Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim try...plimbareala placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am alergat si azi cu Ana la pediatra, noi facem vizite doar de curtozie o data pe an sa nu ne uite doctora ca nu aveam nici o problema . Asa doresc tuturor copii sanatosi ca pana acum ne-a ajutat Dumnezeu mult de tot (a facut o enterocolita la 8 luni, de 2 ori bubite de alergie si o data o pata pe obrajor care a trecut fara tratament, a luat antibiotic o singura data si de racit de maxim 5 ori, oricum trec luni intregi fara mers la doctor cu ea). Am fost azi si la control la ochi si este bine.

Singura chestie nasoala este ca nu-si spala dintii, nu are carii dar are o placa bacteriana, trbuie sa ma apuc sa citesc ce inseamna si ce putem face in afara de spalat pe dinti mai temeinic.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 19+

Mergi la inceput

Oti ce bine ca Anutza e un copilash sanatos...asa sa fie si de-acum incolo ai terminat bagajele?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica, acum le-am terminat, ar trebui sa mergem la nani ca la 5 ne trezim.

Va pup, poate ne reauzim de la mare.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 19+

Mergi la inceput

nu stiu de ce...dar eram sigura ca inca esti pe-aici...de aceea te-am si intrebat dar tot e bine ca te bandesti sa dormi cateva ore
somn usor...si drum bun sa va distrati fain

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANDREEA... felicitari, da ai scris ca ai luat examenul... dar eu eram atat de sigura ca il iei ca nu mi s-a parut o stire spectaculoasa... Da, m-am bucurat pt tine cd am citit... dar, asteptandu-ma la acest raspuns... in minte mi-au ramas faptele de care am fost mai uimita... cat de bine aratai cu burtica si ca nasa... si de frumusetea ta de bb...

OTILIA... sunt atat de aglomerata... ca deja... nu mai stiu cd e inceput de luna , cd e 25... au ajuns sa fie la fel... dar intr-adevar... acum e jumatate de an, cu calcule de impozite, cu declaratii de semestru.. pe langa cele lunare si trimestriale... la servici imi schimba programul de contabilitatecu unul pe care il vor austriecii... si ma astept sa am f mari probleme..., m-au bagat la un curs de engleza... fara sa ma intrebe daca vreau... drept urmare joia am engleza si joia trecuta am avut cursul de la 17 la 19,35... si am ajuns si eu acasa la 20,40... LA 2-3 zile gatesc... si acasa am... 16 firme..(in "timpul liber") si jumatate din ele nu tocmai simple... Asa ca ONITZA... orice as bea seara... e degeaba... poate doar ceva mai tare sa ma adoarma si sa nu mai stiu de nimic...
In rest.. sunt neschimbata... depresiva 80% din zi... si ceilalti 20% din timp... ori dorm ori sunt prea ocupata sa imi mai dau seama ca nu mai am 'ganduri negre'
Pup pe toate... si toti copilasii

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

otilico, daca nu ti-a gasit cuscra la numaru 2, ma ofer voluntara ...te bagi?...cuscra nr 1(monicutza, va pupiu!) poate imi pune o pila, ha? distractie placuta la mare!

noi nu avme noutati...david tot obaznic e, a facut progrese cu limba romana(de cand e cu mine acasa si vorbesc cu el mult in romana)....Adica acum constuieste si el propozitii(ceea ce ai vostri faceau de acu un an) si sunt mandra de el ca totusi tine pasul cu doua limbi si incepe sa le distinga incet incet...
abia atept septembrie sa se duca la gradi, ca mi-a tocit nervii(vezi ele ca nu esti singura care zice asta?) si eu am chef doar sa zac cateodata...

onitzo, bafta sa iasa ce iti doresti...

20 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

tocmai am vazut pozele cu sara...o frumoasa...sa-ti traiasca , andreea, sa fie sanatoasa si norocoasa!

sa inteleg ca urmatoarea pe lista de nascare as fi eu? si
apropos, mi-a modificat DPN-ul, acum e pe 24 nov,deci cu sanse mari de scorpion

cassandsra, tu cand ai DPN? ca stiu ca oti e un pic dupa mine...

iete-te ca acu vazui ca ne modereaza try...aveti grija ce ziceti suratelor ca acum ne-o luam ...
sa traiti tanti try...asta ca sa fiu si io inscrinsa pe lista pupincuristelor..

20 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FULGULETZ... sarcina usoara in continuare... Cd iti mai desenezi burta precum la David cd era in burtica...??... Felicitari pt David... 2 limbi... leaga si propozitii...

ONITZA... sa ne zici... e sau nu cu ochi?... hai... zi... cum e ???

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fulguletz..tu ce ascunzi in burtica?ca vad ca pe aici se poarta 2 de un fel
Otilia,la mare???ce ma enervezi..vreau si eu.sper sa ia al meu bilete si pe 6 august sa decolam si noi...offf..tocami primisem o invitatie la amre ptr.we urmator...da parca e cam complicat sa plec cu BBlusa,cu atata bagaj ptr.2 zile
Felis,eu nu eram asa sigura ca-l iau....bine ca s-a terminat.pupam Mihai si pe tine,asa aglomerata si 'depresiva' cum esti
Eu sunt singura cu Sara...al meu sot,Mariuca,soacra..toti au plecat la Sirnea.Sirnea(ptr.cine nu stie) e un sat turistic undeva pe langa Rasnov;si al meu vrea sa vada,poate luam pamant acolo..viseaza si el.eu astept sa vina mama sa iesim cu junioara la aer.
pupici si un we placut in continuare

BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput