Puiuti de Randunici 2008!! (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumesc fetele de ganduri bune!
azi ma simt mai bine.. dar tot fara chef de nimic si cu pofta de mancare inca stau prost..

Tuchi am luat Paracetamol.. asa si mi-am mai adus aminte ceva: si eu sunt cu 40-ul..uneori 41.. dar trebuie sa spun ca aici in tara tuturor posibilitatilor chiar gasesc papuci/haine pe marimea mea.. nici nu stii ce usurare..
Kya ma bucur sa aud ca v-a priit muntele! f frumoase pozele!
Pucca ce frumos sta Bianca! si sanatate ca si eu sunt in aceeasi oala!
Stela si sora mea are un terorist (ala mic si roscat din poze) de 3 ani si e gravidutza din nou... plus ca mai are una bucata sot care ii cam da bataie de cap.. o admir pt tot!
Mimo drum bun si distractie placuta!
Ioana tare bine ii sta cu sapcutza!
Naty ce haioasa e Iulia (palariutza e de vina)!
Simo multa sanatate!
Ela sa stii ca si eu am observat asemanarea, dar tot uitam sa spun..

na ca nu mai merge forumul.. mai aveam si eu 2 pag de citit..

in alta ordine de idei.. de 2 zile Andra nu mai mananca seara (inainte de nani) 20min cum manca de obicei, ci max 7-10 min (cu ceva lupte), drept urmare se trezeste la ora 12-12.30 si ii dau iar.. si incerc sa o fac sa manance mai mult, dar nu vrea.. impinge sanul si mai mult incepe sa si planga (si daca ii bag suzi in gurita gata -incepe sa se linisteasca).. nu stiu cum as putea sa o conving, am incercat si cu bibe si la fel face.. chiar ma streseaza chestia asta..
oricum sper sa revenim la normal, totusi..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
Din ce am rasfoit pe forum:
Simo, mi-a placut f f mult pe unde ati fost cu masina. Ce fericiti acei oameni!
MI-e greu sa cred ca de la pui te-a luat problema.

Valentina, super balansoarul!
Luny, felicitari pt iub destept! la asa doamna, asa iub!
Naty, bune sfaturi de soferita ai dat! Super smekerasa arata nora'mea in costumatie!
Of, imi pare rau ca veti avea asa mare cheltuiala pentru masaj. Sa dea Domnu sa fie cu folos.

Mihuta, sanatate maxima! Of, mi-am amintit ce mi-a zis pediatra cand am intrebat-o ce sa iau daca racesc. raspuns: nimic! stai si rabzi! si daca te doare ceva, la fel!

Monix, drum bun! promit solemn sa nu ma fac fotomodeala pana te intorci, caci eu mai calc in strachini cand si cand, deci procesul e mai lent.
Sa aveti drum bun si sa va intoarceti cu bine si RELAXATI!

Ursulica, asa ca tine am facut si eu prima data cand am zis ca ma apuc de dieta. se bateau turcii la gura mea de cate dulciuri si mascari mancam. M-as bucura sa ni te alaturi la monti.

Ariel, cred ca pe vremurile cu 7 copii, le dadeau drumul prin ograda la cei ce stiau deja sa se deplaseze in vreun fel si mai departe, cum le-o fi norocul! Am vazut cum facea bunica-mea vara cand o navalea puhoiul de nepoti. Moamaaa ce ne placea behaiala aia!
Foarte prompti baietii cu fructoza si uleiurile de peste. a 2-a zi dimineata s-au infiintat cu produsele. Si vreo 2 ore mai tarziu deja balotam la desert!! un fel de chec cu caise iami iam! Am vazut si retete de deserturi care contin unt topit! Eu am dubii ca acelea sunt ok.
Eu din retetele alea am tras concluzia ca imi pot pune zaharoza peste cerealele cu lapte "soios". ca fara, prea e fad.
Intentionez sa fac dulceata cu fructoza. Pentru maine am facut orez basmati, pe care il voi papa cu ton "al naturale" si cu dovlecel pe gratar.
Succese cu "laptatia"!

Kya, frumos ai zis tu mami despre relaxare! Zen sa-ti fie inima si zen sa transmiti mai departe!

Azi mi-a dat o mamica din parculet 3 CD-uri (sibiuri, cum zice bunica) cu povesti pt copii, din care unul cu opera lui Creanga. Ma uit eu printre ele, si ce sa vezi! "povestea p*lii" de Ion Creanga! Eu imi amintesc ca zicea profa de romana ca ar exista o asemenea capodopera. Si am si ascultat-o! ca eram curioasa cum s-ar exprima dumnealui la un asemenea subiect. Desigur, povestea asta n-a ramas in folderul "penru copii" :))

Tuchi, iti doresc neuroni cooperanti!
Zoze
Mamaruta, tu ai auzit de Infacol? are aceeasi substanta activa ca Sab-ul, doar ca funcioneaza mai bine. Se gaseste in Anglia, dar se poate face comanda si de aici. Mi-e mi-a facut cineva cadou si pot sa confirm ca ne e bun.

Frunza verde si-o aluna, noi va spunem noapte buna!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mihuta ma bucur ca esti mai bine. Hai afara din butoi de tot!

Ma duc sa-i fac laptele mandrei. Vad ca doarme dusa, deci iar va fi hranita in somn. In ultimul timp tot asa facem. Pentru ca mananca pe la 8-9 si nu pot sa o las nemancata 12 ore pana se trezeste maine dimineata. Asa ca bibele de 11-12 il ia in somn. E mortala - cum ii bag tetina in gura si da de lapte, incepe sa suga linistita pana il da gata pe tot. In somn, fara sa se trezeasca. Totul se termina in vreo 10-15 minute. Vad ca e la fel de rapida la papat si adormita si treaza.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

nu, kya, problema e ca ea kiraie la san, si d-aia ii dau bibe, si chiar si la bibe plange. eu am canalele bine desfundate la san, curge bine, strang rapid 150 ml la pompa. e drept ca bibele are tetina avent nr 1, curge incet dar nu-i dau altfel ca ma gandesc ca se invata lenesa si chiar n-o sa mai vrea tzitzi..
ma pui pe ganduri cu solutia chicco...oi fi otravit copilu pana acum?!

Mergi la inceput

multumesc, sovi! am incercat si infacol, i-am dat un flacon si nici o schimbare..nu am mai continuat. am lasat si debridatul, ii dadusem 1 luna jumate, mi s-a aprut suficient.

Mergi la inceput

bine ar mai fi sa manance si raisa prin somn!!! de cat chin as scapa! as adormi-o si apoi as indopa-o la greu! fara atatea zbateri. dar ea, daca motaie un pic, scapa bibele sau tzatza si gata! nu mai trage deloc, chiar daca ii var fortat in gura. ba chiar e in stare sa doarma cu laptele in gura si-l scuipa mai apoi.
ce greu mai e sa cresti un pui de om! dar ce frumos...

Mergi la inceput

ma duc si eu la somn, raisa se trezeste pe la 4 si apoi ma mulg sa am pregatit micul dejun.
intreb din nou, ca tare mi-e frica: pompa stimuleaza suficient lactatia?
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
pentru toata lumea!
Va doresc o zi minunata, cu bebei papaciosi si cumintei!
Naty, habar nu am cate kile mai are Sebul.
O sa vad cand ma duc la vaccin( apropos, m-a sunat dr sa-mi spuna ca nu se mai importa Infanrix si ca sa incerc sa-l gasesc eu prin farmacii, asa ca aveti grija toate sa va faceti rost!-eu n-am inca banii pt asta)
Oricum, nu mai e in greva, papa bine si e multumit!
Sovi, si eu incerc sa-mi conving neuronii sa fie mai sprinteni, dar nu prea vor!
Cica sunt postpartum!
ParcaStela se plangea si ea!
Cert e ca "functia creeaza organul" asa ca ii dau inainte cu speranta ca pana la examen sa se recupereze!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ca am mai aruncat un ochi in urma si vroiam sa zic ca Sebul papa cam 4 bibe de 180ml(apa) pe zi( dar nu stiu daca dimineata si la pranz la termina!), plus 100ml piure de legume+ 100ml cereale( in care mai pun o masura de lapte!)
Topfer i-am dat de la inceput, ca auzisem de cand era Ili mica ca e cel mai apropiat ca formula de laptele matern!
Ca diferenta fata de nanul Ilincai mi se pare foarte gras, spal greu tetinele!
Interesant ar fi de comparat compozitia de pe prospectul de pe cutie!
Plec!
PA!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Ce faceti, randunici? Noi ne-am trezit la 6.50 azi si am facut kk pana sa papam... Acum ne-am culcat la loc...

Tuchi, David papa 6 biberoane de 120-150 ml/zi iar dimineata si seara si san inainte de bibe. Aseara a avut o foame incredibila si a papat 200, probabil ca ar mai fi vrut, desi in fiecare seara adoarme in timp ce mananca 90, maxim 120.... Cereale nu-i mai dau, ca a zis doctorita ca e cam grasunel. In schimb vreau sa incep cu supita de legume... Sa vedem cum o va primi... Cred insa ca mai astept pana la inceputul lui aug, ca sa venim din Bulgaria. Dr mi-a zis oricum sa incep diversificarea dupa 6 luni... In fine...

Eu am comparat impreuna cu Naty continutul celor doua tipuri de Humana 2, pt 4 si respectiv 6 luni si am descoperit ca nu sunt acelasi lucru... Sper sa mai gasesc Humana 2 pt 4 luni prin farmacii cat mai mult, ca apoi voi fi obligata sa iau pt 6 luni...

Azi avem program de curatenie generala. Se va desfasura cam asa: eu cu David plecam de acasa, la bunici, la curte si o tanti vine si face treaba

Mama, Sovi, mor dupa tonul al naturale, Rio mare!!

Luny, felicitari randunoiului pt nota mare!!

Zoze, Rami, ce asemanare izbitoare!!

Amina, am citit articolul... de fapt n-am avut rabdare sa-l citesc pana la final pt ca sunt ziarista de profesie si sunt constienta ca e scris cam de mantuiala. Intr-adevar, asa cum comentau toti pe-acolo, ala nu e articol, nu are incisivitate, nu iti spune nimic nou... nu rezolva absolut nimic... Pot sa-l aseman cu discursul lui Basescu despre coruptia din justitie, daca intelegi ce spun...

Multumim pt laude! Va pupam dulce!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput