*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 7
Mirtha spune:
Eli asa mi s-a parut mai prudent. Initial dr. Haiduc imi recomandase eco . morfo de trim. II in sapt.22 numai ca datorita celorlalte programari deja inregistrate cu cca. 1 luna chiar 1 luna si jumatate inainte nu am reusit in acea sapt. si am optat pt. sapt. imediat urmatoarea - 23.
Ca sa evit surpriza de data trecuta am facut programare de pe acum tocmai septembrie. Fetele de la receptie nu erau deloc mirate de solicitarea mea pt. o programare tocmai in septembrie.
Initial luni , pe 30. 06. , cind am facut morfo la 23 de sapt. ma programasem pt. eco de trim.III pe 03.09. la ora 19 dar mi-a dat seama ca pt. a ajunge la o consultatie si la dr. Haiduc e prea tirziu asa ca am schimbat ora .
Cind am sunat pt. schimbarea orei - asta insemnind marti sau miercuri- am constatat ca erau deja programari pentru 03.09. pt. ca receptionista murmura numele celor inscrise inaintea mea pt. a ajunge la numele meu - eram ultima . 
Mirtha
24+
Eva
oceanborn spune:
tocmai de aia am specificat ca am citit pe net...era proaspata info la mine in cap si am luat-o de buna...intre timp am gasit altceva , cum ca ar fi posibil in 80%din cazuri ca fatul sa aiba rh poz...scz de prostia scrisa![]()
19+
cherieactiv spune:
oooooooooooo feteloor!neata neata,am intrat 2 min sa va salut putintel..ciaooo..imi pare rau ca nu pot citi din urma..sper ca totul e ok cu toata lumea!otilia...vazui ca ai fetita, felicitari , dar sunt asa invidioasaaaaa...sa i puneti un nume frumos!
fuuuuuuuuug la munca..am o energiee si o pofta de viataa...plec dimineata si ma intorc noaptea..hehee..imi pare bine ca e plin de lume la mine..sper sa fac banuti si la sfatsit sa merg sa cumpar si io muulte lucruri pt stefanut..sau alessandro..sau nicola..putza mea scumpa, ca imi da si el o manuta de ajutor, muncim in 2 carevasazica ...hahaaaaaa..ia..s'a trezit ..parca ar fi un matz ,asa putere °mare° are ...
data viitoare cand mai reusesc sa intru, pot sa am si eu datele pt contul comun?vreau sa vad poze, etc...cu voi..
cherie
18 ..stefanut
ginger(ve)
Miky-ea spune:
Otiliav,felicitari pentru printesa!Sanatate multa,sarcina usoara si bebelina scumpa si sanatoasa!
Fetelor care merg la medic ,mult succes!VA TIN PUMNII!
Si eu am sangerari ale gigiiilor...dar mi-e teama sa merg al stomatolog....am citit ca sunt normale in sarcina,la fel ca si cele nazale...deci,NO PANIC!
Burtici,sunt cam necajita....pe pozele nostre nu v-ati uitat...eram curioasa sa vad daca si voi considerati ca sunt o mica balena..
Eu va urez o zi frumoasa si va pup pe toate fara exceptie!![]()
![]()
Va urez tuturor multa sanatate si astept vesti bune!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
andreyutza spune:
Miky_ea eu am vazut pozele dar nu apucasem sa scriu. nu esti deloc balena. pai sa ma vezi pe mine si apoi mai vorbim. ce burtica frumoasa aveai la plaja acum 2 sapt!!
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
16+ 
BraveGirl spune:
Mirtha- si eu tot la Haiduc merg. Unde o sa nasti?
Miky- eu m-am uitat ieri pe pozele tale si m-am ofticat rau ca vreau si eu vacanta....sambata scap de licenta si ma duc la plaja. In ce saptamana sunt facute pozele? Ca ai o burtica draguta. La mine a inceput sa se vada burtica si sunt f mandra, ca pana acum ziceai ca am mancat mai mult
...
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu
loren@ spune:
Miky ai o burtica de burtica
...eu intru cam rar in albumul comun, mi-e mult mai usor sa intru daca pozele sunt la semnatura!
Diana am vazut si burta ta la 21 de sapt...mareeee mai e!
Cum mai stai cu kg? Tot la 12 luate pina acum, ca eu ma apropi de 11!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
andreyutza spune:
tocmai am vazut si albumul cherieactiv. esti tare dragutza si tu. si te-ai tuns. nu ti-a foat mila sa-l tai?![]()
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
16+ 
Miky-ea spune:
BraveGirl,multumesc!Acum am aproape 22 saptamani,atunci avem cam 20.A inceput sa se vada bine
....
Printre atatea fete suple...am crezut ca fac nota discordanta...M-am mai ingrasat,insa incerc sa nu ma stresez ,vreau ca puiul meu sa fie bine!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
BraveGirl spune:
Si eu am mai luat un kg. Eu mi-am propus sa iau maxim 12 kg, dar cred ca o sa depasesc. Am luat un kg intr-o saptamana. Mi se pare f mult.
Diana- ce burtica ai la 21 de sapt. La mine inca nu e nici cat o ai tu la 17 in poze.
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu