*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 4

machus spune:
Nici eu nu prea imi recunosc picioarele mai ales seara.
Anul acesta s-a intamplatcu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png

diana21 spune:
Carmendu si MariaK, va tin pumnii azi la eco
Otilia, da, asa ceva am facut si eu la Steriu cand am avut 12s, eco de trim I e mai superficiala putin! Dar ti-a zis ce era important! Si Ianca avea BPD mai mic la eco si uita-te la ea ce capoasa e acum ! E totul ok, stai linistita! Si sa nu faci greseala sa incepi sa faci comparatii intre copii ca iti vor iesi peri albi!
Am si eu o intrebare! Pt. eco de trim. III facem programare de pe acum? E tot eco morfologica? Se face cand? La fetita am facut ultima eco importanta la 34s. Acum habar nu am ce sa fac...Ar trebui sa sun de pe acum sa prin liber undeva prin sept., nu?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti cu Bebedoi
21+
bebe

diana21 spune:
Oti, mersi frumos pt. semnificatia numelor! Acum am redus lista la Andrei, Stefan si Damian, trebuie sa alegem unul dintre ele... Dar, dupa cum l-am vazur eu la eco, nu stiu de ce, parca imi vine sa-i zic Tudor Andrei...parca asta i se potriveste, cumva!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti cu Bebedoi
21+
bebe

loren@ spune:
Oceanborn cred ca umflatul picioarelor se datoreaza si caldurii de afara..ca inca nu suntem in trim. III, atunci cind e clar ca o sa ne simtim picioarele butuci!
Machus eu am luat compensat Elevitul si muncesc..Materna nu e pe lista de compensate! Cel putin asa stiu eu!
Mada distractie placuta in continuare la mare..vreau si eu..ma am de asteptat pina la jumatatea lui august!
Diana eu nu am facut eco morfo de trim. III la Bia..nu cred ca fac nici acum, decit daca imi recomanda doctorul! Tudor Andrei merge mai bine..desi mie imi place si Damian dar nu prea merge cu Tudor!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

mamiseli_11 spune:
quote:
citat din mesajul lui machus
Voua va da MF reteta compensata pentru vitamine? Eu am intrebat daca poate sa-mi dea reteta compensata pentru Materna si al meu MF mi-a zis ca nu se dau decat la gravidele nesalariate.
Eu care contribui la CASS din plin n-am decat sa-mi cumpar din venitul meu.
Anul acesta s-a intamplatcu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
Eu am luat medicamente si vitamine gratuite. Am luat Elevit si Maltofer
Mihaela

Gargarita lui mami
Pozele mele

Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Otilia, felicitari pentru mica printesa!
Fetelor si eu am reteta pentru Materna si Maltofer, dar inca nu am ajuns la medicul de familie sa mi le dea compensate...sapt viitoare ajung.
Ramo 17+
Puiutul meu scump

ancaoradea spune:
Neata fetele! Ieri mi-a curs sange din nas, de 2 ori din aceeasi nara, puternic, de nu se mai oprea. Nu am mai patit niciodata pana acum, nici in afara sarcinii. E cumva legat de sarcina? A mai patit cineva?24+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

flori76 spune:
Neata burtici!
Oti:felicitari pentru fetita!! Sa fie sanatoasa,iar tu sa ai parte de o sarcina usoara in continuare!V-ati orientat asupra numelui?
Carmendu,MariaK:bafta multa azi la eco,sa veniti numai cu vesti bune!
Diana:si mie-mi suna cel mai bine Tudor Andrei,ambele nume sunt tare frumoase.
Andy:eu sper ca sapt viitoare,cand o sa am 16sapt si 2 zile sa-mi spuna si ce este bb.Deja incep sa am emotii ca tb sa merg la control si mai e fix o sapt pana atunci...
3 saptamani inainte de eco sa nu ne dam cu crema?!?Intr-adevar,mi se pare exagerat!Pai,eu am fost la eco o data la 2 saptamani,inseamna ca nu ma mai dau cu crema deloc???
Ieri am fost la socrii si am stat pe terasa din gradina vreo 3 ore.Deci,fetelor,3 ore nu mi-a stat gura ,toti pomii au fost ai mei,am mancat ca disperata de toate,de aveam o burta aseara....
------------------
Flori 15+

Ramo2007 spune:
Ancaoradea si mie mi-a curs sange din nas saptamana trecuta ( nu mult), fetele mi-au spus ca e normal in sarcina.
Ramo 17+
Puiutul meu scump

loren@ spune:
Ancaoradea e normal in sarcina...mie mi-au singerat destul de puternic gingiile in ultima sapt.
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+