Puiuti de Randunici 2008!! (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, mai, e o situatie nasoala cu cumnatii...pe de alta parte de data asta randunoiul CHIAR ar trebui sa se gandeasca la tine, la faptul ca trebuie sa inveti; si asta DUPA serviciu...Unde nu stai la cafele si tigari, ci faci 40 de internari si-ti racesti gura non-stop.
Da, si eu ma gandeam, ca rasfoiam Internetul dupa furnizori de lapte praf si am dat de Topfer la unii...zic, asta mai lipseste din gama! Tu cu el ai mers la Seb de la inceput sau intai i-ai dat altceva? Ca nici el n-a luat senzational in greutate, ce-i drept ca varsa si era in greva foamei...acu o fi fost randul colegei lui de zi de nastere

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ma duc si eu culcare

Noapte buna

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

o stau sa imi pazesc baietoii, mai ales pe ala micu, ca a mancat ca spartu si acum doarme cu burta in sus, ditamai burtoiul... si mi-e teama ca daca intru la dus... hm... Asa ca pe la 1 vine sotul acasa, fac si eu un dus rapid atunci... Oooof, copiii astia!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

buna seara! hop si eu pe craca, ca tot am stat sub ea pana acu`, da m-am uitat printre crengi, si nu mi-a scapat nimic!
noi suntem binisor..raisa era cu problema cu mancatul...nu putea sa suga, se zbatea, se chircea si urla la san....e la fel si acum...numai noaptea suge mai linistit, in rest mulg cu pompa si-i dau bibe mai fortat mai pacalit, ca sa am control la cat mananca...e chin, dar macar ia in greutate.

Mergi la inceput

la bibe suge, tot chinuit uneori, mai bag fheonul, mai cant ceva, mai ne plimbam..ajung si eu ca naty, la 50 min, dar cu 120 ml..ca ea mananca max 140..o fi putin la laptele matern?
chiar nu stiu, frate, ce fel de colici or fi astia, da chiar m-am saturat. e tare deprimant sa nu poata sa manance copilu..si au trecut 2 luni d-acu cu lupta asta..
altceva nu cred sa aibe...m-am dilit intr-o zi si am urcat copkilu in masina si am plecat la bucuresti, la ecografie la dr. stamate sa vad si io ce are in burta de nu poate sa inghita...totul e ok.

Mergi la inceput

si cum ziceam ii dau cu bibele, ma mulg toata ziua, stau cu pompa dupa mine si trag de tzitzi la greu. dar va intreb: daca tot mulg si ea nu suge, afecteaza laptele? adica e stimulata lactatia suficient de pompa?

Mergi la inceput

uh, toata lumea doarme. ma duc si eu sa spal pompa..a! imi zice o prietena ca pediatra i-a zis ca solutia chicco pt sterilizat e toxica, ca nu se clateste suficient de bine..si eu numai cu asta sterilizez! sper totusi ca prindea fluturi dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumesc fetele de ganduri bune!
azi ma simt mai bine.. dar tot fara chef de nimic si cu pofta de mancare inca stau prost..

Tuchi am luat Paracetamol.. asa si mi-am mai adus aminte ceva: si eu sunt cu 40-ul..uneori 41.. dar trebuie sa spun ca aici in tara tuturor posibilitatilor chiar gasesc papuci/haine pe marimea mea.. nici nu stii ce usurare..
Kya ma bucur sa aud ca v-a priit muntele! f frumoase pozele!
Pucca ce frumos sta Bianca! si sanatate ca si eu sunt in aceeasi oala!
Stela si sora mea are un terorist (ala mic si roscat din poze) de 3 ani si e gravidutza din nou... plus ca mai are una bucata sot care ii cam da bataie de cap.. o admir pt tot!
Mimo drum bun si distractie placuta!
Ioana tare bine ii sta cu sapcutza!
Naty ce haioasa e Iulia (palariutza e de vina)!
Simo multa sanatate!
Ela sa stii ca si eu am observat asemanarea, dar tot uitam sa spun..

na ca nu mai merge forumul.. mai aveam si eu 2 pag de citit..

in alta ordine de idei.. de 2 zile Andra nu mai mananca seara (inainte de nani) 20min cum manca de obicei, ci max 7-10 min (cu ceva lupte), drept urmare se trezeste la ora 12-12.30 si ii dau iar.. si incerc sa o fac sa manance mai mult, dar nu vrea.. impinge sanul si mai mult incepe sa si planga (si daca ii bag suzi in gurita gata -incepe sa se linisteasca).. nu stiu cum as putea sa o conving, am incercat si cu bibe si la fel face.. chiar ma streseaza chestia asta..
oricum sper sa revenim la normal, totusi..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mamaruta imi pare rau ca te chinui asa cu Raisa.
Daca copila tot e sanatoasa, poate o fi de la tetina? Gaura prea mica si nu poate sa traga ca lumea?
Ca Sanziana asa facea cand era tetina prea mica. Sau cand se mai intampla sa se mai infunde.

Cat despre solutia de sterilizat, nu stiu ce sa-ti zic. Eu oricum nu am folosit niciodata de-aia pentru ca nu mi s-a parut OK. Tot fiertul e mai sfant, sau sterilizatul cu aburi.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput