Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Aelita, uite cam asa l-as imbraca io.

http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/27/3
Totul din in. Camasa aia alba tunica de in mi se pare bestiala.
sau ceva de genul de mai jos la care as tine doar partea de sus si as schimba pantalonii, ceva tip marinaresc, culori rosu, alb, bleu, bleumarin
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/29/9

Si sunt innebunita dupa camasa verde de in
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/1/3

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Cucu!! Aici suntem si noi
Am intrat sa vad daca s-a rezolvat problema Oanei, of, imi pare tare rau ca se chinuie frumoasa...Cand David avea probleme la capitoul asta rezolvam mereu prin alimentatie, para cu iaurt e cea mai fericita combinatie pt. noi, dar vad ca la voi nu merge asta...e urmarea enterovirozei , dar se va rezolva si asta. Apoi o vreme sa ai grija sa-i dai fructe, eventual cereale din alea cu prune si ovaz, sunt la Nestle, le stii tu pe astea

Am vazut multe, multeee poze care mai de care mai frumoase.
Va tzuc si ma duc sa mai lenevesc, ca shineva a indraznit sa ne sune la ora asta matinala, m-a trezit doar pe mine, David doarme mai departe, n-are treaba..

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia ti-am lasat mesaj pe mess.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata! La noi vremea e urata rau, dar tot mergem sa tragem o tura de balti, ca aseara am scos-o putin si a fost tare incantata sa faca plici-plici cu pantofii prin balti.

Dia, cum mai e Oana? Asteptam vesti de la voi.

acs, multumim de aprecieri.

aelita, ai dreptate. Copii simt. Pe noi mama n-a permis sa ne compare cineva cu alti... Dar la soacra mea, din cauza comparatiilor repetate si rautacioase intre cumnata mea si varul ei care sunt de-o varsta,.... s-a facut cata mai prapastia.... intre.... Si acum o i-a de la capat incearca sa compare pe baietelul cumnatei, care e cu 4 luni mai mic dacet Stefy cu Stefy si uneori chiar ma enervez...

Donia, stiu ca ai dreptate, dar cand am vazut-o cum se chinuia, si am constatat ca nu am supozitor in casa, decat s-o vad cum urla si era si miezul noptii si nu aveam de unde sa iau, am preferat.... solutia cea mai putin rea... la momentul respectiv. De atunci, nu lipsesc supozitoarele din casa. Le car dupa mine si cand plec undeva doua zile cu ea.

Diana, multa sanatate lui Ianis.

ruxandra, candva, a fost alba, dar acum e neagra.....Si aici era frig... La Targu Ocna e alba....si un frig.... asta vara am inghetat acolo.

dandusa, din cate stiu eu, dureroasa e doar prima eruptie.

Deea , supozitorul cu glicerina e ok, daca nu-l folosesti prea des si se obisnuieste apoi sa iasa afara doar asa, eu asa stiu, daca mai e si altceva, va rog sa ma luminati si pe mine. Eu nu-l folosesc si incerc natural, pentru ca Stefy e de multa vreme asa si nu vreau sa ajung sa paota face numai cu supozitor. Iar pediatra mi-a zis ca 2 zile e ok. Acum conteaza si cum se simte copilul si ce dureri are....

aka, cat de dulce e Cris cand se balaceste.... iar cu baietelul e.... n-am cuvinte. Sunt tare dragalasi...

Teutz, multumim. Cred ca e tare dulce cand cotcodaceste.....

Laura, daca zici ca Dani mananca fructe, incearca piesica, pentru ea contine mult fier. Apoi visinele si caisele sunt iarasi fructe cu foarte multe vitamine, care se dau si in tratamentul pentru anemie.

Multa sanatate la toti fulguletii.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici....si eu care ma gandeam ca va gasesc pe forum cat doarme Stefy.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Dar ce liniste pe aici.... tura de dupa amiaza e toata invoita?

Daca Deea e la repacking, restul.... pe unde sunteti? Si mai aveti o saptamana si plecati? Spor la re-impachetat.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

valeleu si valeleu...si eu ca a_deju..o fi inceput the terrible two ..or what the hell?...nu va puteti imagina ce crize, ce urlete, ce tzafne pe ea..ce scheme si respingeri...nu pot sa imi imaginez de ce...am cercetat si dintii..mai are de scos caninii,dar nu se vad...am dat vine pe burta..dar nu pare a fi nici asta...acu vrea una, acu vrea alta...o apuca 10 jumate seara si nu se culca...ea ,care la 8 jumate dormea dusa ..

aa!!..s-a intors «ratacitorul», a se citi barbatu-meu...de cateva zile o pregateam ca maine vine tati, sa ii facem un desen, sa ne uitam la poze..parea nerabdatoare, zicea intr-una tati, tati , arata usa, ii aducea papucii...dar cand l-a vazut in carne si oase: a inlemnit! stana de piatra! nici nu se apropie de el...nu vrea sa il pupe, nu vrea sa il atinga...il urmareste cu privirea..parca azi s-a mai inmuiat un pic, dar f ciudat a reactionat..de fapt la fel a facut si cu maica-mea ..desi a acceptat-o si chiar ajunsese sa intrebe de ea dupa ce a plaecat, nu a lasat-o niciodata sa se atinga prea mult de ea..nu o pupa, nu ii statea in brate..etc.

sotul a gasit-o ff schimbata dupa 6 sapt. nu numai fizic (cica a last un bebelus si a gasit un ditamai copchilu) dar si psihic...incredibil cat de multe a invatat...vezi, eu daca stau cu ea mereu nu realizez astfel progresele...

bine macar ca la gradi ii e bine, cel putin nu mai vine cu caietul inrosit acasa ..ca ii altoia pe copii..de numa!

Dia , eu nu stiu ce sa iti spun despre constipatia asta...de cate zile zici ca nu a facut ??

Mergi la inceput

Ktrinel, micuta Julia sa-i treaca supararea.
Si Stefy e maraita, dar nu rau. O vad ca-si indeasa tot pumnul in gura, in special seara. Isi baga jucarii... musca tot ce prinde, dar nu urla.... Se mai plange ea...dar mai putin. Ei i-au iesit toti canini, doar daca incepe randul doi de masele.....Si eu care speram la o pauza.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Deea, daca ai timp, sau il ai la indemana, mai trimite-mi si mie subiectul despre Zymafluor.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

intrebare: sunt fulguleti care plang noaptea? care se trezesc si tipa, urla, ...? ...la noi e frecvent...si nu te poti apropia de ea...tipa cat o tin plamanii dupa care adoarme la loc.

Mergi la inceput