*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 19
oceanborn spune:
Mamiseli mersi de raspuns, chiar ca e pustiu pe aici. nu cred ca de la mozilla e , si eu il folosesc si nu am pb cu boldul sau culorile.Felicitari pt semnatura! ai trecut de partea cealalta![]()
Imediat o taiem si noi de acasa, acum e inca prea cald..VReau sa ploua!!!!
19+
Miky-ea spune:
mamiseli_11 si eu am constat ca burticile nu mai scriu nimic...cred ca unele sunt plecate in vacanta sau se pregatesc de week-end..

.
Va urez tuturor distractie placuta si sa aveti grija de voi si minunile voastre!![]()
![]()
![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Miky-ea spune:
mamiseli...era sa uit: felicitari pt semnatura!
Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara !
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Ramo2007 spune:
Eu am dormit 2 ore si acum pap fructe.Mai pe seara mergem la nasi s-o vada pe bebita.
Nu cred ca mai intru pana luni, ca in week end avem treburi administrative.
Week end placut si sa auzim numai vesti bune!
Ramo
17+ 
Puiutul meu scump
wndyctygirl spune:
mamiseli multtzam fain , sa-ti dea DD sanatate si bebeu frumos, sanatos si destept ca mami!!!! aha, deci de-asta nu mergea, Modzila mea era de vina. Sa revenim:
In primul rand, multumesc tuturos fetelor pentru urari si felicitari...Grasunica si cu mine ne descurcam foaaaaaaaarte bine de cand am fost la eco si am inceput sa si miscam, un fel de valuri cu apa minerala prin burtici, eu asa simt!!!
MariaK Draga mea, te rog frumos sa stai linistita, nu te stressa, totul va fi ok, promit!!! Am facut niste research si am observat ca de cele mai multe ori forma iregulara a sacului e cauzata de forma iregulara a cavitatii uterine.Cu alte cuvinte, eti ok, mai ales ca nici nu sangerezi, esti si pe tratament, am eu un feeling ca totul va fi ok, te rog sa nu iti otravesti week-end-ul aiurea. Ma alatur si eu lui elilov si mamiseli si primesti bataitza puternic!!!doctorii de pe net ziceau ca ecografia ar trebui repetata peste doua saptamani pentru ca intr-o saptamana nu vor fi schimbari majore si ca un indicator foarte puternic este nivelul de beta- HCG din sange deci daca vrei, fa analiza asta saptamana aviatoare!!!!
Andy dear nu mai eram pe net ieri...sorry, ma omoram cu munca si pe urma am taiat-o acasa unde cand am ajuns de abia am avut puterea sa scot cockerul meu spaniol si nebun afara...si am picat franta!!!
21+ cu 
wndyctygirl spune:
oceanborn te astept la Chicago draga mea, ploua de 24 h incontinuu...hai sa inversam rolurile.....vreaaaaaaaaaaaaaaaaau la mare dar nu ma lasa barbata-miu sa fac o excursie la ocean ca cica e prea riscant!!!!Pfufffffff....in prima saptamana din august am o saptamana de vacantza si tare mi-as dori sa vad apaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Madutza tinem pumnii la eco!!!! merci pentru felicitari, nu vreau sa fie grasa caci vreau sa nu se chinuie la nastere...sa alunece frumos, ca si asa m-a avertizat doctoritza mea( care slava Domnului e romanca si e o dulce)ca nu voi avea o nastere tocmai usuoara caci osul meu pubic e micutz si finutz..
Cata-myky cica nu e bine sa dormi pe spate ca blochezi nu stiu ce artera..partea stanga e cea mai indicata , tre sa faci rost de o perna imensa pe care sa o incaleci.
21+ cu 
oceanborn spune:
Dea...da da vreaaaau, eu sunt la 5 min cu masina de mare...e fain tinand cont ca am crescut in zona montana(cu muuuulte ploi si zapada multa) si vedeam marea o data pe an dar cand temperaturile nu scad sub 35 grade de nici nu mai stiu cand ...din iunie...devine insuportabil. dimineata ,seara e la fel. plus pana acum cateva zile am stat vreo 2 saptamani fara aer cond in casa!!!!la 32 grade...
19+
simona_1402 spune:
Buna fetelor
Dar repede mai scrieti!
Cum am lipsit si eu nitel, cum au aparut multe, multe pagini, evident ca nu pot sa le citesc.
Ieri am trecut de jumatate, am 20 de sapatamani
(inca nu mi-am schimbat semnatura, dar am eu timp) si parca incep sa vad luminita de la capatul tunelului.
Sunt foarte optimista, tocmai am primit un pupic pe burtica de la Radu.
Asa ca fetelor, fruntea sus! MariaK, te rog nu-ti mai face atatea griji. Daca eu mai pot sa fac un copil, cu antecedentele mele, atunci oricine poate!!
Deja am inceput sa cred ca nu e bine ca citim atat de mult. Poate nu ne-ar strica sa fim si o idee mai relaxate, sa nu ne mai intre in cap tot felul de prostii, nu de alta, dar le facem rau la bebei.
Si ma mai paste si un cerclaj, va spun eu saptamana viitoare cum a iesit.
Pana atunci weekend placut tuturor! Va pup!
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+
babyzapi spune:
Am schimbat si eu azi semnatura 

crestem crestem si tot inainte!
Babyzapi
fericita 21+ cu 
babyzapi spune:
Mamiseli
vad ca avem acelasi nr de saptamani si semnatura am schimbat-o in aceeasi zi. Super!
Unde o sa nasti?
Wndyctygirl felicitari pt miscarile lui bebitza
Babyzapi
fericita 21+ cu