Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am uitat sa va dau pozele si sa va spun ca Raducu s-a comportat exemplar la cat de trambalat a fost...de acum sa nu uit sa-mi laud ambii copii ca doar am doi...

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Noroc cu postarea Dandusei ca altfel nu cred ca ma urneam sa postez. Da' mi-a amintit ea de concediu (ca si noi cam acelasi traseu l-am avut acu' o luna) si m-am gandit sa pun si eu macar niste poze ca sa nu ne uitati de tot. Eu nu pot sa zic ca m-am odihnit prea mult in concediu pt ca fetele s-au acomodat greu (dupa vreo 2 zile am vrut sa ma intorc acasa ) dar pana la urma am reusit sa ma relaxez un pic spre final.

Va pe toate si sa stiti ca mi-e dor de voi dar pt ca tati munceste mai mult de acasa si noi suntem plecate destul de mult la plimbare nu mai apuc sa stau la calculator decat pe la ore din astea.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata la toata trupa....
Azi va invit eu la cafea... de fapt niste ness cu lapte ....
Despre noi, nimic nou... Luca e tare nazdravan, are ce are cu fata mea.... am o urma zdravana pe fata de la o mega zgarietura..... acum pupa buba cand ii spun.....
Saptamana viitoare pleaca cu Olimpia la bai si eu voi face curatenie generala avand in vedere ca voi munci doar 4 zile/sapt.. deci timp am.. sper sa ajung si eu la cinema ca nu am mai fost de 2 ani....
Poze nu am mai facut..... nici din urma nu am citit.. sper sa ajung sa mai fiu la curent cu ce fac ceilalti fulguleti.
Pupici Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata!
Yagmur,mersi de cafea!
DANDUSA,minunate pozele!parca simt de aici aerul curat!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008

Mergi la inceput

LULY,vazut si pozele voastre,f frumoase!Fetele sunt dragute foc!

ANTALIA 2008

Mergi la inceput

Mai am cateva poze din Antalia facute cu aparatele prietenilor,de aici incolo!!!

ANTALIA 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Neata, neata! Luati si de aici niste cafea. cu extra-sugar e bine? ca io asa beau, dulce de sta lingurita-n picioare.
Dandusa, bine-ai revenit, ma bucur ca v-a priit micul vostru periplu. La cat mai multe va doresc, de la anul o sa fie mult mai fun.... Crinuta e dementiala cu zulufeii ei blonzi si ce mi-a placut poza ta cu burtica la inaltime. Deci, zici ca are o problema cu animalutele, eu zic ca o sa sa se obisnuiasca cu ele...da pe strada daca vede catei sau pisici cum e?
Noi nu prea am facut drumetii din astea prin tara dar la un moment dat cand o sa mai cresca K o sa trebuiasca sa o luam la picior ca sa vada si el tarisoara. Am remarcat pozele cu povestile acelea despre turci, le-ai facut special pentru mine? O sa i le arat sotului, tot spune el ca la ei in istorie nu scrie nimic despre bataliile pe care le-au dat pe aici. Si eu rand de el si ii spun ca normal ca nu scrie, daca au mancat bataie...
Luly, vai cat de scumpe sunt comorile tale, ce falcute are Di, foarte frumoase peisaje.
Yagmur, spor la curatenie. Sau mai bine vizionare placuta! Si eu ma tot chinui cu cinemaul si nu mai ajung odata.....
Donia, multumesc pentru minunatiile de la Marineland.
Adinazot, daaaa, genele alea lungi sunt efectiv asa de …lungiiii. Am o prietena care mereu ii spune lui K “ptiu, ce ma enervezi ca ai genele mai lungi ca ale mele“ toata lumea le remarca din prima.
Dianocica, mortal D, auzi la el, caca de caine.
Mamaana, ce frumos se joaca ei trei....
Laura, pai ce povestesti tu acolo de Dani....zici ca povestesti de un baietel de 3 ani pe cuvant...auzi la el, spune mersi cand primeste ceva....
Deci, ieri dupa masa cand s-a trezit direct pe hol a aterizat si a inceput sa-mi arate ceva cu insistenta. Am realizat ca era vorba de o vaza cu flori.....dar eu nu cumparasem flori si nici sotul. Bun, i-am raspuns ca da sunt florile, sunt f frumoase. Am sunat-o pe cumnata-mea sa o intreb de unde sunt florile si imi spune ca sunt de la K si ca i-a spus ca atunci cand se trezeste sa-i spuna lui mami ca i-a cumparat flori, mi-a crescut inima ce mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
citat din mesajul lui Dia1609

leyla, iulia_stefi, am incercat fructe bucati in toate combinatiile posibile: acum de ex i-am dat pepene cu pruna... degeaba, fructele nu-si fac efectul. in masa de pranz eu ii pun dintotdeauna unt, smantana sau ulei de masline, prin rotatie... nu functioneaza nici asta... n-am incercat sa-i dau ulei de masline gol, o lingurita... dar ma indoiesc ca l-ar inghiti ... am sunat pediatra acum si mi-a spus sa-i dau duphalact pana se mai regleaza, ca e ca urmare a enterovirozei ce a avut-o si ca stomacelul inca nu si-a revenit complet. o sa dau chiar acum fuga la farmacie sa cumpar

Dia, nu stiu ce sa spun.... si eu am in casa un plic de Duphalac, dar cand am vazut ca e indicat la adulti si copii peste 10 ani.... a ramas pe raftul de medicamente si atat. Nu vreau sa dau din una in alta. Dar de curiozitate, ce cantitate ti-a spus sa-i dai?

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa, chiar ca frumoasa vacanta! Crinuta carliont si Raducu cel cuminte

Luly, tare scumpe fetitele tale! Imi vine sa le rod obrajorii!

Laura, de-abia astept sa-mi zica si Victorila "pup, ubesc"! Deocamdata ma multumesc cu "mam" si pupaturi.
Cu apa n-ai de ce sa-ti faci probleme. Majoritatea copiilor au teama de apa. Dar daca ii cumperi o piscina micuta, gonflabila, sigur va fi incantat. Victor n-a vrut in apa decat daca ma simtea langa el (adica avea un picior/ mana pe mine). Dar, in ultimele zile de mare, intra singur cu piciorusele in apa si se aseza in fundulet la mal.

Donia, tare frumos la Marineland! Si ce atent sta Cristi! Roxana e o adevarata domnisoara: fina si frumoasa!
Pacat ca Marinelandu'i cam departe pentru noi :).

Dia, cum mai e Oana cu burtica? Si-a facut efectul Duphalactul?
Cat despre pat, la Ikea nu gasesti? Mie mi s-au parut dragute modelele vazute, dar nu stiu daca aveau ceea ce cauti tu. Se poate si pe comanda, asa cum ti-a zis si Dianocica. Noi avem toate paturile facute pe comanda, pentru copii: unul simplu si doua suprapuse.
Succes la gasit casa!

Lacramioara, felicitari lui Stefy pentru olita! Cred ca Victorila va fi ultimul fulgulet care va scapa de pampers! :)
Cu desurubatul, asa era si Ioana. Ii spuneam domnisoara surubel :).

Yagmur, unde pleaca Luca? Noi suntem in cautare de destinatii pentru august :).

Adinazot, superbe pozele! Si voi sunteti atat de frumoase!

Leyla, excelenta faza cu florile!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si noi pe-aici..

..vazut atat de multe poze frumoase... de la turci.. ale Adinei&Ale si gasca (ma bucur tare, tare ca v-a placut si v-a priit ), Oana si Dia, Cristi&Roxana&Donia la Marineland (Matei a intrebat cand mergem sa le vedem si noi pe orca, pe foca, pe morsa si pe delfini.. i-am zis ca-s in alta tara.. la care, imperturbabil m-a intrebat cand mergem in alta tara asta cu multe animale.. ca el vrea sa inoate si cu delfini adevarati, nu numai cu prietenul lui gonflabil. Ah, si tipa aia slaba in colanti rosii esti tu, sau ai angajat dublura?? ) ale Dandusei cu toata famelia.. (bre da ce burtica uriasa..., si ce faine is imaginile din cetate.. ) de la botezul Briannei (frumoasa locatie, dar mai frumoasa fu mami sarbatoritei. Nici fratiorul Darius si nici tati nu-s mai prejos ), ale lui Pisi (ce-a crescutttt!) si ale Printesucii.

a_deju.. era sa ma-nec.

Am vb zilele trecute cu Monica. Sunt bine.. au mai fost pe la munte, Dragos a mai ramas si cu bunicii.. vrea sa-l obisnuiasca sa mai stea si cu ei. In cam o luna ar tb sa ne pregatim

Va pe toate.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput