Comori de nov-dec 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 2
Cecilia C spune:
Miha
piticilor ca sunt asa de frumsei ca iti vine sa-i mananci; si ce bine seamana ei...chiar si la freze![]()
cred si eu ca-ti creste inima cand ii vezi.
Andrea sa-ti traiasca fetele
Sara e asa de frumoasa si are niste obrajori de-ti vine sa-i mananci
si niste buze
la fel ca Mariuca . Pupici la fetite si mamica lor
Auzi, eu stateam cu Alexia cand dormea Ada, asta cand Ada era mica..acum vor amandoua la mine in acelasi moment, asa ca in brate la dublu
o sa vezi tu

Otilia sa-ti traiasca rozosina no.2![]()
sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare...si lasa mai tu elefantul ca e cam departe de tine, nu mai da atenie la ce se spune in jurul tau ca nu e chiar asa
mai ai cale lunga pana sa ajungi elefantul si sa-l prinzi de coada![]()
![]()
pupici la rozosine 

paxela spune:
oti sa fiti sanatoase , uite ca Ana a avut exact ce si-a dorit 
onitza felicitari si succes, se pare ca Delia a tinut cu tine , in ziua intalnirii
,
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
bits spune:
Otilia sa fiti sanatoase toate 3!sarcina usoara in continuare!felicitari!
Miha luni cred ca venim in Iasi ,poate ne vedem!(astia mici au mucisori ,sper sa nu faca febra)
cuscra ti-am dat pm!
noi am reusit sa spargem un geam,avem mucisori si suntem fff fff alintati de toata lumea.asa ca baietii mei si-au cam luat nasurile la purtare.vrem sa luam motul lui Amon week-end-ul acesta dar nu prea stiu cum e cu turta asta.poate ma sfatuieste cineva.
onitza spune:
OTILIA, PAXELA
multumesc, Doamne ajuta! Aseara am avut dureri de burta, nu stiu de la ce, o fi ca-mi vine sau ca o e sarcina. Acum am greturi...dar cand n-am avut in ultima perioada?
MIHAELA vrem pozeeeeeeeeeeee de la mareeeeeeeeeeeeeee!!! dar si alte impresii din concediu....asta cand ai un pic de timp. 
PAXELA sper sa ramana la hotararea asta, sambata mergem in vizita la o bebelina de o saptamana
abia astept! este fetita unei prietene pe care o cunosc de la gradinita, deci de-o viata!! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
roserb spune:
Miha, superbi copiii si seamana fantastic!
Otilia, felicitari pentru fetita , sa fie sanatoasa si frumoasa ca surioara ei!
Cici,
!
Mihnea a luat si el porcaria aia de rosu in gat de la Bianca, ieri a facut 40, deh, ne distram si noi asa, de vara
; nu a mai facut asa temperatura decat o data pe la 1 an si ceva; i-a scazut doar cu dus cu apa calaie. Azi vad ca e mai ok, sper sa ne revenim pe linia de plutire.
Ma intorc la munci ca am zi grea azi.
Roxana&Co
ochi_verzi spune:
'neata!
Ioana, ce factura platita...a fost placerea mea sa te sun si sa vb si nu m-ai tinut tu la povesti, ci eu ca tu erai cu treaba eu la relaxare.Sa dea DD sa fie Nati
Am vazut si pozele Paxelei, se pare ca s-au distrat grozav copilasii
Otilia, Bits bine ati venit in tara! Sa aveti un concediu pe cinste!
Otilia, din ce citesc vad ca e cu fundita roz
sa fie sanatoasa si tu sa ai o sarcina usoara in continuare.
Miha, am vazut si pozele cu frumosii tai
Andreea, in sfarsit vad pozeeee
Sunt tare frumoase domnisoarele tale
Ai fost o nasa frumoasa
Roxana, sper ca pana ajung la sfarsit citesc ca Bianca e bine
si sanatate!
Am ajuns si la pozele de la intalnirea fetelor
ma bucur ca v-ati intalnit!
Miha, m-am topit vazand pozele cum se iubesc copilasii tai.Sunt asa frumosi
Mihaela si Diana 22.11.2004
Ele spune:
Octavia uite aveam ceva legat de luat din motz tot de pe DC luat. Noroc ca eu nu tin deloc la traditiile astea si in afara de luat din par si cele 3 obiecte alese nu am facut nimic special la motzul Denisei.
Iti dau exact paragraful ala:
Deci nasa cumpara hainute pt bb, incepand de la pampers pana la pantofi, rochita, costumas. Vine, imbraca bebele cu hainele ei, ii pune funda (panglica albastra pt baieti, rosie pt fete) in cap. Apoi mama ii da nasei un sapun si un prosop sa se spele pe maini si sa se stearga (noi si apoi i le da acasa) dupa care copilul este urcat pe o galeata cu apa peste care s-a pus un capac/o tava ca sa poata sta si nasa ii rupe deasupra capului o turta( asta evalabil doar in cazul fetitelor...la baieti se trece peste faza asta si se taie direct din par) in sus (de jos in sus ca sa creasca mare copilul) in forma de cruce, adica in 4. Turta rupta se da la persoanele prezente s-o manance (nu trebuie aruncat nimic din turta si asta trebuie cumparata de nasi). Apoi nasa ii taie parul, mai intai motul din fata, apoi din spate, din dreapta si din stanga (in forma de cruce, din cele 4 parti). Parul/motul cica nu e bine sa i-l arati copilului (nu stiu de ce) si se pastreaza de mama lipit cu ceara topita pe o moneda de argint adusa de nasa (daca nu aduce....se lipeste pe funda cu care a fost legat parul). Copilul tot stand pe galeata e pus sa aleaga dupa o tava 3 obiecte...primele 3 pe care pune mana si incearca putin sa le ridice in sus. Obiecte pot fi : bani (pusi de nasi), pix, carte, biblie, ruj, chei, telefon, surubelnite, termometru, papiota de ata, flori, bijuterii, mouse, etc (tot ce iti trece prin cap si ii poti gasi o explicatie). Obiectele se pun de obicei pe tava...daca vrei in cos...ideea e ca nu se vor vedea asa bine. Dupa ce copilul a ales 3 obiecte nasilor li se da cate un pahar cu vin sa-l bea dintr-o rasuflare. Si apoi incepe petrecerea!
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
ELE tu pe cand un bebe 2? 
MIHAELA 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
quote:
citat din mesajul lui onitza
ELE tu pe cand un bebe 2?
MIHAELA
Oanasi
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ioana eu sunt asa de speriata de bb 1 de nu am in plan asa ceva. Poate sa ma fulgere peste cativa ani vreun gand si vreao dorinta de asta si sa ma apuce disperarea.
Si acuma chit ca o sa mi-o iau cu rosii...incep sa cred ca nu toata lumea e facuta sa aiba copii..nu sunt genul ala mamos, imi plac copiii dar nu atata in cat sa-i pup si parca sa uit de viata mea dedicandu-ma suta la suta lor. Poate ca nu suna asa frumos dar eu vad la voi cum va vine sa-i mancati

..si nici pofte de asteaElena & Denisa
NOI