Ce anticonceptionale luam???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela72 spune:

si eu am inceput sa folosesc cerazette si e a treia zi de cand iau si ma simt cam naspa ma doare capul si am stare de voma care a-ti mai luat cerazette puteti sa-mi ziceti a-ti patit la fel.Eu alaptez si nu am avut ciclu pana acum e prima data de la nastere .Acum am sa mai iau cateva zile daca tot asa se persista raul am sa renunt la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

tipic pt medici, iti recomanda ceva si dupa ce o sa-i spui ca nu mai ai libidou ( majoritatea se plang de asta) si ca ai alte probleme: celulita, ingrasare, dureri de cap... o sa-ti spuna hai sa incercam si pe asta.Fac experiente pe tine si te trateaza ca si cum toate femeile ar fi croite dupa acelasi tipare.
De ce sa iei anticonceptionale? prezervativul ar fi alternativa sanatoasa care sa nu te afecteze pe tine! sotul se poate acomoda sau recomanda-i lui sa treaca prin ce treci tu.
Eu, daca nu ai probele clare care trebuie reglate cu hormoni sintetici, sunt impotriva intoxicarii corpului cu aceste produse.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu i-au RIGEVIDON de 9 ani. Am intrerupt numai cat am fost gravida, evident, si cat am alaptat deci in total am avut o pauza de aprope 2 ani. In rest am luat mereu de la 18 ani.
Nu m-am ingrasat deloc, ciclul vine perfect, poti fixa ceasul dupa el :),sunt foarte ieftine.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

Eu inainte de a fi gravida,adica acu 5ani am luat rigevidon,dupa nastere cand am inceput sa iau am luat novinette,iar acum de 7luni iau yasmine,dar desi am schimbat atatea nu am avut nici o problema,din nici un punct de vedere,atata doar ca acum yasminul sa cam scumpit un pic.

Mergi la inceput