Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LEYLA-ce rau imi pare ca ai ramas fara tata la numai 2 ani...si cel mai rau ca nu ai apucat sa il cunosti. cred ca faptul ca nu ti-l amintesti te doare.
sunt sigura ca el acoloo de sus e mandru de tine !!!
e oo buna terapie sa iti amintesti ceea ce a fost dupa, asa scapi..

ce frumosi sunteti !!!!!!!!

eeei,reusesc pt ca scriu noaptea,cand toata lumea doarme. am noroc ca dimineata ne trezim la 10 ca puturosii

va pun 3 poze noi cu Andrés .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu pe aici... nu am mai citit din urma si nici nu cred ca mai apuc...
Incerc sa ma mut la alt departament si am o gramada de invatat... acum ma lupt sa evoluez la nivel avansat cu Excelul, apoi sper sa apuc un training de Primavera pentru a trece la planning.. Sa vedem daca ma lasa sefu'.. ca le habar nu are de planurile mele...
In fine, motivul depresiei mele este ca ne reduc drastic programul de lucru (4 zile/sapt) ceea ce este bine din punct de vedere timp petrecut cu Luca, dar salariu va scadea cu 30%... ceea ce va aduce o mare austeritate financiara.... stau si fac calcule peste calcule sa vad cum putem sa ne descurcam .
Dupa vacanta in Turcia cred ca il trec pe Luca pe lapte de vaca, ce bine ar fi daca ar sta pe olita..... sper sa reusesc sa trec peste acest moment.
Mi-e dor sa stiu ce mai faceti, poate reusesc seara sa mai citesc.....
Va pupicesc cu mare drag

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Neata, poftiti la cafea!
Aelita, ce scumpic este Andres, da ce fata sugubasa are aici
Yagmur, sunt convinsa ca o sa va descurcati voi cumva, te-ai descurcat tu in momente mult mai grele.... Poate ca dupa vacanta o sa te simti altfel.
Este prima data cand scriu de la birou, sper sa nu mi se taie accesul la forum pana dupa masa. K a dormit foarte bine, i-au disparut toate bubitele.
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

Leyla multamim de cafeluta.. eu as baga un frappe cu multa, multa inghetata.

Ma duc acu sa ma uit pe poze. Vreau doar sa-i spun Bebinutei sa nu se panicheze cu burtica Adei. Noi cred ca suntem campioni.. Matei este la regim de aproape 2,5 luni.. nu i-a iesit nimic la analize. Si nici macar rotavirus n-a avut. E drept, fiind mai mare decat Grigore am tratat-o initial mai superficial, c-am zis ca e mare, se face el bine Si chiar daca initial parea ca-si revine mult mai repede decat Grigore.. uite ca n-a fost asa. Si fiindca l-am scos prea repede de pe regim, apoi fiindca s-a mai gasit sa manance "prostii" pe ici, pe colo.. (fiind mare si mai si plecand de-acasa n-am putut sa-i pazim fiecare inghititura..) a avut deja n recaderi.

In schimb, Grigore, si-a revenit mult mai greu.. dupa 3 saptamani de regim strict, peste 1 luna de lapte HN (pediatra ne-a sfatuit sa-i dam lapte HN si cat am fost in Turcia si bine am facut). Dar cand a terminat a fost pe bune, fara nici o recadere.

Matei dupa atatea recaderi deja avea stomacul varza. Si cum incercam ceva "altfel", cum o luam de la capat. Pediatra ne-a sfatuit la multa rabdare si inca cateva saptamani de regim. O prietena de-a mea, medic, mi-a povestit asa: totusi am sa-mi dau cu parerea... Cu colonul iritabil, nu stiu, este posibil sa nu fie totusi. Pot insa sa-ti spun ca in general dupa virozele intestinale astfel de reactii sunt posibile pentru o mai lunga perioada (se pare chiar pana pe la 6 luni), pentru ca se deregleaza niste mecanisme fine care tin de enzimele intracelulare din celulele alea epiteliale care absorb componentele nutritive. Asa ca nu dispera, eu cred ca nu e nici intoleranta la lactoza, nici colon iritabil....

.. asa ca noi inca orez la greu.. in toate combinatiile, carne, banane, branzica facuta in casa, dovlecei, morcovi, mar copt, ou fiert. Plus am inceput cu cateva lingurite de iaurt/zi. Si.. timid, foarte timid, mai una, mai alta.. testandu-i toleranta. Cum ar fi o biata bucatica de branza telemea, sau cateva guri de cartof fiert

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

bebinuta, multa sanatate Adei.

Vizionat poze cu fulguleti, care mai de care mai frumosi....sa va traiasca si sa fie toti sanatosi.... mama lor de boli.

leyla, am patimit, dar acum e doar o amintire, am bifat doua din bolile copilariei. Stim ca de acum nu se mai intorc. Multa sanatate lui Kaan. Multumim pentru aprecieri.
Si noi stam cu usa incuiata, tot din motiv de copil "plimbaret".

Ne bucuram ca a terminat si tati. Mai are niste diplome de bac de semnat, ca de la un liceu nu le-au adus ieri. Dar atunci probabil vom merge toti trei la Suceava. Si trecem si pe la salina la Cacica sa vedem cum e, ca am inteles ca inca se lucreaza si ar fi miros de petrol, deci nici vorba de tratament. Dar ma duc sa ma conving daca tot trebuie sa mearga el la Suceava.

Aka, cum mai e Cris?

dianarus, ce mai fac muschetarii? Cum se mai simte Marc?

aelita, ce falcute are Andres....

Yagmur, imi pare rau sa aud ca ai probleme, bine macar ca Luca e sanatos. Sa dea DD sa reusesti ce ti-ai propus.
Noi tot la operatiunea olita.... Si exersam de zor. Mai face din cand in cand si pe covor, sau se aseaza cu chilotei cu tot pe olita... bine ca nu face pe covor.... greu, dar merge. Pe afara.... e jale.... luam inainte toate tufele....si nu face nimic. Desi ii pun Pampers, spune ca face pipi si s-o dezbrac. Si eu ma conformez, ca ma bucur ca spune. Dar in casa, daca fac ceva si nu-s atenta, mai scapap cate unul pe covor.... bicarbonatul sa traiasca.

leyla, multumim de cafeluta.
Si sa nu uit, dandusa mersi de reteta de frape. Azi l-am incercat si... a fost super.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna ziua si de la noi...

Nu stiu ce povesti sa mai inventez...e speriat rau de tot de umbre...umbrele noastre care se misca pe pereti, normal...daca l-ati vedea cum se dispera, cum le face bye-bye cu manuta numa' sa dispara, cum se agita si se lipeste de mine...adevarul i l-am spus, dar e peste puterea lui de intelegere, de aici si spaima...Ati patit asta cu fulguletzii vostri?...Idei?

Mai, Donia, da' pe unde va plimbati voi in vacanta??? Pozeeee...
Leyla, bine ca v-a trecut roseola aia...imi imaginez ce disperata ai fost cand ai vazut ca nu-i scade febra cu nimic. Am trecut si noi prin febra de-asta incapatanata. Kaan e un dulcic, am vazut toate pozele!
Of, Ruxandra, de 2.5 luni pe regim??!!! Groaznic...va tin pumnii sa va treaca odata!

Cam atat de la mine momentan..byeeee

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

salutare. din cauza de musafiri n-am mai reusit sa scriu. suntem bine cu burtica, nici n-a mai vomitat, e bine intr-un cuvant. dupa episoadele de bronsiolita din iarna am citit ca sistemul imunitar e slabit 6 luni, iar acum tocmai se refacuse. o luam de la cap, numai ca din cauza stomacului. cum o duc eu la gradi peste o luna. cred ca iese din orice discutie. cu cine o las, ca trebuie sa ma intorc la servici...mama, ce ma enervez in situatii d`astea...
Ruxandra imi pare rau ca ati tras atat cu burticile. sper sa scapati mai repede de orez.

dandusa sa fiti fericiti. ce miresica frumoasa...
tati de Denis
Lacramioara noi ne gandeam la cateva zile la mare, pentru aerosoli. nu stiu cand vom reusi sa ajungem si la salina. nici n-ar fi departe ca am merge la slanic prahova, dar alte motive ne retin. ce face Stefy? cu olita am lasat-o in perioada asta, dar cand face kk o intreb, stramba din nas si zice puff. e un pas inainte ca acum vreo 2 saptamani nu schita nici un gest.
Aelita mi se pare ca Andres seamna cu Sofia. si are niste falcute numai bune de papacit.
Leyla ce copilas finut e Kaan. imi place mult de el. ii placea la bobocei.
maine ne pregatim de o nunta. si incepe abia la 8.30-9 seara. pana ajungem acolo se face ora de culcare a Cristinei. cred ca voi lua carutul si poate doarme in el. mai ales ca e in aer liber. nunta e a unui coleg de birou, asa ca vor fi si alti colegi care nu mi-au vazut printesa. abia astept sa le-o prezint.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

