Puiuti de Randunici 2008!! (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ce bine seammana intre ei Zoze!!!!

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da' pe unde o fi Maria?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Si Butucica s-o fi intors la munca?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Butucica nu inca.
Tuchi, pe bune: ia Sebul si sa te aduca randunoiul sa inveti la mine! E f liniste . Eventual iau ambii copii la plimbare, imping doua carucioare, am parc aproape, le dau si de mancare ca poate cu Seb am mai mult noroc ...si dupa aia te ascult ce-ai citit!
Ptiu, sa nu deochi: traiasca tetina Chicco cu 3 gauri! Am dat lovitura-200 ml in 25 de minute incluzand si o pauza de vreo 5. A acceptat-o bine, nici nu s-a chinuit, nici nu s-a inecat. Doar vesnica poveste cu bagatul mainilor in gura si scosul tetinei, mai la final. Ariel, nu contest ca alea Avent or fi si mai bune, dar bre nene, astea-s 10 ron setul de 2...In conditiile in care am aflat azi ca sedinta de kinetoterapie e 70 ron si va face pt inceput 3/sapt va dati seama ca deja imi numar fiecare banut...Nici nu-i spun randunoiului cat costa...oricum ar trebui sa intre alocatia, am de luat de la serviciu niste bani pt un studiu mai vechi si...ma mai descurc eu singura. Dar...mi-e rau!!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

A ajuns pediatrul meu in Italia, sa se opereze. Si mi-a scris colega mea care e acolo (la specializare in locul meu ) ca e nasol, va fi o interventie f dificila pe cord. Sper sa nu pataesca ceva ca e un om valoros...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Sunt capsata!
va amintiti povestea cu cumnatii din Canada, ea bolnava etc...
Sunt din nou in Germania, la clinica, cu copii cu tot,si ia ghiciti cui i se bat apropouri sa se duca pana acolo sa-i aduca cu masina???
De-aia mi-am lasat eu copilul cel mare departe de casa( mi se strange inima de dor!) ca sa fie randunoiul liber!
"El se jura ca nu fura", adik ca nu se duce, dar mai vedem noi!
Ce-o fi frate asa de greu sa-ti iei bilete de avion sau sa inchiriezi o masina?( daca tot vrei sa chinui 2 copii 1800km pe drum?!)
Cand invatam pt rezidentiat la fel m-a f*t*t la melodie fratele cel mare ca nu am avut parte de liniste!
Se pare ca nu rateaza nici un moment din viata mea, of!
In alta ordine de idei, mersi de invitatie, Naty!
asteptam sa mai creasca copiii, ca sa se joace impreuna in parc si noi sa invatam pt primariat!
Ca Sebaceul manaca bine acum, dar zici ca e bagat in priza, asa da din maini, picioare si gura!
Bine ca voi ati papat mai bine, sper sa-si fi gasit Iulia laptele ce-i trebuie!
daca nu, mai ai doar Topferul de incercat!
Si apropo de pediatrul tau..azi a aterizat la mne un pacient cu triplu bypass si plastie de VS, operat in aprilie la Fundeni, foarte bine cardiac, dar isi batusera joc de le cu schema de insulina( diabetologul din Tg. Jiu!) care a invatat la scoala ca Actrapidul tine 8 ore si se poate da de 3 ori pe zi si atat!
scuze fetelor de povestea medicala, promit ca nu mai fac !

poze

Mergi la inceput

Am uitat sa zic "mama, ce preturi!"
vai de fundul tau de doctor!
Sper sa-si faca toti banii si sa fie Iulia bine!
vezi ca-ti dau un PM, Naty!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

offf, ma, tuchi, iar ti se distrage atentia de la invatat? poate chiar nu se baga randunoiul tau de data asta..apropo, cum mai e Sebaceul cu varsatul?..pe mine m-a capiat iar Mufarina, de cand cu canicula asta, parca...o fi si asta un motiv, de varsa iar destul de mult, si aproape dupa fiecare alaptat?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

moama ce seamana baieteii olteni

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Luny, Sebul parca e mai bine cu varsatul!
Mai regurgiteaza dupa ce mananca, mai vomita si la distanta dar nesemnificativ cantitativ. In schimb, ragaie foarte des, chiar la 2 ore dupa masa, ca ma intreb de unde atata aer!
Ma bag in patut cu cracii in sus ca mi-ajunge cat am stat azi cu fundul pe scaun!
Noapte buna!

poze

Mergi la inceput