Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)
Raspunsuri - Pagina 12
danutz spune:
Neatza si de la mine...
Ma oftic ca nu pot sa vad poze de la birou, fiindca as avea ce sa vad!!!
Maria-sa tot mucios, dar parca au mai scazut in intensitate.
Dia, Rares cu Duphalac s-a reglat anul trecut cand era constipat beton. Sa ai grija sa o ungi cu crema la funduletz (e bun si Bepanthenul) fiindca poate face rani de la sfortari!
Pupam sa treaca repede...
Asiza, astia de la Stone Creek-ul de aici aveau multe marimi de bb-ei. Daca nu primesti din UK, spune-mi si merg eu sa-ti cumpar de aici!
Se pare ca pana la urma i-am convins pe astia sa-mi dea cateva zile de conced, chiar daca-s in preaviz. Asa ca am inceput sa caut cazare la munte pt sapt. viitoare. Mi-a zis cineva de o vila in Moeciul de sus, suna bine, abia astept sa-l scot pe Rares din Bucuresti!
In rest, munca multa, timp putin, copil nazdravan care-mi ocupa farama de timp liber...
Va pupez!
iulia-stefy spune:
Salutare....
Donia, am vazut pozele si.... m-au lasat fara cuvinte. Super, ce sa spun?
Deea, ce mai face Eric?
Laura, ma bucur ca sunteti bine. Un
pentru Dani, ca e baiat mare si uda "pacu".
dandusa, super vacanta voastra. Dam un
pentru Crinuta, ca a suferit asa de mult. Pozele sunt de vis.... si voi si carliontata cu flori in pa, si Raducu cumintel din burtica... sa-i dam si lui un
ca si el a fost cuminte.
luly, admirat si pozele voastre, fetele cu batic si fara... frumusele foc.
Yagmur, multumim pentru ness. Dam un
nazdravanului Luca.
Adina, admirat si pozele voastre cu baticut albastru....si "rozatorii" de porumb care arata super. Toti sunteti frumosi. Pe tine te invidiez pentru silueta.
Eu nu stiu daca o sa am curaj sa pun poze cu mine in costum de baie....
leyla, si pentru Kaan un
, ca a adus el flori pentru mami.
acs, multumim. Inca mai avem de lucru. Daca nu sunt pe faza, face la olita, prin chilotei..... Fiecare cand ii vine vine vremea. Ea acum a vrut singura sa renunte la Pampers, eu nu am vreun merit, doar ca i-am aratat ce sa faca mai departe, dar la scutec a renuntat de bunavoie.
Dia, cum mai e Oana cu burtica?
danutz, spor la cautari.
asiza, aseara ma gandeam la plecare voastra la mare cu nepotelul de 5 luni. Noua pediatra ne-a recomandat anul trecut sa nu-i schimbam apa.
Si nu in ultimul rand, poze de la Paltinoasa-Cacica .
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
LACRAMIOARA,f frumoase pozele,ce scupma e micuta,seamana mult cu tine mi se pare!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008
Yagmur spune:

ptr ca imi aud sefu' nervos care zice intruna FUCK!!
Nu nominalizez dar am vazut toate pozele..... SUPER!!!!! Abia astept si eu sa ajungem in Turcia, sa mergem sa ne vizitam tara, sa apuc sa ii fac poze in parc.... Ce copii frumosi avem! Si ce gravide sexoase.... si ce frumuseti avem prin Constanta... si bebe mic.. si, si....
Acs, Luca merge la bai termale undeva langa Oradea, intr-un satuc.. nimic fancy... am ceva emotii, vor sta la casute, dar au cunostinte la patroni asa ca au acces la frigider, aragaz etc... Sper sa fie bine..... de cand cu diaree sint mai panicoasa.... in caz de ceva se pun repede pe masina si vin inapoi.
Cred ca va fi greu fara el, dar recunosc ca si eu am nevoie de 2 zile in care sa DORM!!! De iesit in oras, s-au dus finantele... dar am nevoie de odihna...
Mai vin eu pe aici... pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dia1609 spune:
quote:
citat din mesajul lui iulia-stefyquote:
citat din mesajul lui Dia1609
leyla, iulia_stefi, am incercat fructe bucati in toate combinatiile posibile: acum de ex i-am dat pepene cu pruna... degeaba, fructele nu-si fac efectul. in masa de pranz eu ii pun dintotdeauna unt, smantana sau ulei de masline, prin rotatie... nu functioneaza nici asta... n-am incercat sa-i dau ulei de masline gol, o lingurita... dar ma indoiesc ca l-ar inghiti... am sunat pediatra acum si mi-a spus sa-i dau duphalact pana se mai regleaza, ca e ca urmare a enterovirozei ce a avut-o si ca stomacelul inca nu si-a revenit complet. o sa dau chiar acum fuga la farmacie sa cumpar
Dia, nu stiu ce sa spun.... si eu am in casa un plic de Duphalac, dar cand am vazut ca e indicat la adulti si copii peste 10 ani.... a ramas pe raftul de medicamente si atat. Nu vreau sa dau din una in alta. Dar de curiozitate, ce cantitate ti-a spus sa-i dai?
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
eu nu am duphalac la plic, ci sirop, care e indicat pt copii intre 1-6 ani. i-am dat 5 ml si pana acum nimic, tot plange si zice kk tinandu-se de fund
... si n-a mai facut kk de alaltaieri dim
... si a mancat si prune si pepene si iaurt si .. si.... 
iulia-stefy spune:
quote:
eu nu am duphalac la plic, ci sirop, care e indicat pt copii intre 1-6 ani. i-am dat 5 ml si pana acum nimic, tot plange si zice kk tinandu-se de fund... si n-a mai facut kk de alaltaieri dim
Dia si Stfey face la 2-3 zile, dar nu plange. Si la ea e tare. Eu am mai combinat si fructe cu lapte. Incearca, poate merge. De exeplu in laptele cu paste sau cereale dimineata i-am pus niste visine zdrobite. Ii pun ce fructe sunt in perioada respectiva. Si manaca foarte multe fructe. De iaurt nu mai spun, ca la ea nu are nici un efect. acum cum mai e la burtica, s-a rezolvat ceva cu Duphalac? Am sa incerc si eu sirop, ca aia de la farmacie, mi-a dat unpliculet cu lichid, dar ti-a scris ce prescriptii are pe el....
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
Nu stiu cum e la voi cand trebuie sa-i tineti in casa,dar pe mine m-a inebunit Stefy azi ca n-am scos-o afara. A spart o cana, a scos toate jucariile de pe unde erau puse si le-a insirat toata casa, mi-a tras pe jos rufele de pe suport de la uscat.... si multe altele....acum in sfarsit a adormit.
adina, Yagmur, multumim de aprecieri.
Yagmur, capul sus. Sigur va fi greu fara Luca, dar o sa va prinda bine la amandoi o scurta pauza. Nu mai fi necajita, o sa se rezolve ele si problemele.
Diana, ce fac muschetarii? Cum mai e Marc?
Sa va povestesc ce am patit eu aseara. Am fost cu domnisoara afara in rochita si chilotei... ca de .. nu mai merge cu scutec ca e maaaare. Si in parc s-a jucat ....am mai intrebat-o eu daca face pipi, ea nimic. Plecam spre casa. Cand ajungem in fata PNL-ului, langa Barbarosa, incepe, ca vrea pipi. Ii dau chiloteii jos, intr-un colt pe iarba si o tin eu sa faca pipi. Nimic. "A-cea--a-cea", adica aicea... nu vrea unde am pus-o eu si o las jos sa vad ce vrea. Se duce langa bradul din mijlocul spatiului verde, se aseaza ea pe vine ca fetitele mai mari si suuuuuuuuuus, cata mai balta. Pe urma s-a mutat mai incolo si a mai facut o balta mai mica si apoi, cu chiloteii in vine se duce si se catara pe gard si incepe sa strige la masini. Iar eu... sa intru in pamant. Ca se uitau babele care treceau, ca la urs. E o belita..... 

Pe cealalta parte, imi venea s-o manac de drag, cum cere ea singura pi-pi.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Dia1609 spune:
quote:
citat din mesajul lui iulia-stefyquote:
eu nu am duphalac la plic, ci sirop, care e indicat pt copii intre 1-6 ani. i-am dat 5 ml si pana acum nimic, tot plange si zice kk tinandu-se de fund... si n-a mai facut kk de alaltaieri dim
Dia si Stfey face la 2-3 zile, dar nu plange. Si la ea e tare. Eu am mai combinat si fructe cu lapte. Incearca, poate merge. De exeplu in laptele cu paste sau cereale dimineata i-am pus niste visine zdrobite. Ii pun ce fructe sunt in perioada respectiva. Si manaca foarte multe fructe. De iaurt nu mai spun, ca la ea nu are nici un efect. acum cum mai e la burtica, s-a rezolvat ceva cu Duphalac? Am sa incerc si eu sirop, ca aia de la farmacie, mi-a dat unpliculet cu lichid, dar ti-a scris ce prescriptii are pe el....
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
lapte cu fructe nu vrea... suc de fructe nu... i-am mai pus fructe in cereale, azi i-am dat musli cu lapte si cu fructe... a luat o lingurita si cand sa i-o dau pe a doua mi=a impins mana si a spus" nu manci aia"
, a fost prima oara cand a legat 3 cuvinte, pana acum numai 2... si de atunci tot in fraze o tine
Dia1609 spune:
iulia_stefi, pediatra mi-a zis sa-i dau 5 ml sirop duphalac la masa de dimineata si dc nu e ok dupa 2 zile pot sa-i dau 10 ml... duphalacul e e lactuloza de fapt... i-am dat 5 ml la masa de dimineata si deocamdata nimic... acum s-a trezit plangand si am intrebat-o ce o doare si mi-a raspuns "kk" . offf
va las, ca am o stare ...
iulia-stefy spune:
Dia, daca se chinuie asa, de ce nu-i pui un supozitor cu glicerina?
Ca noi cand eram mici, ne punea o bucatica de sapun. Eu i-am pus si Stefaniei o bucatica de Dove la miezul noptii cand nu am avut supozitor, dar de atunci nu lipsesc din casa supozitoarele cu glicerina.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica