*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 20
wndyctygirl spune:
Cata lene vineri seara....la voi adicatelea, ca la mine e numai 11.30 si pana ajung sa colapsez in patutzul meu mai e o cale lunga!!!!
Cum mai sunt terasele in Bucuresti????Sau la Mamaia? am auzit ca totul e foaaaaarte scump si costa 30 de dolari sa intri pe plaja la International. Pai e mai scump decat in Mexic fetelor!!!!
N-am mai fost de doi ani in tzara, imi programasem sa vin in vara asta insa stam acasa cu grasunica acum,ce sa facem...tre sa ma gandesc serios la nume ca vad ca nu ma atrage niciunul total; daca era baiat era clar Matei Daniel... Marin dar asa...habar n-am! Ma tenteaza Anastasia, maya...dar imi trebe ceva care sa sune bine in ambele limbi si sa se si inteleaga cu numele de familie care n-are decat trei litere!!!!
Simona tu esti o luptatoare draga mea...si o sa fie bine in final, ai sa vezi! Am citit cateva din mesajele tale de la "uter contractil" si zau ca s-a facut pielea gaina pe mine...
Astea sunt momentele in care realizez ca ma consum degeaba pe probleme financiare samd cand de fapt singurul lucru care conteaza este sa fie bebe sanatos si voios!!!!Cateodata uit ce norocoasa sunt ca am o sarcina relativ fara probleme , mai ales ca la noi a durat 2 ani sa ne graviduim si exact cand m-am dat batuta si eram axata pe FIV s-a intamplat....a venit minunea mea...sper sa aiba ochii albastrii si superbi ai lui tata-sau....
21+ cu 
wndyctygirl spune:
Aaaaaaaaaa , era sa uit, [redMamiseli , Babyzapi , Simona[/red] felicitari pentru semnaturi!!!!! La mai mare....hi ca o tai ca zau e prea pustiu pe aici....
21+ cu 
babyzapi spune:
WndyCtyGirl mersi mult! E cam scump litoralul pe la noi, mai ales ca serviciile si calitatea cam lasa de dorit. Oricum eu de 2 ani vacantele mi le petrec numai in afara tarii.
Succes cu hotararea numelui.
Babyzapi
fericita 21+ cu 
elilov3 spune:
seara buna fetele
azi am fost la cumparaturi pentru botezul nepotelei si ma gandesc numai acolo ce bine mai uit si eu de echo ![]()
va doresc si eu wee-kend placut ...eu raman pe baricade ca de unde sa merg 

22+
Dimitrie
Maria_K spune:
nu pot sa deschid capitol nou pt ca imi da tot timpul user id sau parola incorecte ![]()
Maria
6+
vine bb!
Pozele noastre
Otiliav spune:
Dragi mamici, noi plecam maine dimineata la ora 5 la mare, ne intoarcem in we viitor dar plecam imediat in provincie. Nu stiu cand voi mai intra dar fac acum capitol nou si pun si cateva carucioare roz in listuta: Vrajitoarea, eu, Bertha, Oaanna si Andreea.
Am alergat si azi cu Ana la pediatra, noi facem vizite doar de curtozie o data pe an sa nu ne uite doctora ca nu aveam nici o problema
. Asa doresc tuturor copii sanatosi ca pana acum ne-a ajutat Dumnezeu mult de tot (a facut o enterocolita la 8 luni, de 2 ori bubite de alergie si o data o pata pe obrajor care a trecut fara tratament, a luat antibiotic o singura data si de racit de maxim 5 ori, oricum trec luni intregi fara mers la doctor cu ea). Am fost azi si la control la ochi si este bine, desi are un ochisor o idee mai micut. A intrebat-o asistenta ce avem in burtica si i-a raspuns ca bb Andreaa
, iar eu una nu i-am soptit nimic, poate a citit pe lista mea cu variante posibile
.
Am luat si rezultatul de la Rh- si este negativ, am mai trecut un hp. Mi-a scris sa rwevin la 27 de saptamani si nu se poate, iar in Norvegia am testare la 32 de saptamani.
Mariak, suntem alaturi de tine, sa speram ca va fi totul bine.
Simona, sper sa-si revina colul tau si sa te ajute cerclajul, trebuie sa fim optimiste. Din pacate cunosc sistemul despre care vorbesti, pacientul este un nimeni, numai doctorul are acces la informatii si decizii iar cand clinicile particulare lipsesc apare o mare frustrare. Eu de aceea am stat saptamana aceasta numai prin analize, dar plec linistita la mare si la munte.
Andreea, nu am fost de ceva vreme in Mamaia, dar azi am primit mesaj de la colegul meu suedez ca au avut parte de "lovely time" la Mamaia si in general in Romania, si tare m-am bucurat ca aveam emotii sa nu "piarda" ceva pe aici sau sa aibe vreo experienta neplacuta. De abia astept sa-mi povesteasca cam ce au reusit ei sa vada in 2 saptamani ca au venit cu masina si au calatorit prin tara.
Incearca sa scrii codul HTML, sa scrii text sau ce culoare vrei tu.
Brie, drum bun cu avionul. Eu nu am arsuri, am avut la inceput dar acum pot manca mult si bine, deja simt cum explodez si unele haine nu ma mai incap, norocul meu ca am primit cadouri cand am venit in Ro de la sot, soacra si o prietena numai haine de vara de gravida asa ca m-am scos, am cu ce ma imbraca.
Cata_myky, eu am inteles ca nu- ceva complicat, dureaza putin, dar tot repausul este de baza, cerclajul ajuta dar nu elimina cauza problemei.
Cred ca doctorul se gandea la un zbor neplacut cu avionul, goluri de aer, tensiune mare.
Corina, bafta la licenta!
Madutza, bafta la eco, sa fii cu vesti bune si cu un carucior colorat
.
Andy, la mine ce zice statistica? Ca eu am parinti cu Rh+ si eu am Rh-, copil neascultator.
V-am spus ca intr-o seara cand ieseam in parc cu Ana am cunoscut-o pe Dandusa si familia ei, o intalnire scurta dar placuta, Crinuta este o papusica si vioaie foc, m-a cucerit, iar mamica nu mai spun, doar burtica de ea.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+
Otiliav spune:
Din pacate nici eu nu reusesc sa fac un capitol nou.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+
Simona73 spune:
M-am intors de la servici,sunt bine,am vorbit cu bebelina si i-am promis ca daca e cuminte si ne intoarcem cu bine acasa am sa-mi iau 2 saptamani liber si stam acasa.Si,a inteles,e cumintita..
Daca va intereseaza,un articol interesant referitoare la dezvoltarea bb-ilor in burtica.
http://www.leaderu.org/orgs/tul/psychtoday9809.html
Va pup si sa aveti un weekend linistit,
SIMONA
Maria_K spune:
buna dimi fetelor.
sincer nu inteleg ce se intampla.
am intrat la ai uitat parola, si urma sa o pun tot pe cea care era, dar surpriza!!!
nici in contul de pe yahoo nu ma lasa sa intru. cred ca cineva le-a schimbat pe toate
Maria
6+
vine bb!
Pozele noastre