Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Lacramioara, acum am vazut ca Stefy a furat ochii aia frumosi de la mami!
Si Victorila ar renunta la scutec, dar n-ar face la olita :).

Yagmur, vacanta placuta lui Luchita! Iar tie, sa te odihnesti!

Dia, daca zice ca o doare, si eu i-as pune un supozitor cu glicerina, cum spune Lacramioara. Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau :(. Tin pumnii sa se remedieze cat mai repede, sa nu mai sufere puiutul.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANUtZ-cred ca e doar o perioada de urlete,si apoi o sa isi revina.

CHRIS80-ce frumusete de fata ! ce mare e ! ce ochi are,si par si codite !!!

IULIA-tot ce se poate ca fata sa se simta criticata si sa nu mai vorbeasca la telefon cu bunica !! ei simt imediat.
nu ma agit,ca sunt obisnuita cu ea,ca toata copilaria ne-a comparat cu copiii tuturor colegelor ei,toti erau mai buni ca noi ,mai cuminti,mai destepti. chestia e ca eu iert,dar nu uit,si cand am crescut i-am pus toate numele pe tava si i-am cerut sa imi spuna si mie acum cu ce sunt aia mai sus ca noi... nu a mai avut cuvinte,pt ca nu mai putea sa compare ca in copilarie.i-am spus ca nu trebuia sa o invat eu acum,ca trebuia sa stie de atunci ca difera copiii intre ei,si ca apoi ca adulti nu se stie care ce ajunge..
I-am spus inclusiv "iti amintesti,mama,ca ma comparaipana cand si cu fata femeii de serviciu de la spital,infiata de la casa de copii,pana cand si aia era mai sus !!! traiau la tzara,ma-sa analfabeta, ea pe-àproape,au maritat-o la 15 ani cu unul tot minor...Si cu aia !!! ·"
rade acum camd iispun ,cica " ia uite ce isi aminteste ea"
bine ca acum le "primeste" bine cand ii spun,si asa am rezolvat problemele si nu aveam chestii ramase intre noi,era mai rau daca le primea urat si nu le accepta.dar le accepta,stie ca era tanara,nervoasa,ca isi varsa nervii pe noi.asa ca problema rezolvata

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

MADALUtA-felicitari pt botez !! sa fie invr-un ceas bun !!! ce frumoase sunteti !!! aratati super in 4 !! sa fiti fericiti !!

apropos de botez. eu in ce imbrac puradelu ??? ca la baieti eu nu am idei...
ceva idei imi dati?
eu tot la fetite trag

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Aelita, cand aveti botezul?
Noi am botezat in mai un baietel si o fetita. Baiatului i-am luat de la Z (dar sigur gasesti si in alta parte), pentru iesirea din biserica: body fara maneca, pantaloni, sosete, camasa, pulover, palariuta si sandale. Am imbracat baiatul numai in alb si gri. Din pacate n-am nicio poza! Mi-ai amintit sa trag parintii finutului de urechi!
Daca faceti botezul acum, vara, probabil ca renuntati la pulover.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
citat din mesajul lui aelita

apropos de botez. eu in ce imbrac puradelu ??? ca la baieti eu nu am idei...
ceva idei imi dati?
eu tot la fetite trag

Meyyyy... il imbraci cu niste haine ... hai ca esti la al doilea copil, nu te-ai mai relaxat? Oricum, in momentele principale e la nudul gol...
Si eu tot la fetite am tras mult timp...

ruxandra, bine zice Matei, cand veniti? Hai ca aveti cazare asigurata
Da, da, era dublura, repede m-ai prins! E o fetita din Romania care e in vizita pe perioada verii la niste prieteni, tare s-au lipit fetitele, prietene la catarama in mai putin de o ora.

a_deju, sa stii ca s-ar putea sa-ti ascult sugestia, m-am uitat si eu la poza aia si cred ca i-ar sta bine tablou...

asiza, in pozele de la Marineland e una cu ratuste care iti e dedicata , cand am vazut-o m-am gandit la tine imediat!
Acum stiu si eu sa fac ciocul de rata

Dia, in caz de constipatie e posibil sa se formeze un dop dur care blocheaza iesirea si din cauza asta sa fie dureri. Eu i-as pune supozitor cu glicerina, ca inmoaie dopul ala. Altfel, e chiar risc de fisuri ale mucaosei...

Am vazut o multime de poze frumoase, ma iertati ca nu mai nominalizez ca sunt prea in urma cu activitatea pe aici. In orice caz, sunt atat de frumosi copiii! Acum am deschis pozele dandusei si lui luly, mai fetelor, m-ati spart cu peisajele, acolo e la mine acasa! [omulet lesinat].

dandusa, [omulet lesinat]! Aia cu piciorusele Crinutei in papucei + ei doi in fereastra cetatii

luly, nici nu stiu ce sa mai zic... oftez si atat!

iulia-stefy, interesante pozele din mina, eu n-am apucat sa merg niciodata intr-o salina.
Meyyy, cu sapunul... se folosea ocazional si in familia mea , dar asta cand eram copil, ca de cand mi-am facut eu familia mea, am renuntat de tot! Poate sa fie chiar periculos, ca unele substante se pot absorbi chiar si prin mucoasa rectala.

dianocica, cu asa zisa plastilina

Nu mai stiu ce mai era, dar mai vin, sper.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

DIA-mama ce nasol e cand pierzi mesajul !!!!!stiiiiiiiu !!

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
citat din mesajul lui Donia
Da, da, era dublura, repede m-ai prins! E o fetita din Romania care e in vizita pe perioada verii la niste prieteni, tare s-au lipit fetitele, prietene la catarama in mai putin de o ora.

si eu care eram tare incantata de mine.. de ce gluma buna fac.. .. da pe bune ca ziceam ca esti tu. Si multamim de invitatie.. sa mai crestem.

Aelita, il imbraci dupa cum vrea muschii tai. Noi am ales haine perfect normale, sa le poarte si mai apoi (tricou, pantaloni scurti, blugi, hanorac), sau poti alege costumase speciale, de gala.

Luly.. ce pesaje, ce fetite. Unde erati la pictura?

Lacramioara, interesante poze.. auzisem de Cacica, dar inca nu vazusem imagini. Eu fusei in salina, cand eram copil.. dar parca nu seamana. Tin minte ca totul era alb si ca era frig rau; statam bine, bine imbracati.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Apropo de Dianarus.. a mai vorbit careva, de curand, cu dansa??

Ianis era bolnavior tare pe duminica.. si la tel mami nu e de gasit.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumim mult fetelor de aprecieri,ma bucur ca v-au placut pozele noastre

Dia,
patru zile in cap de cand am plecat la munte si pana aproape de casa ,Crinuta nu a facut nici un kk...,zilnic a mancat iaurt,fructe si cereale...se pare ca schimbarea de mediu a afectat-o din punctul asta de vedere...
eu zic sa-i bagi un supozitor cu glicerina daca se chinuie asa de tare sau macar un sfert de supozitor...
Aelita,
da,in poza era fratele meu scump si drag
imi pare ca Andres seamana leit cu Sofia cand era mica,asa-i?tareeee scumpiii sant
Donia,
superbeee pozeleeee... se vede ca le faci cu pasiune si astepti moment x ca sa prinzi o chestie unica...bine,ai si modele minunate ca altfel nu-ti ieseau tie asa de superrrr
Iuly,
nu-mi vine sa cred ca ati fost exact pe unde am fost noi,super tare...,ar fi fost si mai frumos s ane fi intalnit pe acolo din intamplare...
culmea este ca pe drumul spre cetate ne-am intalnit cu niste prieteni dragi din C-ta care momentan muncesc in Brasov...,nu-i mai vazusem de vreo 2 ani...,iti dai seama ce bucurie pe noi...

ma macina o chestie pe care o stiam dar am uitat-o...
dintii permanenti vor fi la fel de durerosi cand vor iesi?spuneti-mi ca nu!

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
citat din mesajul lui dandusa
ma macina o chestie pe care o stiam dar am uitat-o...
dintii permanenti vor fi la fel de durerosi cand vor iesi?spuneti-mi ca nu!

Hai ca am facut, special pentru tine, un studiu. Am intrebat-o pe Roxana si pe prietena ei si au spus ca NU, nu simti nimic!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput