Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
quote:
citat din mesajul lui Doniaquote:
citat din mesajul lui dandusa
ma macina o chestie pe care o stiam dar am uitat-o...
dintii permanenti vor fi la fel de durerosi cand vor iesi?spuneti-mi ca nu!![]()
![]()
![]()
![]()
Hai ca am facut, special pentru tine, un studiu. Am intrebat-o pe Roxana si pe prietena ei si au spus ca NU, nu simti nimic!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
sarna' Donia
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mamica stralucitoare
24+
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
a_deju spune:
valeleu..horror zi mai fu.. nush ce avu copchilasu', da' asa urlete si chinuiala n-am pomenit de multisor... plus ce batalie mi-am luat eu, am juma' de fata zgariata, juma' va fi vanata maine probabil, ca mi-a tras doua linguroaie de lemn peste ochi, de mi-au zburat ochelarii la 3 metri departare (si sa ma vedeti dup-aia tinandu-ma de falca, si cautand pe pipaitelea pe jos.. ca fara dansii nu vaz nika.... :)) ). deci danutz[/].. suntem surori de suferinta zilele acestea :)) pe dinti..nu prea am cum sa dau vina, ca-i are pe toti, asa nergi cum sunt, da-s toti.. si ma indoiesc ca e vb de ultimele masele, da'..mai stii?? offf...sper din suflet sa treaca, ca urat a fost...
dia, ti-am scris si pe mess, tot de supozitor cu glicerina.. exista si pt copii, asa ca nu mai tre' sa stai sa scobesti in unul de-ala mare... eric se executa la maxim 5 minute dupa introducere :) si mai stiu ca mar+portocala ar fi o super combinatie, suc, piure, cum vreti, cica efectul e garantat :)
..acuma, referitor la supozitorul cu glicerina.. am si io o nedumerire.. e ceva in neregula cu el?? ca nu inteleg de ce nu ar fi prima varianta la care sa recurgem in caz de constipatie... intreb si io sa ma luminez, ca la eric asta am folosit de fiecare data cand treceau cam 3 zile si el el tot nimic... si poate n-am facut bine...
dandusa..superbe poze, crinuta e frumoasa de morrrrrrr de drag!! sa stii ca din poze pareti in al noualea cer, nu s-ar zice c-ati avut de tras cu mama lor de dintalai :)) si ca veni vorba, nu, dentitia finala nu doare, ca daca ar fi durut, fii convinsa ca ne-am fi adus si noi aminte :)
iulia, luly, se vede ca si voi ati avut concedii faine
[b]yagmur, un mare pup :) iac'-asa, ca nu te mai pupasem de mult, si mi-era dor :))
..ma striga mihaiul.. iar bagam pick&pack pan' la 2.....
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
dupa ce ca mi-a luat juma' de ora sa scriu mesajul de mai sus, a iesit si cum a iesit... sorry, nu poci sa corectez, acest minunat forum merge ca un...horse's ass.. jumatea dreapta din ferestruica mica in care scriu e complet blocata, nu vad ce am scris decat cand ajung pe randul urmator, si nu pot pune mouseu' sa corectez..... incercat acuma, nici cu backspace nu merge... apas de-aiurea si nu se intampla nimic... hmmmm...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
salutare. am incercat si ieri pe la pranz sa scriu, am pierdut vreo 3 mesaje si m-am lasat pagubasa. a fost bine la nunta am stat 2 ore ca se facuse 10.30 si copilul vroia sa doarma, incepuse sa maraie, mesenii ceilalti nu cred ca erau prea incantati de spectacolul dat de Cris. la inceput a dat un tur de orizont pe acolo si a gasit vasul cu flori in care era montata o broscuta din care curgea apa, si fericire mare, s-a udat pe maini, pe fata. mai tarziu a venit un baietel si s-au jucat putin. am sa pun niste poze sa ne mai vedeti. in rest azi o zi grea ca s-a trezit cu fata la cearceaf si a urlat vreo juma de ora, eu zic ca`s caninii de jos. noaptea se trezeste de o gramada de ori numai sa suga, ziua la fel, unde ma gaseste ca stau jos, nu conteaza ca e pe scaunul de birou sau in pat vine, ridica tricoul si se serveste. chiar nu stiu ce sa ma mai fac. si daca indraznesc sa ii spun doar ca nu-i dau se supara tare. nu merge nici cu distrasul atentiei, se enerveaza daca o refuz. mananca destul de bine, deci nu pot sa interpretez ca inlocuie vreo masa. nu vreau sa o intarc, as vrea doar sa o mai rareasca ziua, e prea mult. maine chiar am sa notez de cate ori.
va pup. ma duc pe la nani.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
asiza spune:
Buna, fetelor...
