Puiuti de Randunici 2008!! (52)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PIDANA spune:
Ioana, Naty, multumesc!
Ma duc sa pun pe foc toate cartile si cursurile! Si imprimanta! Ca i s-a teminat cerneala exact cand aveam eu nevoie de ea!
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gudinde spune:
Buna dimineata la sfarsit de saptamana!
Cristina, iar am comis-o de la servici!
Fetelor,
Sunt ruptaaaaaaaaaaa si nu am ajuns inca la mijlocul lui iulie!
Nu am apucat sa citesc decat ultimele doua pagini, deci scuzati lipsa de informatii ..
Sovi ai patit ceva? Esti racita/bolnava? Sanatate maxima!
Tuchi vad ca te-ai intors din concediu! Sper ca te-ai simtit bine si ai venit cu forte proaspete.
Servici usor!
Olga si tie iti doresc servici usor si ai grija de tine
LA MULTI ANI!
Naty si
si movalinda mica! Cred ca pe caldurile astea gradina botanica e un vis!
Dana felicitari pt licenta!
Simo sper ca Barosanelul este bine
Numeioana
Imi pare rau pt bunica randunoiului! Tuchi iti va da cu siguranta cel mai competent si complet sfat.
Eu pot sa-ti spun ca daca Gluco.... este Glucophage este de fapt metformin (substanta activa). Metformin iau si eu (cu den comerciala Siofor) pt rezistenta la insulina.
Glicemia peste 400 mi se pare foarte mult mai ales daca are in mod constant glicemia mare. Nu stiu cat de mult poate ajuta metforminul asa singur singurel, dar eu am in familie una bucata personaj cu hemoglobina glicozilata peste 8, glicemia f mare si care mai mult decat "buline" nu vrea sa ia ... sa nu auda de insulina. Deci, succes si putere de persuasiune!
Naty bat campii sau si tie ti se pare foarte mare?
Multumiri speciale:
Delphin multumesc muuuuuult de tot ca ai incercat sa ma ajuti sa-mi procur produsul pt rezistenta la insulina din America
Din pacate sti care-i situatia!
Multumesc si tuturor fetelor care mi-au raspuns atunci.
Olga ai fantastica capacitate de a ma scoate din butoi. Merci pt suportul moral si sfaturi!
Si .... LA MULTI ANI!
Maxinne daca ne citesti multumesc mult! Eu de la servici nu am cum sa intru pe yahoo sa scriu caci avem restrictionat accesul, iar serile astea am fost rupta. Cu greu m-am adunat sa intru un pic la topicul de PCOS. Oricum, vreau sa-ti dau niste date concrete si pt asta mai trebuie sa astept vreo 2 saptamani sa aflu raspunsurile.
Naty nu mai stiu nimic de tine. Sper ca esti bine.
pe toata lumea
si back to work ca daca nu ... iar ajung la 8 acasa
natynic spune:
Da, Gudinde, sigur nu e suficient metforminul la glicemie de peste 400. E f mare dar la un varstnic e o urgenta mai mica. Trebuie reechilibrata cu insulina, apoi insa, sa vedem ce zice si Tuchi, eu n-as pune pe insulina un om de 84 de ani. Chiar vorbind doar psihologic, insulina e pt oameni tari si independenti mai ales. O asociere de buline mi s+ar parea mai potrivita.
Dana, vezi sa nu dai foc la casa!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
hop si eu! aseara nu am mai reusit sa buhuhesc, ca am venit de la inot (prima zi!!!) si fiica-mea era "reincarcata", iar eu terminata, de parca eu as fi vaslit acolo!! a fost super incantata, mai vrea:) eu am stat pe "tusa" si am salivat de pofta, ca tare m-as fi balacit si eu...teo a stat cu mama acasa, care tremura, ca era prima data cand a ramas atata timp cu un bb mic:))) pana acume a avut numai bbei mari "pe mana":))) s-a descurcat excelent! teo a papat si apoi s-a culcat.
naty, dulce foc iulia! bafta cu noile tetine! chicco sau avent, eu tot nesuferiti ii consider cu preturile lor de neam prost!!!
cat despre meciul monti/alaptat:))) am adaptat galactogilul la monti:))) adica il iau la mese glucidice:)
mimo, vacanta placuta!
mamaruta, e posibil ca mulsul apoi biberonatul sa afecteze alaptarea....la mine s-a diminuat drastic cantitatea de lapte in urma acestui sport....dar asta e! alta solutie nu am avut!
ioana, la glicemie atat de mare, mama a fost bagata urgent pe insulina. isi injecteaza de 3 ori pe zi. acum nu mai depaseste 200.
wow!!! cat de mult seamana "oltenasii"!!!
sovi, nu stiu daca chiar toate retetele sunt ok....daca ai dubii mai intreaba la sectiunea de monti a forumului. am mai pus si eu niste intrebari si fetele, care sun niste dragute, mi-au raspuns.
naty, monti zice ca e ok pestele natur (fara ulei) cu glucide.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
MEEEYYYY, deci cine vine azi la intalneala???
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
teo are o noua distractie:))) stau culcata pe spate, cu genunchii felxati si el pe ei, ca intr-un fotoliu. se apuca de degetele mele mari de la mana si se "trage" in sus pana ajung ein fundulet sau chiar in picioruse si incepe galgaiala de rasete:))) numai ca, iar, nu are limita. ar face asa in continuu:))
acum e in pat si scoate niste sunete tare haioase la maimutoaiele de la carusel, pe care pana acum le injura de mama focului. vad ca s-a infiripat pana la urma o idila:)))
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
neata!
tuchi traiasca !!
multumesc ptr urari sovi, ioana, se umfla-n pene iub ca e felicitat!!
felicitari, PIDANA!!!
NATY, ASA si Mufy, cu amandoi pumnii in gura, nu stiu, frate, cum incap!!
Mufa asta e tot mai greu la mine in brate, creste puiutzul, dar tot astept cu emotie sporita cantarirea pe 17!..si face basinici pe gura toata ziua, paraie intr-una, e mare pasiune ptr chestia asta!
ma apuc de bagaje...sper sa nu uit nimic din ce-i trebuie baiatului la mare!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
naty, eu nu vin:((((....merge alex la inot...
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO
VALENTINA C spune:
Neatza!!!
Mai fetelor, forumul asta transmite diverse chestii! Pe langa dependenta, se pare ca mai transmite si raceala, pe care am luat-o de la Pucca![bang]
Exact cand voiam sa-i fac cunostinta lui Matei cu Bianca si sa-l intreb, ca nu vreau sa cuplez copilul in necunostinta de cauza! Am avut eu niste incercari din partea parintilor si nu vreau sa fac la fel!
Asa ca Naty si Stela, la cat de incantata eram ca ne vedem azi, asa de suparata sunt acum ca nu pot veni...nici pe langa Matei nu vreau sa stau prea mult, doar cand ii dau sa manance, ca alta varianta nu am!
Ioana, ma intrebai de balansoar ( sper ca nu te-am incurcat cu altcineva): e modelul Lovin'hug de la Gracco si a costat 500 lei.Merge pana la 13,5 kg , are 6 viteze, 10 melodii, 5 sunte din natura, timer...
Naty, si mAtei are ca favorit degetul mare de la mana si nu-l scapa deloc..cu greu i-l scot din gura..
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564048949qNhWqZ
natynic spune:
Buna dimineata, Luny!
Ariel, sorry! Ma obisnuisem cu tine la intalneli.... Am incercat acum gimnastica de care zici tu, dar mi-a fost frica sa nu scap copilu in cap
. E grreeeu
Naty
Iulia mea