Ce anticonceptionale luam???

Ce anticonceptionale luam??? | Autor: Ratzushka

Link direct la acest mesaj

[red]Am nascut de curand iar dupa 3 luni am hotarat sa merg la ginecolog sa iau anticonceptionale .. Mi-a recomandat CERAZETTE 28 de pastile intr-o folie.Mi-a spus sa nu ma ingrijorez daca cumva nu voi avea ciclu deoarece este ceva normal.Nu prea stiu ce sa spun ... inca nu le-am inceput trebuie sa le incep in prima zi de ciclu...Stiti mai multe informatii despre acest produs?Ma puteti ajuta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Cerazette e un contraceptiv pe baza de progesteron (gen Exluton, Orgametril) ce se prescrie in peroada de alaptate. Intr-adevar, poate sa apara o lipsa a menstruatiei sau din contra, sa-ti vina de mai multe ori decat normalul,cel putin in primele luni. Vezi cum te impaci cu ele in primele 3 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seablack spune:

Cele recomandate de catre medic!!!
Eu folosesc Triquilar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratzushka spune:

quote:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Cerazette e un contraceptiv pe baza de progesteron (gen Exluton, Orgametril) ce se prescrie in peroada de alaptate. Intr-adevar, poate sa apara o lipsa a menstruatiei sau din contra, sa-ti vina de mai multe ori decat normalul,cel putin in primele luni. Vezi cum te impaci cu ele in primele 3 luni!

Iti multumesc ca mi-ai raspuns si mi-ai mai spus ceva despre aceste anticonceptionale.Am mai citit si am vazut ca multe persoane folosesc termenul ``ce se prescrie in perioada de alaptare`` insa eu nu alaptez pentru ca nu am laspte iar doctorul stie asta . Am mai citit pe un site ceea ce scria un medic ginecolog ca pastilele sunt inclusiv pentru alaptat si nu numai . Dar nu stiu ce sa mai cred . Azi am inceput prima folie . Imi poti spune te rog daca este folosit si de persoanele normane ( din cauza ca eu nu pot alapta ) .
Te rog mult sa ma ajuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, eu am luat chiar Cerazette cand deja nu mai alaptam si nu mi-au priit, am avut menstruatia aiurea, cand sangeram prea des, cand deloc si, in plus, multe din efectele adverse din prospect. Am renuntat, normal. Dar asta nu inseamna ca la tine va fi obligatoriu la fel, poate chiar ti se potrivesc, n-ai cum sa stii pana nu incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratzushka spune:

quote:
citat din mesajul lui Cristina_C

Da, eu am luat chiar Cerazette cand deja nu mai alaptam si nu mi-au priit, am avut menstruatia aiurea, cand sangeram prea des, cand deloc si, in plus, multe din efectele adverse din prospect. Am renuntat, normal. Dar asta nu inseamna ca la tine va fi obligatoriu la fel, poate chiar ti se potrivesc, n-ai cum sa stii pana nu incerci.

Mersi frumos pentru ca mi-ai raspuns .
Sunt de parere cu tine ... adica, corpul nu este ca un ceas care reactionaeza toata la fel ( desi unele raman in urma ).
Azi deja am luat a doua pastila ... si evident sunt pe ciclu si deocmdata nu mi sa intrerupt...sper sa fie bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Eu nu pricep de ti-ar prescrie cineva astfel de contraceptive, considerate "alternative" daca nu alaptezi. Ai vreo problema hormonala care ar contraindica contraceptivele tipice? Vreun deficit de progesteron, eu stiu. Spun asta pentru ca la majoritatea femeilor tipul asta de contraceptive sunt mult mai greu tolerate si se prescriu in anumite conditii. Esti sigura ca ginecologul a retinut ca nu alaptezi? Nu stiu ce sa spun, oricum la orice contraceptiv reactiile adverse se accepta in primele 3 luni asa ca oricum nu te poti pronunta total contra lor inainte de aceasta perioada...vezi si tu cum evoluezi, dar ideal ar fi sa-l intrebi totusi pe medic ce l-a determinat sa ti le prescrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu le-am luat tocmai ca sa incerc si altceva, pentru ca nu mai toleram pilulele combinate (estrogen si progesteron), dar a fost chiar mai rau. In concluzie nu mai iau nici un fel de pilule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Eu am luat exluton si pe perioada alaptarii pt. ca am avut menstruatie din prima luna dupa nastere,dar il iau si acum si numai alaptez.Ma simt bine de la el,nu am avut probleme asa ca poti sa incerci linistita.Am optat pt. varianta asta pt. ca sunt consumatoare de cafea,am peste 30 de ani si cu celelalte combinate nu m-am inteles niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Io inca alaptez si folosesc PHARMATEX,sunt ovule contraceptive si ma inteleg super bine cu ele.

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TAVI072007 spune:

EU FOLOSESC YASMIN.SUNT MULTUMITA DE ELE

Mergi la inceput