asiza, dar daca o dai in joaca cu umbrele? aprinzi o veioza, si faceti de-alea chinezesti pe tavan.. stii tu, catel, porumbel, rata, bla bla.. si faci si tu ca respectivele animalute, si dupa il inveti si pe el sa faca cu manutele lui.. hmm? o merge? noi n-am patit-o, ca ne jucam de-a asta cu umbrele..nici nu mai stiu de cand.. era mare motiv de hlizeala pe la 6-7 luni.. acum e doar..o umbra..:))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

SALUTARE,

vazut poze frumoase frumoase din turcia , vazut ca sunt fulguleti bolnaviori - le spunem SANATATE MULTA ! si ii pupam sa treaca .

a_deju: doreste ajutoare la sarit pe valiza ?
leyla : pupici , vazut poze , faine !
maamana: am o tanti in canada care salveaza ratoni- ar eun gen adapost de ratoni :)
dia : te-am virusat cu LR ?
roxanel : pupicei
danutz si teutz: un big hug de la noi !
ptr stefy un pup individual :)
iar pentru restul fetelor : VA PUPAM !!!!!

D

ps plecam la mare yuppppppiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

asiza, La multi ani! sotului.

Noi inca nu ne-am lovit de episodul cu umbrele inca. Dar ma gandeam sa-i faci umbre pe pereti, ca asta i-a facut sora-mea Stefaniei zilele trecute ca s-o convinga sa taca pina ma intorc eu de pe afara.

Noi ne luptam insa cu spalatul pe cap. Vrea baie... am reusit s-o readuc pe calea cea buna, dar nu si pe cap. Pe cap urla........ si cu palariuta de la Deea, mama pisica si fara.... si sa nu vada dusul. Daca se poate sa stea toata ziua in apa, dar nu pe cap.... e jale. Si acum e cald transpira si facem baita de doua ori pe zi, inainte de fiecare somn, dar pe cap.... saptamanal, si e cu cantec. Daca ne mai da cineva un pont?
O sa vad cum va face la mare cu intratul in apa.

aka, ce sa zic? si eu tot cu aceeasi problema ma confrunt, ca de pe 15 august, aproximativ ma duc la firma si nu stiu ce am sa fac cu Stefy. Daca plec si o las cu tati urla pina ma intorc. Si inainte nu facea asa. Cred ca stie ca se va schimba ceva, ca o vad cum sta lipita de mine mai toata ziua, ceea ce nu a facut pina acum cateva zile....
Iar cu dusul la cresa ea are pauza 3 luni pentru refacerea imunitatii si pentru a incerca evitarea administrarii antibioticelor. Ca din cauza lor am ajuns in perfuzii. Ultima raceala am tratat-o cu antitermice, Mar Plus si "a-ca" adica o lingurita de zeama de lamaie diluata cu apa. Acum ii dau Septilin si apoi Lantigen B pentru imunitate. Si in rest niciun alt medicament. Sper sa fie bine si sa nu am surprize ca vrem sa mergem si la mare.....
Cu salina vom vedea, ea are recomandare 10 zile cate o ora in salina, dar sa vedem care salina. Ca la Cacica, care e aproape s-ar putea sa nu fie ok, ca se mai lucreaza...si alta e la Tg. Ocna.
La mare la fel, obligatoriu pentru aerosoli. Sunt convinsa ca voi veni mai obosita decat am plecat, ca si anul trecut, dar asta e. Ca ne trezeam cu noaptea-n cap si o puneam adormita in carucio si invelita si pe malul marii si apoi dupa ce se mai incalzea la plaja. Pe la 9-9.30 acasa... pina pe la 17-17.30. Poate dormeam, poate prin supermarket, dar nu afara.Si apoi stateam pina seara tarziu. Luam cu noi caruciorul si ea adormea si noi o plimbam pe malul marii pina tarziu. A fost obositor, dar pentru ea a fost bine. Si a fost frumos. A fost tare cumintica.

danita, multumim. Un de la Stefy.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput