Comori de nov-dec 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Bits sedere placuta la Romanica si nasucurilor mici care zice mama lor ca au cam plecat la plimbare si geamul se repara el, copiii sa fie sanatosi

Roserb sanatate multa la copii si sper sa le treaca repede si sa fie voiosi din nou. Servici usor si pupicuri de la toate fetele

Onitza o asteptam si noi pe Nati dat fiind ca e verde pe toata fronturile bafta in continuare

Mihaela vreau si eu poze de la mareeee ca mi-e un dor de mare de mor.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...fac o pauza si ma pun pe povestit
A fost frumos dar ca tot ce-i frumos a trecut repede.
Vila era exact cum am gasit pe net, n-am avut surprize neplacute.Proprietarii niste oameni tare de treaba, zilnic faceau curat, bucataria era dotata cu tot ce vroiai dar am folosit numai filtrul de cafea, eram in concediu
Diana a fost foarte cuminte, neasteptat de cuminte, n-a trebuit sa ridic deloc tonul la ea...la masa mai facea figuri ca nu-i este foame au "ma doare burta", insa cu santaj "nu mananci nu cumparam..." a fost ok
Piscina am carat-o cu noi doar vreo 3 zile si apoi am renuntat pt ca ea vroia in mare(apa era ff calda)si o folosea doar pe post de spalat jucariile sau udat nisipul asa ca ajungea galeata.
Seara musai trebuia sa mearga cu Mihai cu masinutele, cel putin doua ture
In rest ce sa va zic, a fost frumos, ne-am relaxat, ne-am incarcat bateriile, deci ma pot apuca de invatat
Aaaaa, mi-am amintit...cand am intrebat-o cum e marea, raspunsul a fost "e mareeeeeeeeeee"
N-am avut pb cu ea cu sanatatea, in schimb eu m-am deranjat intr-o zi la stomac dar am rezolvat-o in ziua aia si bineinteles ca am mai fost si in perioada aia frumoasa dar am luat vit K si clorura de calciu si a tinut putin.
Luni m-am intalnit cu o mamica pe care am cunoscut-o pe un alt forum asa ca am petrecut ziua impreuna, chiar a fost frumos.Copiii s-au jucat, noi am povestit, barbatii rapid s-au pus la taclale, deci totul a fost ok.
Povestind imi tot aduc aminte cate ceva
Diana mea e tare prietenoasa, mergea la fetite care aveau cearceaful langa al nostru si le invita la joaca(intai ma intreba daca poate sa o intrebe pe fetita aceea daca se joaca cu ea).O fetita n-a bagat-o in seama si a fost un pic dezamagita dar dupa amiaza a gasit o alta fetita cu care s-a jucat fff frumos.

Edit:Iuiii ca am uitat sa pun pozele

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELENA, iti scrisesem ditamai mesajul....insa....l-am sters...iti spun doar ca te inteleg foarte bine!!! o sa zici:"cum tu, care ne tot disperi pe forum ca vrei sa ramai, daca ai ramas, etc, etc?" Da, tocmai eu te inteleg...e o lupta in mine, pe de o parte, ma gandesc la Paul si iau in calcul si ce simt (acel instinct matern), si pe de alta pare la ce simti tu, acel sentiment de libertate, de a mai avea timp sa te simti femeie...daca am ramas sau voi ramane, voi fi fericita, dar daca nu se va intampla, voi fi dezamagita poate o luna, doua, insa nu voi dispera intrucat mai am multe lucruri de pus la punct. Nu stiu ce sa zic, poate e in premiera ce simt de fapt, dar am vrut sa stii ca te inteleg, chiar eram curioasa ce simti si ce gandesti despre acest subiect.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ele, si eu te inteleg, fiecare din noi sunt convinsa ca uneori ar vrea putin mai multa libertate, de aceea sunt buni bunicii care se implica , iesirile de servici. Dar pe partea cealalta te gandesti ca penduland intre a vrea si anu vrea se scurg ani buni din viata care nu se mai intorc, ca este mai usor cand parintii sunt mai tineri si mai in putere. Si uite asa este nevoie de putina nebunie cand se trece la actiune si o doza de curaj.
Ioana, faci maine testul? Eu de abia astept. Daca nu te sun de la mare ca nu mai pot de nerabdare.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

ELE, OTILIA are dreptate, iti trebuie un dram de nebunie sa faci pasul! Stii cum e la mine? Ca si cu casnicia, te prinde in mreje SAPTAMANA OARBA - eu asa ii zic, in care simt ca imi doresc cu adevarat asta, asa mi-a fost scris, sunt impacata cu mine lumea daca fac asta...gandind apoi mult prea profund si "la rece" situatia, dai inapoi te sperii si iti spui ca nu vei face fata, e mult prea greu, nimeni nu te ajuta, vei ajunge sa iti iei campii cu toate pe capul tau. Si e f probabil sa ai parte si de astfel de momente, dar nu ti se intampla sa fie asa si cu unul? Daca ai ajutor din partea parintilor/socrilor, mai gandeste-te putin, nu ar if frumos si pt Deni?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

MIHAELA CE FRUMOS SUNTETI!!!!!! CE BINE V-ATI SIMTIT!!! Se vede din poze ca sunteti o familie frumoasa si resuita! Nu-mi vine sa cred ce cuminte zici ca a fost Diana! Pupam mica "soferita"! Toti v-ati bronzat, dar cel mai ciocolatiu e parca tati ...nu? Tu arati "ca la 20 de ani" cum spune Voltaj!!!!! Pun pariu ca tati e tare mandru de fetele lui!! si are si de ce!!!! NU ma mai saturam privind pozele!!!! Eu sunt tare pesimista azi! nici nu -mi vine sa ma mai gandesc la concediu cand il vad pe Paul ce probleme imi face! ce sa mai zic de bebe 2!

OTILIA mi-esti tare draga! multumesc ca imi esti alaturi cu toate nebuniile si temerile mele! eheeeee, am facut deja 2 teste pana acum, desi pe 12 tb sa imi vina...si eu sunt tare tare curioasa daca s-a prins acum din prima! pe 12 am nunta, adica sambata acum si lui MIhai ii trecuse prin cap trasnita idee de a face testul la nunta ca sa avem ce sarbatori si noi acolo!!! ziceti voi ce barbat nebunatic am!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Otilia, Ioana
La mine poate e problema primilor 2 ani. Am fost mama cangur ca si la gunoi mergeam cu Denisa dupa mine. Si afara faptului ca eram doar peste cu tot ea eram si f izolata de lume, neavand pe nimeni in Galati.Pentru mine asta a insemnat prosteala totala.
Admir pe cele care aveti doi copilasi si ma intreb de ex cum e Miha sau Monica..cand mai au timp pt bunatile alea?? pentru mine sunt superwoman, eu nu-s
Ma uit la Denisa ca nu-mi face prostii, nu-mi scrie pereti, nu-mi sparge, nu-mi strica..doar vrea atentie. Si eu?? ma tip la ea (prea des), ii mai trag si cate una la fund doar pentru ca nervii mei sunt intinsi la max. Chiar daca si voi faceti asta eu nu vad asa ceva scris pe aici deci ma vad doar pe mine asa si de unde frate curaj de al doilea???
Poate de aia si scriu rar pe aici chiar daca va citesc zilnic.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ele, cred ca Ana si-a furat o palma acum 2 luni cand si-a desfacut centura in timp ce mergeam si mi-a si ras in nas ca stia ca nu are voie. Dar eu o vad ingeras in ultima vreme, nici de certat nu este nevoie decat rar si nu cu ridicat tonul decat daca e pericol de ceva.
Dar recunosc nu am timp de bunataturi, timpul liber il petrec cu ea atat cat se poate. Iar acum in vacanta a fost de vis, desi eu am avut de alergat am simtit mult ajutorul sotului sau al soacrei care a luat-o de doua ori la ea.
Eu cred ca voi ati fost foarte ocupati si stresati cu casa, e normal sa vreti vacanta si liniste.
Si apoi fiecare are alte idealuri si rezistenta la tipete/colici, suntem atat de diferiti ca este complet gresit sa ne comparam situatiile. Eu asa m-am visat cu o casa plina de copii dupa ce termin cu scoala cat de cat. Poate mai tarziu am chef de un doctorat dar mai intai sa termin cu maternitatea ca mie mi se pare mai important acest capitol.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Otiliav

