Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 5
aka spune:
ioi fetelor ce imi faceti voi mie. ma apuca plansul. am asa un stomac mic mic cand doar ma gandesc ca trebuie sa o duc. cand o veni ziua aia, nu stiu cum o fi. jale mare. puiul meu sa stea singur acolo, iar eu la servici, fara ea. oricum in prima perioada sper sa nu aiba colegii cerinte la mine ca nu voi functiona in parametrii normali. sau cine stie daca vreodata voi fi ca inainte. gandul meu va fi aproape numai la ea, ce face, ce mananca, cum se joaca, etc.
cu cerealele, la fel ca motanu`. nu mai vrea d`alea de bebe demult. ii dau fulgi de porumb, cheerios, le rontaie asa prin casa. le pun pe masa si mai vine cateodata sa ia.
danita drum bun, sa ne recitim cu bine.
lacramioara bine ca ti-ai mai revenit. ai grija de tine, acum cred ca iti e mai usor ca a venit si tati, mai sta si el cu Iulia. nu te mai gandi, ai sa vezi ca o sa fie totul bine, mai ales ca sta cu tati acasa pana in toamna cand incepe scoala. odihneste-te, trimite-i la plimbare singuri. si mai ales nu te mai framanta atat pentru ce va urma. te pupam tare .
Dia faci nani cu Oana?
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
iulia-stefy spune:
Kiki, stiam eu.....
Aka, tati nu sta acasa, va tb sa stea cu ea pina vin eu, ca la ei la facultate e program mereu, pentru profesori, chiar daca e vacanta pentru studenti. Si de aia ma agit, ca o va cara cu el peste tot si el nu are rabdarea mea.... si ea e ... o cumintenie...si are sa-i scoata peri albi.
Ma frate....s-a trezit. Ce credeti ca a spus cum a facut ochi? Pi-pi. Pus pe olita si a tras un piiiiiiiiiiish de mama focului. Am zis ca nu mai termina si da afara din olita. A umplut olita pe jumatate. Cred ca a avut efect palmuta de la tai de aseara. Cu mine .... e mai simplu, dar el... i-am lasat-o in grija aseara cat sa fac un dus. Si i-am zis sa stea cu ochii pe ea sa nu faca pe covor. Eu am zis, eu am auzit. El s-a dus in bucatarie si cand s-a intors Stefy era in pozitia cracanuta si facea pish pe covor, covor de la soacra-mea.... Mama ce s-a enervat tati si plici una la fund. El zice ca nu, dar eu am auzit din baie cum a facut plici pe funduletul ei. Am comentat....m-am enervat... si a ramas ca o lasa in pace. eu pot s-o urmaresc toata ziua... si tu nu poti 10 minute.... pai vina e a noastra ca nu suntem atenti si face pe unde apuca, copilul spune, dar daca n-are cui.
Eu o duc cu Pampers afar si ea spune ca vrea pipi si o dezbrac in boscheti.... e un ras pe capul ei... dar trebuie sa se obisnuiasca si cu asta.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mamaana spune:
salutare
aseara mi-au dat fetele 'aaag' - m-au topit ce scumpe sunt si cum vin la imbratisat; a_deju hai ca dupa 2-3 saptamani de gradi o sa-ti dea si tie motanul 'aaag'
in rest, obosita moarta - am lucrat aseara pana pe la 11 de acasa, azi dim de la 6:30 iar...si ploua...
Ktrinel spune:
danutz, am uitat sa te felicit pt job! sper sa iti mearga bine ..iti doresc sa rupi usa la ora 5....cum o rup eu la 4
kiki, chiar asa ... stanga, dreapta ? ...wow....la noi maximum de inteligenta se numara prin : unu, tei, patu ,cici ...
aelita, cred ca Andrés iti va semna leit ..
chris80, pe unde esti??????
raluca_u tu ziceai ca Adina mananca putin seara acasa...tot asa e? si Julia in afara de fructe nu mananca mai nimic...sunt seri in care a refuzat si lapte ...il gusta, zice BUN..si il pune de-o parte..
bebinuta, f frumoasa pozele...Ada e leita tati...Dia, desi v-am zarit si pe voi in poze, am vrea mai multe.
mamaana spune:
quote:
citat din mesajul lui Ktrinel
mamaana, tine ploaia acolo!
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
too late... it's done
aelita spune:
mama azi la telefon:"nu inteleg de ce nu vorbeste Sofia la telefon,ca al lui ixulescu vorbesteeee ,mie imi zice Ala...etc.."
adica e mare,tre sa vorbeasca la telefon.daca altii o fac !
pai ea balmajeste pe limba ei ,cand nu e nimeni dincolo de fir,iar cand aude vorbind dincolo asculta si nu zice nici pss.
in plus,daca asteapta bunica sa ii zica fraze,mai are de asteptat!
sau ,nu mananca Sofia bine,"normal,daca nu o aduci aici la mine !ca al lui ixulescu s-a ingrasat de cand l-a luat bunica"
si alte sfaturi sa ii spun ce nu e voie ca sa nu strice nimic in casa ...ca uite al lui cutare " e pus numai pe distrus !!"
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Donia spune:
quote:
citat din mesajul lui mamaanaquote:
citat din mesajul lui Ktrinel
mamaana, tine ploaia acolo!
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
too late... it's done
Desigur, noi ne trezim cu tot ce refuza Quebecul
Asa ca pe motiv de ploaie si de masina stricata suntem pe acasa. N-am ajuns nici la inot cu Roxana, in schimb am ajuns sa fac o ciorba, ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo... cateva luni, nu mai stiu sigur. Prima vinovata de chestia asta e a_deju care a sadit ieri samanta cu ciorba, apoi Roxana care mi-a spus cum se facea ciorba in Scotia pe la 1700, ceea ce m-a facut sa ma simt sa ii reamintesc cum se face ciorba si in secolul asta. Ea a curatat morcovii si pastarnacul, Cristi ne dansa si ne canta, deci am avut parte de voie buna si mai tarziu vom avea parte si de o mancare buna.
asiza, nu comitem nimic spectaculos, doar pe plan local ne preumblam. Nu stiu cum, ca tot pe drumuri am fost, inot, parcuri, cumparaturi, bicicleta, joaca in nisip pe plaja, carusel... din fericire sunt atatea atractii in oras ca avem ce face, timp si sanatate sa fie! poze... ninci, abia azi am apucat sa le fac o poza la copii, stateau la masa si faceau lectii amandoi
Nu stiu ce sa zic cu teama de umbre... o sa treaca mai devreme sau mai tarziu, poate intr-o luna, poate in 3-4-5-6-10 ani.
Roxana se temea de blender, de abia pe la 5 ani i-a trecut, insa daca o luam prin surprindere tot se speria. Acum vad ca a inceput Cristi, desi inainte de mutare era atat de incantat sa apese singur pe buton. Deci... la povestit ma pricep, la sfaturi ba. Dar poate merge metoda lui a_deju, poate in felul ala il faci prieten cu umbrele.
Doar un reminder, parere personala. Fricile si spaimele sunt dovada instinctului de conservare. Atunci cand iti e frica de ceva, corpul tau se pregateste de riposta, se secreta mai multa adrenalina care face ca inima sa pompeze sangele mai rapid catre membre, ca sa poti sa reactionezi, sa te bati sau sa fugi. Deci frica e o reactie de aparare, pana la urma, e fireasca. Nu frica trebuie inlaturata, ci trebuie gasite metode sanatoase de a reactiona la frica. Normal ca reactia unui copil mic va fi sa caute aparare in preajma parintelui si se va lasa ghidat, la un moment dat, de reactia acestuia. Cand se va simti destul de puternic sa se descurce singur, o va face. Insa nu trebuie impins, ceea ce sunt sigura ca nici nu faci. Si vei vedea ca doar alinandu-l, intelegandu-l, mai tarziu incuranjandu-l sa faca pasi mici, vei obtine rezultate. Cum ziceam, poate peste 3 zile, 3 luni sau 3 ani...
aelita, pai dupa o repriza din asta iti mai vine sa mai suni acasa? Pe mine tata ma epuizeaza uneori atat de tare, ca am nevoie de vreo 3 saptamani sa imi revin si sa imi fac curaj sa mai sun...
Ce dulce e Andres, ma topesc pumnisorii lui
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Vai, dar nu va inghesuiti, ca dupa aia nu mai am eu loc sa scriu
leyla, ma uitam ce putin ii trebuie unui copil sa fie multumit... da-i un lighean de apa si e in culmea fericirii!
bebinuta, multumim pentru pozele din concediu, m-am bucurat sa va vad si zambitori, macar au fost si cateva zile bune. Sunteti o familie frumoasa, mai adu-o pe Ada pe la noi ca ii ducem dorul, de cand te-ai facut si tu scumpa la vedere.
a_deju, nu ne mai povestesti cum impachetezi?
Sa-ti zic o chestie cu dictionarele... sotu-meu si-a adus aici doo dictionare tehnice, cele mai mari si tari si scumpe din parcare... ei, daca acasa erau tare pretuite, constatam aici ca nu au nici o legatura cu ceea ce se vorbeste in mod normal... o gramada de termeni aiurea, aiurea. Asa ca mai gandeste-te daca bagi pietrele de moara in valize... Doar o parere, ca poate duceai lipsa
aelito, mi-am amintit cu cearceaful... ale voastre nu au elastic pe la colturi? Ca ale mele stau binisor prinse in elasticele alea sub saltea si nu se misca nimic din loc... tare m-am minunat de asa inventie!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Ce dimineata frumoasa...
..cu cele 3 minuni Maria, Ioana si Victor si frumoasa&fina lor mama, ochisori zglobii de Kaan si iubitorii lui bunici, burtici goale de Ada (leita tati ) si Oana, falcute de Andres (ce grasunel e!) si carliontii de Sofia.. o incantare, nu altceva..
Buna dimineata!
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)