Comori de nov-dec 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 11
ochi_verzi spune:
Salutare!
Aime, am examenul de grad dar neuronul meu s-a cam ramolit![]()
Dana, superbe poze...Iris e foarte frumoasa
Mihaela si Diana 22.11.2004
Otiliav spune:
Am fugit de la mare ca de aseara ploua. Nu am avut timp decat sa vad cateva poze si vreau sa le admir pe toate.
Ioana, iti tin pumnii!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+
onitza spune:
OTILIA, PAXELA, multumesc de incurajari! nu cred ca va iesi cu ochi de data asta, mi-am mai facut un test azi-dimineata, negativ....azi e a 5-a zi de intarziere...daca tot nu-mi vine, mai fac unul peste 3 zile. In schimb am dureri mari de burta, ca si cum in minutul 2 ma astept sa vina rusii...sunt in asteptare, deocamdata. 
Avem ceva probleme cu calc de aceea nu pot scrie mult si des. Incerc sa vad pozele Danei din Croatia , sper sa reusesc.
OTILIA, poze de la mare?????
Cand mergeti la Moreni si cat stati?
MIHAELA spor la invatat!!! tinem pumnii! cu ce isi mai ocupa Diana timpul? ii dau lui Paul fise in fiecare zi, are o leneeeee in el sa desenezeee, ceva de speriat! ![]()
Va pup fetelor!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
roserb spune:
Dana, am din nou net acasa, asa ca aseara am vazut pozele din Croatia, grozave peisaje, mi-ai facut o pofta de vacanta si mai am o gramada pana atunci... Voi toti sunteti niste frumosi, iar Irisina e in capul listei, are cateva poze superbe!
Monicutzo, ce mai faceti voi?
Noi nu avem nimic deosebit de povestit, am mai pus cateva POZE AIURITE.
Aseara am fost cu copiii pana la o vecina a mea doctorita care ne e buna prietena (are vreo 50 ani si nu are sot/copii)sa o ajut cu ceva la calculator , ei si mama ei a murit saptamana trecuta; inainte sa urcam le-am zis copiilor sa nu faca nebunii pe acolo ca oamenii sunt necajiti ,etc. Am urcat , si copiii s-au dus sa se vorbeasca cu tatal Cristinei care are si el vreo 85 ani dar e in putere si ii iubeste f tare pe astia mici. Si ce credeti , se duce Mihnea la el, il ia de mana si incepe" am auzit ca a murit mama voastra", el zice: "da, asa e", si Mihnea:" cred ca esti tare necajit si suparat si nu mai ai chef sa te joci cu noi" si a tot vorbit cu el de nu se mai oprea in ideea de a-l consola de a ramas omul foarte impresionat. Are niste sensibilitati cateodata de ma lasa masca .
Noroc ca apoi revine in forta la lupte greco-romane.
Azi noapte Mihnea a adormit la 12 in loc de 10 ca de obicei, atata s-a frichinit de m-a innebunit, tot vroia cate ceva...Apoi s-a sculat la 7 , ca avea program de mers la fabrica!Greseala mea, ca le-am promis ca ii las sa doarma cu mine cat e Catalin plecat, cine m-o fi pus frate? Daca ei dorm fiecare in camerele lor de pe la 6 luni nu-s obisnuita cu balamucul asta...
Drept urmare is zombie!
Roxana&Co
Roxana&Co
Otiliav spune:
Fulgule, nu stiu daca sa-mi marit fata
avand in vedere ca sora nu si-a cunoscut inca pretendentul, greu cu distantele. Dar ce zici ies astia mici tot blonzi cu ochi albastri
?
Ma uitam prin poze si ma miram ca nu-l vad pe David descult si dezinvolt si hop apar si pozele cu apa, pai asa da. Vad ca are si o prietena de balaceala si consuma si miere romaneasca impreuna cu ea. Iar la desene nu pot sa cred ce cuminti si frumosi sunt.
Burticile noastre sunt cam la fel.
Te intrebam daca vei incerca sa nasti natural?
Dana, foarte frumoase pozele din vacanta, minunate peisajele. Saptamana viitoare venim prin zona ta dar suntem asa de aiuriti ca inca nu am stabilit exact unde mergem si unde ne cazam.
Cat despre periute are 3 alese cum i-a placut ei. Cea cu baterii o foloseste dar uneori o lasa sa mearga pe o suprafata plana pana cade si asa se distreaza fata. Dar la noi cea mai mare problema este ca nu are un program bun si adoarme uneori seara aiurea inainte de masa.
Ioana, plecam vineri seara la Moreni.
Ele, de ce ne ascunzi printesa ta? Ii sta foarte bine in roz.
Aime, ce cataratori temerari sunteti, de acum tot sa plecati la drumetii ca este baiatul mare.
Nu am descarcat cele cateva poze ocazionale de la mare. Nu m-am gandit sa facem poze sperand ca fac spre final cand sunt mai bronzata. Dar nici nu am avut chef de nimic, de aceea am si ales sa merg la mare cu burta la soare, sub umbrela. Am si folosit o crema cu factor de protectie 50 asa ca sunt tot alba
iar in mare nu am intrat decat cu picioarele. Mi-a placut la Mangalia ca era curat pe plaja si nu aglomerat, ideal pentru familiile cu copii, ne simteam ca niste pensionari. Am fost si la Costinesti pe plaja sambata si era aglomerat la maxim, mizerie multa seara, muzica tare, nu mi-a placut, se vede ca am imbatranit si ca avem un copil si alte nevoi (de exemplu liniste ca sa ne auda cand o strigam, curatenie ca sa nu calce pe toate mizeriile).
Mihaela, spor la invatat si bafta la examen!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
19+
danette spune:
Oti, si unde anume veniti? treceti si prin Baia Mare?
Daca vii pe-aici sa ma anunti, iti trimit si nr. de mob. pe adresa de mail.
Otiliav spune:
Dana, tocmai mi-a trimis cumnata doua linkuri cu care ma delectez, cel de www.vacantesicalatorii.ro/modules/revista/articole/articol.php?artID=1566" target="_blank">aici si www.eborsa.ro/Obiective_turistice_Borsa_Maramures.htm" target="_blank">aici. Eu as vrea sa mergem la Cimitirul vesel si manastirea Barsana si ce vom mai putea. Luni mergem prin Sighisoara si seara la Blaj. Marti am vrea in Cluj. Miercuri, Joi, Vineri nu am stabilit exact.
Dar ne-ar fi de mare folos sa ne dai indicii despre ce anume merita vizitat pentru ca este clar ca nu avem cum sa mergem peste tot.
De mers pe jos mult nu stiu daca voi putea eu dar sper ca da.
Poze BB2
19+
danette spune:
Oti, o sa iti scriu mai multe dupa-amiaza, ca acum sunt inca la servici. Insa, in general, Maramuresul e bine de vizitat la sfarsit de sapt. cand poti vedea oamenii pe strazi, in port traditional (mai precis duminica).. in rest risti sa nu vezi personaje, ca-s majoritatea la lucru pana seara... lucru pe camp, ma refer. Fiindca in Maramures e interesanta si starea de spirit.
In Sighet sunt mai multe de vizitat.. asa ca obiective.. dar peisaje sunt peste tot. Dintre manastiri, clar Barsana e cea mai frumoasa.
La Borsa, Viseu e de umblat pe coclauri... sau cu mocanitza si nu prea e indicat la starea ta.
Mai scriu dupa-amiaza.
try spune:
Dana, sunt alocata pe la Discutii generale, Parintii intreaba si in unul sau in doi si la un alt capitol unde n-am inteles legatura cu mine pt ca n-am intrat niciodata acolo. De fapt mie-mi place mult mai mult statutul de user, nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ajung moderator, inca nu am inteles f bine ce ar trebui sa fac, nu prea-mi vad rostul, ca sa zic asa. Dar probabil ca o sa vina cu timpul. M-am simtit magulita pt o astfel de oferta, dar ma tem ca pe undeva n-am stofa de moderator. Trebuie sa ai o constantza anume in prezenta pe capitolele respective, la ca eu nu ma pot inhama 100%. Simt ca prin moderarea asta mi-am creat niste obligatii carora nu stiu daca le pot face fatza.
Roserb, ti-am vazut pustimea, Bianca cu privirea ei de "I'm not a full, you know?" ca de obicei (ti-am mai zis c-o iubesc pe fi-ta????). Iar voinicul tau de Mihnea, iar imi pare ca are ceva din alex al meu, nu neaparat la trasaturile faciale, ci asa, cum statea el acolo sprijinit in cot de canapea. Sa stii ca si alex al meu e plin de empatie pt suferinta oamenilor, m-a surpsins placut de cateva ori