Sunt aici, va citesc cu drag, vizionat absolut toate pozele minunate, dar scriu mai putin ca-s ocupata cu organizarea intalnirii de 10 ani de la terminarea liceului! Dar va pup cu drag, in special pe Oana de Dia, careia ii doresc sa nu mai sufere si sa treaca constipatia asta odata...
Donia, m-ai dat pe spate cu dedicatia speciala .
Akaaa, nu pot sa cred ca te-ai incumetat si ai pus poze ...super dulcica Cristina, super, super domnisorica...
Editez sa-i multumesc lui Danutz pentru oferta si s-o pup tare tare, dar deja am comandat croscii in Anglia si ii ajung saptamana viitoare (sper sa fi nimerit si marimea)
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
fetelor, stiu de supozitorul cu glicerina, l-am mai folosit de 2 ori de cand avem probleme. marea problema e ca tb sa i-l pun forta, e ingrozitor ce se opune si tb sa o tinem minim 2 persoane sa i-l pot pune. acum 3 zile (la ultimul kk) i-am pus unul si dupa inserare a urlat ingrozitor juma de ora tipand kk, kk... si.. nimic... 10 ore n-a facut kk cu supozitorul minune bagat in funduletz ( si sigur nu l-a scos, ca am verificat) ... of, si acum s-a chinuit ingrozitor, astept dimineata sa vad dc face kk, dc nu ii pun supozitor
... nici nu vreau sa ma gandesc, sper sa doarma noaptea asta, sa nu se chinuie
Teutz spune:
Seara buna, dragi minunate!
Cand toata lumea sforaie de cateva ore bune, apar si eu… ca de obicei. In timpul zilei n-am cum sa intru, ca Alexia e calare pe mine imediat, sa butoneze si ea pe aici.
Cand am fost la tara Alexia a invatat cum face gaina si o mai apuca din cand in cand cotcodaceala prin casa. E scumpa de mor! Se joaca prin sufragerie si o aud: "Cataga-taga-daaaaaa!" Mi-e draga rau de tot vocea ei cristalina, dulce. Vorbeste foarte mult, dar pe limba ei. Spune de multe ori cam aceleasi chestii, dar nu reusesc eu sa inteleg ce vrea sa zica. Ii place la nebunie sa asculte muzica si sa danseze. Cum se trezeste, imi arata televizorul sau radio si spune: "Na, na, na!", adica sa pun muzica. Daca nu-i place melodia, incepe: "Niu, niu!", ca sa o schimb, sa gasesc ceva ce-i place. Radio merge toata ziua, ca sa poata dansa copilul cand are chef.
Eeeeh, ce de poze superbe, domn’e! Vazut poze super cu printesuca Alessia si burtica de Flore, cu frumusetea de Alexandra care e o domnisoara in toata regula, cu scumpetea de Briana si frumoasa ei familie (sa fie intr-un ceas bun increstinarea puiutei! Darius a crescut mult, e un adevarat cavaler!), cu minunile Roxana si Cristinel (ma omorati cu Marineland-ul ala! Vreau si eu!!!!!!), cu Crinuta, febletea mea, impreuna cu mami si tati (si Raducu, bineinteles ) in excursie la munte (ce peisaje super!), cu adorabilele Maria si Di colindand muntii patriei, cu frumoasa Ale si sexoasa ei mamica pe meleaguri turcesti, cu domnisoara Stefy cea cu ochi superbi si gene lungi in vacanta la Cacica, cu dulceata de Cristina care vad ca a cucerit inima unui cavaler la nunta!
Dia, nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la constipatia Oanei, dar va dorim sa se rezolve repede problema, ca nu vreau sa ma gandesc ce chin e pe Oana, saracuta! fetele frumoasele!
Iulia, bravo lui Stefy ca cere la olita!!!
Mamaana, ce scumpe sunt Isabelle si Stephanie! Mi le si imaginez discutand intre ele si incercand sa-l traga pe Tudor cu patura!
Dianocica, e mortal David!!! “Caca ham-ham!”
Yagmur
Laura, ma bucur ca sunteti bine! Pupam baiatul istet si vorbaret!
Acs, un mare pentru bursuci, ca tare-s dulci si frumosi!
Leyla, oooo, ai primit flori de la Kaan! Iubitul de el!
Ruxandra
Dianarus, sanatate multa, multa lui Ianis!
Noapte buna, vise placute si o zi usoara maine!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
aelita spune:
LULY-am vazuv frumoasele !
DANDUSA-i-am aratat barbatului pozele tale si cand te-a vazut in aia cu burta si sapca pe ochi ,in care arati superb , a zis "are baiat !! " . si i-am zis:da,Raducu !
adica el s-a transformat intr-o baba d-aia de ghicesve dupa forma burtii
cea mai frumoasa gravida din cave exista ! o faci si pe demy lu ' muru aia !
manechin cu burta esti !
in pozele celelalte m-am prins ca era frate-tu dupa fatza ta. asa imi spunea fatza ta,iubire de sora.
de cretulina cu flori in par ce sa mai zic,e mortala !!! sunteti o familie super si tati mort dupa fetele lui si o sa se topeasca si dupa Raducu !
dintii definitivi nu dor cand ies.
A_DEJU-da,formul merge aiurea si se pierd mesaje in nestire...pacat ca trebuie sa ne folosim de alte programe,cand forumul vrebuie sa aiba functiunile corecte...
AKA la fel...
aka,maaaama de cand nu te-am mnai vazut !! arati super ! Maria Cristina e o frumusete ! ce mare s-a facut.si ce frumos e si cavalerul ei in costum !!!ii aseaza camasa,eeei ii mai baga si degetul in ochi nu conveaza,el e fericit ca danseaza cu ea.
tEUtZ- haha o apuca cotcodaceala prin casa
ACS-chiar vrage finii de maneca !!! cum sa nu aiba nasha poze cu finutul?
nu avem dava la botez,probabil il facem pe la sfarsitul luiseptembrie,sa scapam de caldurile astea,sa venim din vacanta...Sa aiba si el vreo 4 luni,sa fie mai marisor ca sa ne fie mai usor tuturor.
DONIA-pai eu sunt atat de relaxata la al doilea ca sunt in stare sa il las in curu gol Pai daca eu nu aveam nume pt el nici dupa ce il nasucsem,ca veneau asistentele si imicereau mereu numele sa ilpuna pe fisa si eu le ziceam sa mai astepte...
eu cu relaxarea n u am problme,doar ca imi palc hainele de felul meu si eu am idei doar de fete. pt fata imediat gasesc rochie alba cu danteluri
dar ce ma fac cu asta? ca as vrea ceva nu de strada..
Momentu ala principal de zici ,la curu gol,la Sofia nici nu l-am vazut bine,ca oodata a zguduit-o acolo
oricum,merg doar cu un rand de haine,nu unul la venire si unul la plecare.
RUXANDRA-pai stiu ca il imbrac cum vor muschii da nu am idei,mama,si vreau de gala,si la baieti sunt bata !
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Donia spune:
Teutz, ce draguta e Alexia!
Dia, sunt sanse mai bune sa lucreze supozitorul acum, pentru ca deja ai folosit laxativul care a mai coborat materiile fecale. Pentru ca e posibil ca la prima folosire sa nu fi fost nimic in rect, deci supozitorul nu a avut ce sa inmoaie, pe cand acum poate ca a coborat ceva acolo.
Ma gandesc ca poate ar ajuta si putina gimnastica, daca poti sa i-o faci in joaca. Sa o asezi pe spate si sa ii ridici picioarele si sa i le indoi pe burtica... se intelege? tu stai la picioarele ei si i le impingi pe burta, indoindu-le. Si sa faci cateva serii din miscarea asta.
Si masaj, pe burtica, in sensul acelor de ceasornic, mai ajuta si asta peristaltismul. Apesi usurel cu doua degete, incepi din jurul buricului si faci cercuri din ce in ce mai mari, in sensul acelor de ceasornic, pana ajungi acoperi toata burta. Si apoi repeti de cateva ori, daca te lasa.
Imi pare rau de tot chinul Oanei, sper sa aveti vesti bune maine!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
aelita spune:
DIA-tu poave ai incercat de toate si nu merge nimic..
iti spun ce fac eu cand e Sofia constipava: ii dau un ceai de la farmacie facut din kiwi si prune si ..mai era ceva..
si mi-au dat si lapte praf aceeasi marca ,sa nu il schimb,dar anti constipare.asta daca mai dai formula.
dar poate ca astea sunt nimicuri la cate oi fi incerat tu ...Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)