Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ktrinel, Stefy mai plange inca noaptea, dar ca sa ceara apa, si nu tare.... scanceste doar, dar daca nu ii dau creste volumul. Nu se potoleste pina nu ii dau. Chiar voiam si eu sa intreb. Nu stiu cum s-o dezvat. De obicei asta se intampla spre dimineata pe la 5.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Vremea asta e asa urata... si Stefy e calare pe geam si bazaie ca vrea afara. Nici nu stiu ce sa fac, ca bate si vantul, dar nu o scot la capat cu ea. O tine pe a ei, una si buna... vrea afara. Acum striga dupa colegii ei, care ies de la cresa. Cred ca .... plecam afara. Vedem.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

tot intre 4 si 5 se trezeste si ea de obicei..imi amintesc de cand era de o luna, asta era o ora problema pt ea..ofofoof...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KIKINEAtA,

IULIA-sa nu ii permiti nici o comparatie soacrei ! nu cu copilul tau ! cum o auzi,ii zici direct ! ca noi ne chinuim sa ii crestem um vrebuie si vin din afara sa strice tot..
destul au nenorocit ei generatia noastra crescuta in spiritul ala al militariei comuniste. macar ei sa aiba alta educatie.

KVRINEL-o face asa ca ii lipseste tati?? daca zici ca ii aducea papucii ,inseamna ca ii era dor de el,ca voia sa vina,si cum e greu sa inteleaga ce inseamna "maine" cumva a suferit ca nu e la usa . si cand a venit,de emotie si de dor,s-a razbunat pe el . pe tine ca nu e tati acasa,pe el ca a venit tarziu...

iti spun o poveste:
matusei mele ,la 32 de ani i-au diagnosticat cancer la gat . a fost operata ,i-au scos corzile vocale si tot,ca sa ii salveze viata,respira pe un orificiu la gat,a ramas fara voce ,si a stat multe luni in spital in Bucuresti . Cei doi copii ai ei,baiatul in cls a 5a si fata in cls a 6a anul ala s-au mutat la tara la bunica, cu scoala cu tot,in lipsa mamei.
Mi-i amintesc,in lunga perioada in care mama lor era in spital si nu se stia daca se mai intoarce,..cand lua curentul pe vremea lui Ceausescu,cum pe intuneric gaseau haine prin camera si ii auzeam " asta miroase a mami ".
niciodata nu am sa uit cu cata durere si speranta spuneau "miroase a mami"..si strangeau in brate haina respectiva.
Dupa multe luni de suferinta,mama lor s-a intors,fara voce,cu cicatrici,dar in viata ! Murea de dorul copiilor ,nu ii mai vazuse de luni de zile si intre timp ea trecuse pe langa moarte...
Ajunsa la bunici,in poarta,bunica-mea striga " a venit Marina acasa !!" ,in momentul ala fata ei alearga spre ea,si alearga si alearga si se opreste in fatza ei,maica-sa cu mainile intinse si lacrimi in ochi,si atunci fata o ia inapoi la fuga si fuge in gradina .
Matusa-mea mult timpmi-a spus ca probabil fata ei s.a asperiat de ea ca cine stie cat de rau arata dupa operatii ! Verisoara-mea mi-a povestit ca nu stie sa explice cum si de ce,dar s-a trezit in gradina plangand in hohote,dupa atata suferinta ..Mama ei multtimpi-a reprosat ca a fugit .
Baiatul era in casa,nici macar nu a avut puterea sa alerge ...

Spunandu-i verisoarei mele,acum mari,ca mama ei s-a simtit desfigurata cand a vazut-o fugind, ea mi-a raspuns: "Niciodata nu mi s-a parut atat de frumoasa ca in ziua aia !"

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

aelita, f emotionant.

Mergi la inceput

Doamne, aelita, cat am putut sa plang citind ce ai povestit tu....Si Stefy ma mangaia ca nu stia de ce plang. Cat a suferit biata femeie....Doamne fereste.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

mesaj de la Dianarus:

(Dupa 3 zile de varsat incontinuu), Marc&mami s-au internat azi.

Multa, multa sanatate muschetarule mic si viteaz. Sa te faci repede, repede bine. Si multa putere lu mami.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dia, cu constipatia habar n-am.. noi n-am suferit de asa ceva (acu chiar din contra ) , respectiv niciodata n-au avut dureri cand sa faca kk. Caci la 2-3 (chiar 4 zile cand era conu bb) zile s-a mai intamplat sa faca.. dar nu i-a bagat nimeni in seama.

Ktrinel, posibil sa fi inceput deja.. mai ales ca Julia e fetita.. deci cu un, doi pasi inainte. Mai ales cu vreau aia, ba nu aia, dar de fapt aialalta.. nici ea nu stie ce vrea. Cred ca pt ea e greu s-aleaga din atatea optiuni si aici ar tb sa intervina indrumarea parintelui. Si limitele stabilite de acesta. Normal, numa parerea mea.

Dandusa, intrebat Matei si nu, dintii definitivi nu dor. Sincer, nici unul din boieri n-a facut urat de la dinti -ma refer la cei de lapte-.. poate, rar, o stare de maraiala.. dar nu mai mult.

Lacramioara si de ce nu scoti copchilu afara daca bate vantu?? Mai ales ca-ti cere. Doar la ploaie siroaie ai scutire.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Aelita,
m-ai emtionat tare cu povestea...,f durerosimi pare f rau ca au trecut prin asta...
Ktrinel,
Crinuta a avut nopti in care se trezea sa planga din senin si faza de la munte tot din somn s-a produs...si faza de la C-ta tot din somn...de fiecare data au fost dintii...
la Crinuta caninii de jos se vedeau umflati si puteai sa realizezi ca vor iesi curand...,dar caninii de sus nu au fost deloc umflati si cu toate astea au iesit...deci nu-i musai sa se vada alb si umflat ca sa iasa,poate si la voi este la fel...
cum se linisteste Julia?ce o calmeaza dupa astfel de crize?
sar de la subiect si completez ce ai spus despre revedere...,la noi de fiecare data cand vine Claudiu de la munca reactioneaza la fel ca si Julia...,niciodata nu-i sare in brate...se preface ca nu-l vede...,ba ii arata o chestie pe perete...,ba ii povesteste nu stiu ce a facut ea...,ba fuge...
as fi curioasa sa stiu ce-i in capsorul ei,ca de iubitttt il iubeste se vede...,dupa ce se descalta tati,se spala pe maini...,il pandeste prin usa crapata si cand vede ca se sterge pe maini fuge tipand in dormitor...,semn ca-l asteapta la dragalit...sa inteleg ca nu-i plac giugiulelile in picioare?!nu stiu ce este dar pe tati il zapaceste rauuu faza asta...
Dianarus,
sanatate multasper sa scapati repede din spital
Ruxandra,Roxanica,Kikineata,
cum scuzati absenta si mesajele minuscule?sper sa fie totul ok cu voi

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
te-am scuzat

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006