_deju spune:
iulia, eric pe cereale de-alea de bebeu n-a mai pus gura de un secol.. pur si simplu nu-i mai plac. si imi troneaza si-acu' cateva cutii prin debara (sa le iau si pe-alea cu mine?? ) roade rondele de cheerios, fulgi de chocapic, de fitness, ce-avem prin casa.. ii pun un pumn intr-un castronel (am furat metoda ktrinelului, ca pe julia o tot vedeam cu castronelu' dupa ea :) ), motanila da castronelu' de trei ori de pereti, le varsa pe jos, si apoi isi culege cate una si baga la burtok :)) deci doi draci impuscati..mai trece si timp, si iese si cu burta plina :))))))))))) am incercat sa-i fac si cu lapte, dar e neinteresant.. avem timp, nu-i bai :) si-n rest..niciun soi de cereala.. doar din paine, daca se pune :)) era nasol pana acum ca nu aveam idei de mic dejun (in afara oul cel al doua zile), asa ca in majoritatea timpului ramanea doar cu bibele de lapte.. dar acum vad ca accepta cu placere fructul ca desert dupa ciorba, asa ca am mutat vesnicul iaurt/danonino dimineata, si-am rezolvat-o si pe asta :))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
kiki, si mie mi se face blana valvoi cand ma gandesc ca mai e putin si n-o sa mai stau bot in bot cu motanschi de dimineata pana seara... dar, pana la urma, asta e mersul normal al lucrurilor. eu chiar ma gandesc foarte serios la faza cu gradi, chiar de foarte curand, pt ca am inteles ca exista posibilitatea de a-l duce si numai o data/de 2 ori pe sapt, platind o suma relativ rezonabila (in jur de 100 de lire.. in conditiile in care varianta full-time merge spre 5-600.....). cu siguranta ii va prinde bine socializarea, va invata diverse chestii, poate chiar si sa bolboroseasca cate ceva pi inglish :)) si-n plus, ma gandesc ca va fi mai usor pt cand vom trece pe full-time, ca va sti direct la ce sa se astepte si nu va fi mai fi impactul asa de puternic.. mai stii, poate chiar o sa fie de-ala care abia asteapta :)) la noi, la gradinitele particulare, nu exista optiunea asta oare? sa duci copilul doar asa..de adaptare..o data pe saptamana???
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
iulia-stefy spune:
Kiki, am inteles de ce plangi, de la inceput, dar din taste nu-mi iese sa-ti spun ca inteleg de ce plangi, dar lasa ca trece.... adica a fost un fel de incurajare. Dar stiu ca tu nu te-ai suparat. Mama ei de treaba virtuala.
Cu laptele, noi suntem de la un an pe late de vaca... la inceput 1,8% acum 3,5%.
Deea, chiar voiam sa intreb daca nu rastoarna castronelul, ca Stefy are o placere sa le rastoarne si la manance de pe jos. Mai manaca fulgi din aia de porumb.... din astea de bebei vad ca... si la noi stau pe raft. Ii mai fac uneori, dar cu astea e mai simplu. I le las si le rontaie ea cand are chef. Ma bucur ca vrea si motanul fruct, macar dupa ciorba.... asta e. Si Stefy, la pranz nu vrea fel doi, doar ciorba, care e groasa si are si carnita si fructul de rigoare ca desert si adio si la revedere.... imi face semn sa-i scot de la gat barbita si apoi imi face PA.
Langa blocul unde stam noi s-a deschis o gradinita particulara, si la ei e posibil sa mergi sa stai cu copilul o ora la inceput, apoi il lasi si stai undeva in umbra sa vezi ce face, apoi program scurt si in final, full-time. CA am fost sa ma interesez pentru Stefy, dar au zis ca n-o primesc inca din motiv de varsta. Ei primesc doar de la 3 ani, sau aproape de 3 ani, adica din toamna lui 2009.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Las, Iulia ca nu vezi ca nici mie nu-mi iese din taste ...nu m-am suparat deloc deloc! Imi varsam "amaru'".