Puiuti de Randunici 2008!! (52)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Mamaruta, imi pare rau ca te chinui cu Raisa...dar cum ai zis si tu, e o chinuiala placuta pe care numai o mama o poate intelege... Lasa ca se face ea mare si ascultatoare!! Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
Neata si la noi, prima la cafeaua lui Tuchi...se vede ca nu e Clau aici, ea era mai matinala ca mine...
Noi am papat si am facut si un big-big kk moale-moale si acru (ieri iar n-a fost) a carei evacuare, curatare si schimbare a produs un splendid zambet pe fata fetei mele.
Mihuta, ma bucur ca esti mai bine . Nu te nelinisti cu Andra, o fi o perioada...tendinta copiilor e sa nu mai manance noaptea mai tarziu, cu vremea; si va veni si asta.
...Cat despre sfatul dat lui Sovi de pediatra, ca la raceala si la durere sa indure...mai bine ma abtin!. Si cred ca si Tuchi si Gecko vor zice la fel...
Sovi, dar merge orez basmati cu tonul? Ca inteleg ca nu amesteci proteine cu glucide...
Mamaruta...fii serioasa! Tu crezi ca o firma mare, veche, patentata in produse pt copii cum e Chicco si-ar putea permite sa puna si sa tina pe piata o solutie pt bebelusi otravitoare?? La maternitate unde a stat Iulia o luna si jumatate totul se steriliza cu solutie Chicco, si vorbim de copii prematuri de sub 2 kg, da? Nu se intampla absolut nimic. A, de clatit corect insa se clateste cum face Stela, in apa fiarta si racita (problema nu e a substantei toxice ci a clatitului care poate readuce microbi pe biberon). Dar asta inseamna deja sa te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga: daca tot fierbi apa de ce sa nu fierbi biberonul in ea?!. Ma rog, eu mi-am luat solutie Chicco sa o am pt comoditate, desi tinand cont ca trebuie lasat 30 min nici macar nu e o alternativa rapida. Asa ca o folosesc numai pt a steriliza (din cand in cand) recipientul in care tin laptele praf in "deplasari" si cel in care pregatesc sucul de morcovi, linguritele si capacele biberoanelor, atat. In concluzie, copilul nu ti-l otravesti, Doamne fereste, dar daca vrei sa sterilizezi ceva ca lumea, vorba Kyei, principiul fiertului e sfant; cine are sterilizator sa-i traiasca, cine numacar sa fiarba...
Iar despre cum mananca Raisa, imi pare rau ca stiu ce inseamna sa dai de mancare intr-o ora luptandu-te cu copilul...Simti ca o iei pe campii. Dar ce poti face?? Doar, daca te lasa inima, ce am experimentat eu ieri, e drept nu prea rau: la fiecare masa am lasat-o sa planga zdravan de foame cam 5 minute; e crud, dar poate ca uneori mai trebuie, ca sa-si bage in cap ca masa e sfanta
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Ioana, pana am trimis eu cearceaful mi-ai luat-o inainte ; dar cine sta azi cu burta la soare la bunici? Daaaaviiid...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Tuchi, am si eu o intebare... De fapt nu prea stiu ce sa intreb, ca nu stiu amanunte, dar imi spui tu ce ar trebui sa stiu ca sa le spun altora sa ia atitudine... Bunica randunoiului are 84 de ani si diabet de peste 10 ani. A fost pe un anumit tip de pastile (nu stiu cum se numesc), dar a avut glicemia mare pt ca nu prea tinea regimul cum trebuie. Zilele astea au gasit-o cu glicemia 430, desi ii schimbase medicamentul... Acum ia ceva de genul "Gluco...." Saracuta nu prea mai vede bine, e cu picioarele la pamant...se plange de dureri groaznice (are si arterita). Doctorita a zis s-o interneze sa-i faca insulina, ca risca sa intre in coma diabetica...si cred ca a mai fost o data in coma, cu multi ani inainte...
Spune-mi tu ce e de facut... Oare mai are sanse? Multumesc!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Naty, ti-oi fi luat-o eu inainte, dar la cafea esti prima pt ca eu nu servesc!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PIDANA spune:
neatza!
Azi fac cinste!
Am luat licenta!
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO
numeioana spune:
Dana, felicitarile mele!!!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PIDANA spune:
LA MULTI ANI, OLGA!
dupa calendarul meu azi e Sf Olga, imparateasa Rusiei
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO
natynic spune:
FELICITARI DANA!!
LA MULTI ANI OLGUTZA, daca e asa!...
Naty
Iulia mea
natynic spune:
Iata rivalele mele la inima Iuliei
Naty
Iulia mea