*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 5
anes spune:
Otilia, felicitari pt. fetita si pt. col! Vezi ca daca ai lasat-o mai moale si colul a fost cooperant! Eu te intrebasem de Pimafucin, stiam ca este antimicotic. Inseamna ca el este permis in sarcina.
machus Bineinteles ca sunt vitamine care se compenseaza pt. gravide (de ex. Elevit). Materna nu cred ca se compenseaza. Este obligata sa iti dea compensat, nu sa faca ea economie din fondul de medicamente pe care il are
. Chiar ma enerveaza medicii astia carora trebuie sa le spui tu ce au de facut sau sa te ducu cu legea in mana la ei...![]()
23+ 
anes spune:
diana21 ecografia morfologica de trim III se face in jur de 28-30 de sapt. In rest, medicul poate sa mai faca si alte ecografii (lunar) pt. a urmari evolutia fatului si a colului.
Carmendu, MariaK Bafta la eco. Asteptami vesti bune! 
23+ 
ancaoradea spune:
Ramo2007, Loren@ Multumesc de raspuns...m-am linistit!![]()
24+ cu 
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
nebunica-zapacica spune:
Buna dimineata, burtici!
Sunteti niste adevarate
la scris, cu greu citesc tot ce scrieti...
Felicitari fetelor cu rezultate bune la eco si celor care si-au colorat carucioarele
, ma bucur asa de mult cand citesc vesti bune, am plans o zi intreaga cand am aflat despre Catalina asa ca am luat o pauza, mi-am plimbat BB-le la Paris, iar acum ne-am intors cu forte proaspete.
Am reusit sa ne punem de acord si asupra numelui puiului nostru, Victor ne placea amandurora si, pentru ca voiam si nume de sfant, am ales Nicolas, e cel mai popular nume in Elvetia si baietelul nostru nu va avea probleme in ceea ce priveste pronuntarea numelui lui de catre altii, asa cum ni se intampla noua 
Imi cer scuze ca nu va felicit pe fiecare in parte, dar memoria nu ma ajuta deloc, mai ales la o ora asa de matinala. Apropo, va simtiti si voi obosite, eu as dormi non stop, dimineata mai devreme de 11 nu ma pot trezi, deja incep sa-mi fac probleme..
Tin pumnii fetelor care merg la eco azi![]()
Pupici tuturor si o zi buna!
22+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag
Hera25 spune:
Anca si mie imi curge sange din nas frecvent. Oricum imi curgea si inainte dar acum e mai des. Am intrebat si eu doctorul si a zis ca e normal in sarcina, ca e o sensibilitate a mucoasei nazale.
Insa am observat ca imi curge sange din nas, atunci cand beau si eu lapte cu nes. O data la nu stiu cat timp. Probabil ca se accelereaza viteza sangelui, creste pulsul....chestii dinastea.
23+ 
andreyutza spune:
machus mie dr de familie mi-a spus ca nu poate sa-mi dea elevit compensat pt ca se da numai la cei cu sal min. pe economie. de fapt, nici macar nu mi-a spus dr asta ci asistenta pt ca doc a plecat si m-a lasat pe mana asistentei sa-mi faca fisa, sa ma cantareasca, masoare, etc. asa ca...te astepti la orice de la ei. isi urmaresc interesele.
ancaoradea mie mi-a curs sange din nas chiar in dim asta. eram la dus si curgea ca la robinet dar numai din nara stanga. intr-un final s-a oprit. am citit ca sunt normale hemoragiile nazale la gravidutze. si ramo a patit-o.
bafta fetelor care merg azi la eco.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
16+ 
andutza_02 spune:
Dragele mele acum ca stiu ca am nimerit bine vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut probleme cu maselele in timpul sarcinii??? nu de alta dar saptamana trecuta mi-a iesit o masea de minte care e gata cariata- nici nu stiu cum e posibil asa ceva-si am stat si am suportat cu stoicism durerea pt ca imi este frica sa ma duc la stomatolog si oricum din cate am inteles nu prea are voie sa-mi faca nimic...asa ca acum este aproape acoperita de gingie si ma doare cand pap...e ciudat si dureros...deci daca stie cineva vreun remediu naturist care sa nu-mi afecteze sarcina asa fi ffff recunoscatoare...
andutza_02 spune:
A si inca mai e cineva care asteapta gemeni pt ca am gasit cam putine informatii pe net despre ei...si ma cam roade curiozitatea...pup u all
BraveGirl spune:
Sunt varza.....nu mai stiu ce vroiam sa scriu
.
Eu ma chinui cu invatatul si parca nu retin nimic.
Bafta fetelor care merg azi la eco.
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu
elilov3 spune:
neata fetele
Otilia ma bucur enorm pentru vestile bune 
Carmendu,MariaK
asteptam vetile bune de la echo 
ancaoradea sunt in acceptiune cu fetele tine de sarcina faza cu sangele..oricum daca vrei sa fi sigura vb cu doc tau...evita pe cat posibilul expunerea la soare, si toate alimentele care agita
nebunica-zapacita waw Paris....ce frumos vreau si eu 
a si ma bucur ca ati cazut de acord inprivinta numelui
oceanborn multumim de cafea ....si
mai sunt pomi prin tg-jiu
diana aceasi problema vruiam sa o postez si eu, nush eu o sa intreb pe Pelinescu...'dom'le mai facem? cand mai trebuie sa facem
' ca de nu ma doare gura
dea tu ce ai facut la echo...ne-ai lasat cu fundul in apa 
Elevit> nush cum e cum se da eu tot timpul il cumpar decat sa stau pe la coada sa ma milogesc mai bine lipsa ![]()
daca am uitat pe cineva nu va suparati
eu am umblat toata dimineata pe la laboratoare sa imi recoltez analize si vezi doamne numai aveau fonduri
am platit pentru urocultura macar pe asta sa o fac....
auzi numai au fonduri 
22+
Dimitrie