Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELE mie mi se pare ca esti o curajoasa cu tot ceea ce ai realizat pana acum!!! te admit si asta pt ca am vazut ca avem multe in comun, inclusiv calatoriile in toata lumea!!!

Fetelor, am bocit azi de nu-i adevarat! si eu ma mir de mine, ce oi fi asa bleaga??? am pus la suflet ca nu a vrut paul sa manance nimik pana la ora 18,00 de capos ce a fost!!!!!! eu am slabit de la 62 de kile la 57 de kile cam repejor!

Azi mi-am mai luat un test pe care il fac pe 12 cred.

Noapte buna dragelor.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Elle, eu zic ca daca e sa iti doresti mult, adica sa fii chitita pe doi sau mai multi copii, te tii de treaba si-i faci oricat de greu ti-ar fi la primul. Iar daca nu iti doresti prea tare un al doilea, orice hop pare o dificultate si un motiv sa nu treci la al doiela. Dar indiferent de ce iti doresti, nu uita ca nu e musai sa faci doi copii si ca tu si sotul sunteti singurii factori de decizie, nu trendul de pe forum. Atat timp cat tu te simti confortabila cu ideea de un copil, restul nu mai conteaza si nimeni n-are a comenta nimic. Tine de preferintele, prioritatile si nevoile fiecaruia si n-ar trebui sa te simti in vreun fel vinovata pentru decizia ta/voastra. Nu dovedesti ca esti mai mama sau mai dedicata doar pt ca ai facut doi copii si nici faptul ca te opresti la unul nu te face mai egoist, ci pur si simplu fiecare om si familie e diferit si asta se vede in tot ce face si gandeste. Eu insist cu doi copii acolo unde stiu ca e loc de insistat, la cineva care e in dubiu si ca sa-i fac curaj, dar cand simt ca nu e loc de-ntors, ma opresc. Si ma bucur ca in raspunsul pentru oana ai avut curajul si taria sa iti aperi punctul de vedere. Iar legat de cum nu te simti tu asa mamoasa si pupacioasa sau cum tipi la Diana... iar iti faci griji degeaba, nimic nou sub soare, toate trecem prin frustrari, crize, ne lasa nervii, tabaram pe ei si le facem capul calendar si-am vrea sa fie mielusei...ma rog, toate mamele… poate cu cateva exceptii… dar nu uita ca ele sunt exceptii . E obisnuit. Nu stiu cat de firesc sau normal ar trebui sa simtim ca este, dar stiu ca e obisnuit. Eu nu ma manifest prea tare pe forum in privinta asta ca la mine nervii sunt de moment, eu ma pup si ma impact cu alex imediat, iar cand depasesc si eu limita ma duc si-mi cer iertare de la el. Scriu de regula de la servici cand mie dor de baieti si primele randuri care-mi vin in minte despre ei e sa-i laud, dar acasa avem cu totii parte de escaladari, frustrari, nervi.
Asa ca simte-te bine in pielea ta si nu-ti mai face procese de constiinta inutil.

quote:
Oti uite aici ceea ce spune multe Eu asa m-am visat cu o casa plina de copii dupa ce termin cu scoala cat de cat.
Eu nu! Pentru mine a fost de-a dreptul eroic sau vitejesc sa fac un copil. Nu ma vadeam facand vreodata.

Nu imi explic prea bine de ce totusi esti asa de sigura pe ceea ce-ti doresti si stii ca poti, dar in acelasi timp te simti oarecum mama fara inclinatii. Cu cat esti mai sigura pe ceea ce vrei si-ti doresti, cu atat ar trebui sa te lasi mai putin prada remuscarilor. Nu-ti mai ocupa mintea cu ganduri de-astea. Odata ce-ai luat o decizie, stick with it (cum zice vecinu’) si fii impacata, nu-ti trebuie justificari nici pt tine, nici pt nimeni din jurul tau. Daca cineva e curios de ce, ii spui clar de ce, iar daca devine insistent sau chiar depaseste limita bunului simt, atunci il tratezi ca atare.

Ochi verzi, sa va fie de bien concediul, undeva in primele cateva poze, are diana acolo o poza de pustioaca sexy.
Gata, mi-am dat seama, Diana seamana cu tati sigur. Iar lui mami sigur sigur ii palce galbenul.

Mey, onitzo, cand te-am vazut cu cata bucurie anunti pe forum de-o fetita am zis ca e vorba de Nati a ta. Ptii ca m-ai pacalit.

Asa ca felicitarile revin Otiliei. Oti, la tine era simplu ca buna-ziua. Clar faceai fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

sar'na pentru aprecieri!
Ioana, sa-ti raspund..da, Mihai chiar e mandru de fetele lui, cum mai zice el "fete lu' tata".Mihai, are alt pigment si de aia-i mai negrutz,el s-a bronzat si pe santier, asa ca tractoristii
Ele, au fost si ceva nori, intr-o dimineata a plouat un pic dar in rest timp frumos.
Despre un copil sau doi...de exemplu si u am perioade cand parca, parca as mai vrea unul dar imi trece in secunda urmatoare.Nervii mei sunt intinsi, nu cred ca as face fata, de asemenea (in cazul meu)nu stiu financiar cum ar fi, poate-s egoista dar vreau sa-i ofer Dianei cat mai multe.Ma bucur c-o am pe ea si ca-i sanatoasa.
Try, nu stiu la care poza te referi ca la cat de imbracata este, in toate-i sexy
In general imi place rosu, am multe haine rosii, dar ara prefer galben, alb, vernil,..in general ma imbrac "colorat", nu port negru, exceptie pantaloni.
Ioana, astept rezultatul si sper sa sarbatoriti la nunta doua linii roz.
Otilia, concediu placut si distractie maxima la mare, deja astept pozele.
Ca mi-am amintit...Otilia, ia uita-te bine la pozaasta si vei vedea un deget in gura.
Monica, cum se mai simte Ruxi? si-i dorim multa sanatate!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ma bucur tare mult ca ati fost asa active pe-aici...am avut si eu ce citi
Mihaela, sa va fie de bine co...se vede ca tare fain v-ati distrat...
roserbina, sanatate multa, multa copilashilor era ienvitabil sa nu ia si mihnea...si la noi cam la fel e...cand sunt bolnavi o paseaza de la unul la altul
onitza, ele...Doamne ajuta sa fie asa cum vreti voi la fiecare...
Oti ce bine ca ai ajutoare dar si Anutza este fetitza cumintica
Mihaela, multumesc de intrebare si ca te gandesti la noi
ruxi este bine dupa spusele dr-lui...chiar astazi am fost la controlul de 2 luni dupa descoperirea astmului(ne-a chemat cu cateva zile mai devreme) desi ruxi este racita are mucisori si tusise noaptea trecuta el a spus ca respira "curat" totul este normal, respectam in continuare tratamentul si ne rugam la DD sa fie totul bine si in continuare. sa speram ca scapam cat mai repede de raceala asta care ne-a "prins" pe toti...si se manifeste diferit
va pe toate si pe copilashi

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Pentru toate fetele

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

bunaaa... f aglomerata si cu f multe problemeeee... de servici... Abia mai am tp... sa respir
Am vazut o burtica frumoasaaa.. si apoi si locatara ei... Andreea... sa fiti sanatoase... Te-a vazut si sotul meu inrochia de nasha... si a zis ca esti mai frumoasa cu burtica decat cum te stie el slaba... cred ca frumusetea radia din fericirea de a fi mama din nou...

Am vazut si intalneala de la care eu am lipsit... cu OTI, ONITZA SI PAXELA si ale lor comori... toti... sa-i mananci de scumpi...

MONICA... sanatate Ruxitei...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

TRY am citit si eu ce i-ai scris Ellei... cred ca ai inteles un pic gresit din mesajele noastre pentru ea sau din ale ei pt noi...nimeni nu judeca pe nimeni!! eu am intrebat-o pe elle daca face si ep al doilea, tocmai pt ca nu o auzisem ca r avea de gand si eram curioasa sa ii cunosc modul de gandire in care m-am regasit pe de-o pare si pe mine....suntem prietene, intre noi e bine sa nu ne criticam, sa nu ne simtim "incoltite", da, daca nu are chef sa se justifice cum spui tu, nu o face is inteleg, nu e nicio problema....ce vreau sa subliniez e ca as vrea sa intaresc ideea ca suntem prietene, mi-ar palcea sa cred putem discuta despre orice, cand am nevoie de un sfat, vin si il cer fara sa stau cu teama ca mi se raspunde intr-un fel anume sau sa ma inchid in mine....offff, poate tu te refereai la justificarile ce i se cer din alte parti, nu de pe forum, iar eu sar cu gura pe tine, deh, ce vrei soro, hormonii mei tropaieeeeee, si ce mai tropaieeee!!!!!!! ....am niste calduri de nu-ti povestesc, cu dureri de burta (maine ar tb sa imi vina....sper totusi sa nu )si cu nervi sau caaaalmm nici eu nu mai stiu cum sunt, acum e soare la mine, acum tuna!!! ..ma scuzi daca am interpretat gresit!

MIHAELA pupicei, multam de urare!! sper sa ne distram maine seara la nunta

MONICA sanatate Ruxitei!!!! DOamne ajuta sa dispara simptomele astmului, sa scapati de el!!!!

FELIS fa-ti o cioco calda diseara cand ajungi acasa si linisteste-te! MIhaita ce mai face?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

vai tu mihaela cu ochi verzi ce zi frumoasa mi-ai facut!!!! mi-e dor de mare de nu mai pot!!!! si nu mai am rabdare pana in 4 august cand iau concedoiul...si apoi pe 8 vom fi la mamaia. ieri m-am bine dispus ca mi-am vazut la teveu hotelul unde vom sta si-l tot laudau ca e un model de all inclusive romanesc. bine ar fi sa fie asa. parca o idee mi-a venit inima la loc ca aveam putin emotii cum va fi. oricum acum ce mai conteaza e sa ajungem odata acolo. voi unde ati sta mihaela ca ara ta bine si plaja si marea....la cate povesti cu alge si seringi pe plaja am auzit...
mai dragelor si scumpelor eu sunt intr-o criza de timp fantastica de asta nu mai scriu nimik, insa va citesc zilnoic si sunt la curent cu tot-tot
oti draga ...tie iti eram datoare cu niste informatii...insa crede-ma ca de cand s-au nascut copiii nu am mai prea fost in vacante asa ca stiu doar din auzite. cred ca si "google" te poate ajuta mai bine ca mine. eu iti dau niste repere dar ti-am zis, mai mult din auzite: valea draganului, arieseni toata valea ariesului de fapt in apuseni e frumoasa. apoi nu stiu cam cum ati vrea sa stati si unde. e frumos la remetea...chiar in jurul clujului sau in zona ardealului?
tu cuscra draga...iesi odata din saptamana nebuna ca nu e bine. cu stres nu prea-mi vine sa cred ca va iesi ceva desi eu iti doresc din toata inima sa fie cum vrei tu.
try felicitari si de la mine. o meritai de mult. m-ai impresionat de la primele mel;e postari pe forumul asta
cici nu veniti anul asta? m-a intrebat tudor "mami, nu ai zis ca atunci cand se face cald si mergem la mare vine alexia si surioara ei sa ne jucam iar in parc?" yo ce sa-i raspund?
am vazut ca discutati despre cariera...copii...timp liber sau timp pt. noi...m-as bagfa si eu dar ar insemna sa nu mai lucrez azi. eu nu stiu cum va descurcati si nu stiu cum m-as descurca fara parintii mei. si nu stiu cum ma voi descurca cand o sa-i aduc de la tara . ca va trebui gradinita, scoala, bianca deja ma intreaba cand o duc la balet, tudor ma intreaba de katruri ca i-a bagat matusa lui in cap (sora mea)...imi dau demisia, ca altfel????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

ooo, Ioana chiar ca tropaie hormonii!!
Nu m-am simtit deloc judecata sau interogata si cred ca nici Andra nu s-a referit in mod special la ceea ce ati spus de voi. Cred ca a fost o referire in mod general ca nimeni nu poate sa spuna fa copil sau nu fa. Fiecare isi stie dorintele proprii si poate mai presus de toate sentimentele referitoare la acest lucru.
Eu nu am vrut sa mai dezvolt subiectul.
Si acuma ca tot mi-am amintit...am o prietena maritata de cativa anisori si prima intrebare fireasca a tuturor din jur e : Si bb cand?? ea de-a dreptul face o criza ca nu intelege de ce tre sa-si bage altii nasul in viata ei....eu spunandu-i ca poate fi doar o intrebare ce tine de conversatie in zilele noastre, ca si cum ar fi si cum e vremea la voi?? Incercand sa aflu de ce se ataca asa de mult la subiectul asta mi-a zis ca poate nu vreau dar poate chiar nu poate si e un subiect pe care niciodata nu-l discuta cu placere.
Acuma sa nu credeti ca eu ma atac de intrebare , nu am probleme de astea.Si pe sot daca il intreaba daca nu vrea al doilea bb zice ca poate peste vreo 2-3 ani. Pana atunci se pot intampla multe.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, ok, inchidem subiectul.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput