*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Multumesc mult ca va ganditi la mine! mi-ar fi tare greu sa va descriu cam ce-i in sufletul meu acum. tare mult imi doresc bb asta si ma simt neputincioasa.
doct. mi-a zis sa sper ca va fi bine si atata timp cat nu-mi dispar simptomele si nu am sangerari e ok. sanii ma dor in continuare si nu pot decat sa ma bucur ca asa stiu ca puiu meu traieste inca. ma rog la Dumnezeu dar simt ca nu mai am credinta si ma doare.
am trecut de la utrogestan la duphaston 3/zi + ferofolgamma + acid folic si no-spa(la nevoie)

Maria 6+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Maria k nu iti pierde increderea, puiul tau isi va gasi locul acolo in burtica ta mai bine ca nicaieri. stai in pat, citeste, completeaza rebus .... sa treaca timpul si dupa ce sarcina va fi fixata bine vei vedea cat de frumos e.
bafta multa

21+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

babyzapi,multumesc mult!Eu nu am mai mers la Medlife ...m-ai facut curioasa: oare ne cunoastem?
Wndyctygirl, felicitari pentru bebelusa ta!Sanatate multa si sarcina usoara!
Cata_miky, sa te odihnesti ca sa fiti bine si tu si puiul tau!A....am inteles ceva de cununie?Casa de piatra,sa fiti fericiti si sa va iubiti mult,mult!
Bertha
,felicitari pt caruciorul roz!Sa fiti sanatoase si voioase!
Maria_k, fii puternica !Totul va fii bine!Dumnezeu o sa aranjeze in asa fel in cat totul sa decurga normal.Sanatate maxima si griji minime!
Catalina,m-au bucurat vestile de la tine insa m-au si intristat in acelasi timp.Imi doresc sa treceti cu bine pestea aceasta incercare,sa luptati impreuna cu toate fortele si sa reusiti sa va indepliniti visul!
Salut toate burticile si astept vesti bune,luptatoarelor!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Fetelor, catalina a deschis un subiect nou la "asteptand un ingeras in viata noastra" referitor la mamele purtatoare.
Daca vreti sa o sfatuiti, sa o incurajati sau sa fiti impotriva.......cititi acolo.

23+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Maria k nu pot sa spun decat ca totul va fi bine trebuie sa fie lasa prostiile de ce il faci pe bb mic sa sufere? dam bataita sa cresca moralul la loc
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mi-am scos si eu rezultatele la analize, toxo ok in continuare, sange sunt toate bune inafara de globulele mele rosii care sunt la limita inferioara a valorilor de referinta...iar la urina am ph7,5 val de referinta fiind 5,5-6,5. am citit ca si consumul mare de fructe poate duce la cresterea aciditatii urinei...habar n-am , maine merg la dr cu rezultatele, sa vedem ce zice... globulele alea...ma sacaie, dar totusi cred ca ar trebui sa fie sub limita sa fie anemie, nu?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

quote:
citat din mesajul lui oceanborn

Mi-am scos si eu rezultatele la analize, toxo ok in continuare, sange sunt toate bune inafara de globulele mele rosii care sunt la limita inferioara a valorilor de referinta...iar la urina am ph7,5 val de referinta fiind 5,5-6,5. am citit ca si consumul mare de fructe poate duce la cresterea aciditatii urinei...habar n-am , maine merg la dr cu rezultatele, sa vedem ce zice... globulele alea...ma sacaie, dar totusi cred ca ar trebui sa fie sub limita sa fie anemie, nu?

19+

Si mie mi-au iesit analizele la globulele rosii la fel chiar un pic sub limita. indica o anemie usoara. Medicul iti va spune daca e nevoie de supliment de fier sau nu.

Mihaela 20+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Maria bataita mare de tot. Si ce daca e in forma de lacrima? Lasa ca va fi bine, nu te mai stresa atat ca poti pierde sarcina numai din cauza stresului. Vei avea un bebe perfect, vei vedea.
Nu mai stiu cine intreba cum se ingroasa cuvintele. Daca scrii [ b ]la inceputul cuvantului iar la sfarsit [ /b ], se va bolda (ingrosa). La culori e ceva asemanator[ red ]cuvantul dorit [ /red ] pt rosu si asa mai departe. Principalul e sa nu existe spatii intre parantezele patrate. Eu folosesc Modzila si nici la mine nu vrea decat daca ii scriu codul direct. Bafta

Mihaela 20+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Mai se cunoaste ca e vineri dupa-masa, nu mai zice nimeni nimic.

Mihaela 20+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Tickerul meu zice ca azi am implinit 21 de saptamani asa ca yupiii. schimb semnatura.

Mihaela 21+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput