Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Adriana, noi am fost in Eforie Nord, plaja realmente curata, n-am vazut niciun ac, mereu ram cu ochi-n patru dar nik, doar chistoce, ca multi le lasa in nisip de lene sa se deplaseze la un cos au sa puna apa intr-un pahar de bere i sa le bage acolo iar cand isi ridica fizicul de pe cearceaf s-l arunce la cos.Plaja noi faceam la Belona, ca-i mai lat#259;, am stat la o vila particulara, cu baie-n camera si fff curat si-am platit 100lei/noapte.Apa era si ea curata, nu meduze, iar alge ici, colo vedeai cate una.Iti trimit prin pm unde am stat, sa nu fac reclama. De mancat, noi am mancat la cate o terasa sau la impinge tava ca mancarea era buna si vedeam exact ce sa iau.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor si va multumim pentru gandurile bune
onitza sper ca maine sa ne dai vestea cea mare...Doamne ajuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Monica si vei vedea ca o sa fie bine.
Cria acuma m-am intalnit la mare cu o colega de la o alta scoala...a mrs al dilea an u fetita pt aerosol, are astm bronsic si zicea ca doar dupa primul an crizele n-au mai fost asa dese si ca spera ca dupa vreo 3-4 ani de aerosol sa nu mai faca crize.

Mi-am amintit ca am si filmelete cu Diana in aciune
tort pt mami si dansez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mihaela, da clar ca seamana cu tati, m-a lamurit poze de aici.
Vreau si eu fotmomodel asa, mai ales picioarele lungi si un abdomen asa fain dupa 2 nasteri.
M-am uitat si la nisip in poze si tare ma bucur ca nu-i plin de gunoaie marunte.
Hai Ioana, pune sampania la rece. Eu te simt fertila.
Felis, chiar ma gandeam ca nu ai zis ca vii si totusi nu era sfarsit de luna, sau acum este si inceputul de luna aglomerat. Dar nu am sunat pentru ca inca sper sa facem o intalnire mai mare, cum am fost atunci in Gradina Botanica.

Noi plecam maine dimineata la mare, yupiii, se anunta vreme frumoasa. Trebuie sa ma apuc de bagaje si sa-l conving pe tati ca avem nevoie de multe schimburi .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Otilia, spor la bagaje! Am luat si noi multe schimburi, bietul tati dar crede-ma ca unele le-am mutat din bagaj in dulap si invers
Despre abdomen acolo stateam intinsa, ca burtica am si eu, ia uita-te tu aici iar picioarele lungi dar subtiri, v-am mai povestit eu ca pot face economie la apa, spalandu-ma in sticla de lapte pe picioare

Gata, pauza mea ca s-a trezit matzulini, asa ca mananca ceva sio stergem afara la joaca.
O zi buna va dorim

Mergi la inceput

vai da' ce burta ai Mihaela...vorba unei prietene de-a mea ti s-a lipit de spate esti
multumesc, sper si eu sa treaca definitiv...Doamne ajuta
Oti spor la facut bagaje si distractie placuta la mare

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Monica..e bolnavioara Ruxi????Daca citesc din joi in Paste..offf..sanatate multa..si eu abia astept sa va vad....dar pana la anu' mai e asa de muuuult.pana atunci,ne vedem prin poze.pupici
Felis..frumoasa da' grasa.ti-am zis ca am luat examenul de expert????nu mai stiu daca am spus pe DC sau nu..oricum,eu am fost fericita,mi-a parut o realizare mare.pupam Mihaita.Ce mai faceti?
Otilia,si eu visez inca o intalnire ca pe vremuri.....de..atunci stateam acasa,era mai usor sa plecam.acum majoritatea lucreaza si seara probabil abia asteapta odihna.oricum,eu vin sa va vad daca va mai gasesc peste 1 saptamana.
noi suntem bine.Mariuca rasfatata de bunici.azi i-am luat costum de baie si acum sta imbracata cu el prin casa,nu-i posibil sa il scot de pe ea.Sara face nani,e cumintica.burtica ne lasa in pace vad,sper asa sa fie de acum inainte.
pupici si mai vb zilele astea.
un we minunat

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

andreap multumim...acum e doar o raceala, speram sa treaca repejor
hi hi...asa face si ruxi...cand ii place ceva nu-l mai scoti de pe ea mariutza si pe surioara ei...si nu in ultimul rand si pe mamica

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
citat din mesajul lui onitza

TRY am citit si eu ce i-ai scris Ellei... cred ca ai inteles un pic gresit din mesajele noastre pentru ea sau din ale ei pt noi...nimeni nu judeca pe nimeni!! eu am intrebat-o pe elle daca face si ep al doilea, tocmai pt ca nu o auzisem ca r avea de gand si eram curioasa sa ii cunosc modul de gandire in care m-am regasit pe de-o pare si pe mine....suntem prietene, intre noi e bine sa nu ne criticam, sa nu ne simtim "incoltite", da, daca nu are chef sa se justifice cum spui tu, nu o face is inteleg, nu e nicio problema....ce vreau sa subliniez e ca as vrea sa intaresc ideea ca suntem prietene, mi-ar palcea sa cred putem discuta despre orice, cand am nevoie de un sfat, vin si il cer fara sa stau cu teama ca mi se raspunde intr-un fel anume sau sa ma inchid in mine....offff, poate tu te refereai la justificarile ce i se cer din alte parti, nu de pe forum, iar eu sar cu gura pe tine, deh, ce vrei soro, hormonii mei tropaieeeeee, si ce mai tropaieeee!!!!!!! ....am niste calduri de nu-ti povestesc, cu dureri de burta (maine ar tb sa imi vina....sper totusi sa nu )si cu nervi sau caaaalmm nici eu nu mai stiu cum sunt, acum e soare la mine, acum tuna!!! ..ma scuzi daca am interpretat gresit!

E clar ca-ti topaie hormonii (macar sa fie cu ochi din prima si sa nu trebuiasca sa astepti) . Oricum esti fata isteata ca ti-ai dat de fapt seama ca nu ma refeream la tine, ci la lume in general, ca stiu ca nici tu nu ai intrebat din dorinta de scormoneala si nici Ele nu sti-a raspuns deranjata de intrebare. Vorbeam in general ca am vazut de mai multe ori mamici intrebate de un al doilea bebe si am vazut si reactia mamelor cu pricina si mi-a dat seama ca e de multe ori considerata o intrebare incomoda. Voriam doar s-o incurajez pe Ele ca nu trebuie sa se simta vreodata afectata de o astfel de intrebare atat timp cat e hotarata in decizia ei si ea stie f bine care-i sunt motivele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, adriana, multumim.

Monicutza, pupam bolnaviorii.
Azi ma zi scruta. Pe vara lucram vinerea doar pana la ora 1, asa ca sunt boier, ma duc in mall. Ca la ora aia oricum toti copiii imi dorm... asa ca sa nu ma plictisesc singura acasa.

Mergi la inceput