Ele, cred ca Ana si-a furat o palma acum 2 luni cand si-a desfacut centura in timp ce mergeam si mi-a si ras in nas ca stia ca nu are voie. Dar eu o vad ingeras in ultima vreme, nici de certat nu este nevoie decat rar si nu cu ridicat tonul decat daca e pericol de ceva.
Dar recunosc nu am timp de bunataturi, timpul liber il petrec cu ea atat cat se poate. Iar acum in vacanta a fost de vis, desi eu am avut de alergat am simtit mult ajutorul sotului sau al soacrei care a luat-o de doua ori la ea.
Eu cred ca voi ati fost foarte ocupati si stresati cu casa, e normal sa vreti vacanta si liniste.
Si apoi fiecare are alte idealuri si rezistenta la tipete/colici, suntem atat de diferiti ca este complet gresit sa ne comparam situatiile. Eu asa m-am visat cu o casa plina de copii dupa ce termin cu scoala cat de cat. Poate mai tarziu am chef de un doctorat dar mai intai sa termin cu maternitatea ca mie mi se pare mai important acest capitol.

Poze BB2 18+

Oti uite aici ceea ce spune multe Eu asa m-am visat cu o casa plina de copii dupa ce termin cu scoala cat de cat.
Eu nu! Pentru mine a fost de-a dreptul eroic sau vitejesc sa fac un copil. Nu ma vadeam facand vreodata.
In ceea ce priveste casa nu cred ca aici a fost problema. Am mai spus ca pana sa aiba Denisa 2 ani am avut ceva pb majore in familie care mi-au tocat si restul de creieri care ii mai aveam. Nu vreau sa ma ascund dupa nimic sau sa caud scuze poate unde nu ar trebui dar acuma simt doar un chef nebuni de plimbari, de realizare pe alt plan decat cel de mama, de canalizat energia in alta directie.Eu acuma zic asa: am facut un copil , am facut o casa....mai sunt si altele de facut.Ma gandesc la cea stabilitate pe care vrem sa o avem in timp (si finaciar vorbind) si poate la ceea ce se spune cu "hranitul sufeltului". Si cum spuneam de plimbari sa va zic de cate mi-e dor...
mi-e dor sa ma plimb noapte pe racoare sa vad luminile orasului aprinse, mi-e dor sa merg pe jos si nu cu masina, mi-e dor sa merg la un film si sa nu-l mai punem acasa de pe pc. Anul asta a fost prima iesire din tara (in Italia) si am zis ca mai vrem , oriunde dar nu Romania. Din cauza delegatiilor multe am vazut cam toata tara si mi-e draga (ca-i a noastra ) dar pierdeam cu adevarat daca traiam o viata si nu vedeam si alte tari.
Acuma cred ca deja v-am ametit si poate sunt si confuza in scriere dar astept sa apara Try ca ea sigur ma lumineaza (unde vad ca are un post imi bag si eu nasul macar sa citesc).

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Mihaela am vazut toateee pozele. Super faine! Mai ales ca ati prins numai soare. Si cata distractie si activitati diverse! Pupici voua si sa repetati experienta ca se vede ca v-a prins tare bine!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput